FB transferleri hakkında atıp tutmaca topiği:)

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • güneşş
    Tecrübeli
    • 08 Ocak 2008
    • 742

MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu Aurelio gittiyse yazıklar olsun yönetime,böyle adam elden kaçırılırmı,hemde hakkettiği bir para için...
    bu bilgi kesinmi ben söylenti olduğunu düşünüyordum.
    eğer gerçekse büyük saflık olur orta sahamızın bel kemiği.
    hatta başlı başına orta saha bizim için

Yorum

• güneşş
      Tecrübeli
      • 08 Ocak 2008
      • 742

ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Ameliyat olalı 1 hafta oldu da ben çöktüm.
      Yatağa yapıştım.Bacağı dik tutacaksın dediler.
      Bacak elimizde oturuyoruz akşama kadar.
      Vestel de benden önce çöktü.
      Kendimde yedek parça varmış,uçları kemikli kasla dış çapraz bağ yaptılar.Biri büyük 3 civata ile monte ettiler.3 çivili adamım artık.
      Menüsküsün de %80'i gitmiş.
      Bugün kontrole gittim.Yaralar kaynamış.Haftaya dikişler alınacak.
      Bacağı 90 derece kıvırabiliyorum.
      Bu hafta 110 dereceye çıkacakmış.
      Velhasılı kelam ben iyiyim.
      Tüm dostlara kucak dolusu sevgiler,hürmetler.
      Sağlık herşeymiş.Haberiniz olsun.
      çok geçmiş olsun sn. çakal
      yeşil sahalar bir fire daha verdi desene:36_1_13:

Yorum

• ÇAKAL
        Ağa'nın Adamı
        • 27 Haziran 2007
        • 2545

güneşş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        çok geçmiş olsun sn. çakal
        yeşil sahalar bir fire daha verdi desene:36_1_13:
        Hocam sayende bacağı kurtardık inşallah.:36_3_2: :36_3_2:
        Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
        Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)

Yorum

• güneşş
          Tecrübeli
          • 08 Ocak 2008
          • 742

inşallah eskisinde iyi olur tek dileğimiz

Yorum

• güneşş
            Tecrübeli
            • 08 Ocak 2008
            • 742

Türk futbol dünyasını sarsacak müthiş iddia. Cimbom, Emre Belözoğlu'nun intikamını almak için şeytani bir plan hazırladı. Plana göre, Aurelio GS'ye getirilmek için Betis'e imza attı!

Bu iddialar Fanatik gazetesinin bugünkü sayısında yer aldı. İddialara göre, Cimbom bir plan eşliğinde Real Betis'e imza atan Mehmet Aurelio'yu; Fenerbahçe ile İspanyol kulübünün FIFA'lık olmasından faydalanarak Ocak 2009'da hülle yoluyla transfer edecek.

Emre Belözoğlu'nun intikamı
            İddialara göre Aurelio'nun Betis'e imza atması da bu planın bir parçası. Sarı-kırmızılı yöneticiler, Emre Belözoğlu'nun Fener'e transferinin ardından Aurelio'yla uzun yıllar konuşulacak bir misilleme yapacak. Aynı plana göre Fenerbahçe ve Betis'in Aurelio için FIFA'lık olacak ve dava üç dört ay sürecek. Cimbom'da bu süreçten yararlanarak Aurelio'yu en geç Ocak 2009'da kendi renklerine bağlayacak.

Yorum

• ÇAKAL
              Ağa'nın Adamı
              • 27 Haziran 2007
              • 2545

Aurelio'yu en geç Ocak 2009'da kendi renklerine bağlayacak.
              Galatasaray ve Türk futbolunun son 10 yılına damgasını vuran Hakan Şükür'ü bile rezil ettiler.
              Revivo'yu aldılar da n'oldu.
              Ki cim bom'da para olmadığını biliyor Auroelio,gelmez.:36_3_2: :36_3_2:

Yorum

• MAGGGMA
                ...................
                • 12 Haziran 2007
                • 1375

Aurelio nun böyle birşey yapacağını zannetmiyorum Gazetenin asparagası...

Yorum

• ÇAKAL
                  Ağa'nın Adamı
                  • 27 Haziran 2007
                  • 2545

Şu Tümer'e bir türlü ısınamadım.

F.Bahçe maçında olay
                  Bu yıl ülkemizi şampiyonlar liginde temsil edecek olan Fener'in ilk hazırlık maçı olaylı geçti.

Milliyet'in haberine göre Bir gurbetçinin maçı kenardan izleyen Tümer’in yanına gelerek, “Fotoğraf çektirmek istiyorum. Kafandaki havluyu çıkarır mısın?” şeklindeki isteğine Tümer, “Ya hastalanırsam ne olacak” diye ters bir karşılık verdi. Gurbetçi taraftarın “Sizin için 200 kilometre yol geldim. Ne olur bir fotoğraf çektirsek” şeklindeki sözlerine “Bas git buradan” şeklinde yanıt veren Tümer ortamın gerilmesine neden oldu. Gurbetçi taraftarın üzerine yürüyen Tümer’e taraftardan sert yanıt geldi. Tümer’e “Çok ********mişsin” diye karşılık veren gurbetçi olay yerinden uzaklaştırıldı.

Yorum

• MAGGGMA
                    ...................
                    • 12 Haziran 2007
                    • 1375

F.Bahçe maçında olay
                    Bu yıl ülkemizi şampiyonlar liginde temsil edecek olan Fener'in ilk hazırlık maçı olaylı geçti.

Milliyet'in haberine göre Bir gurbetçinin maçı kenardan izleyen Tümer’in yanına gelerek, “Fotoğraf çektirmek istiyorum. Kafandaki havluyu çıkarır mısın?” şeklindeki isteğine Tümer, “Ya hastalanırsam ne olacak” diye ters bir karşılık verdi. Gurbetçi taraftarın “Sizin için 200 kilometre yol geldim. Ne olur bir fotoğraf çektirsek” şeklindeki sözlerine “Bas git buradan” şeklinde yanıt veren Tümer ortamın gerilmesine neden oldu. Gurbetçi taraftarın üzerine yürüyen Tümer’e taraftardan sert yanıt geldi. Tümer’e “Çok ********mişsin” diye karşılık veren gurbetçi olay yerinden uzaklaştırıldı.
                    30 saniye sürer sürmez ama bazı şeyleri hazmedememiş demekki...yazık...

Yorum

• güneşş
                      Tecrübeli
                      • 08 Ocak 2008
                      • 742

F.Bahçe maçında olay

ben aslında böyle haberlere fazla inanmıyorum.gerek olma ihtimalide var tabai ama futbol dunyasında her türlü kulis olduğunu bildiğim için fazla inanasım yok.

Yorum

• ÇAKAL
                        Ağa'nın Adamı
                        • 27 Haziran 2007
                        • 2545

ben aslında böyle haberlere fazla inanmıyorum.gerek olma ihtimalide var tabai ama futbol dunyasında her türlü kulis olduğunu bildiğim için fazla inanasım yok.
                        Yok hocam asi bir ruhu var bu çocuğun.
                        Kapasitesi bu yönde hayli kuvvetli.

Yorum

• güneşş
                          Tecrübeli
                          • 08 Ocak 2008
                          • 742

Yok hocam asi bir ruhu var bu çocuğun.
                          Kapasitesi bu yönde hayli kuvvetli.
                          böyle bir yapısı varda bu kadar da direk sözler olmamıştır heralde.
                          yada gelen kişi çok usulsüz bir hareket yapmıştır cevaben böyle birşey yapmış olabilir.temelinde böyle haberler bir futbolcuyu bitirmek için yapılan haberler.

Yorum

• ÇAKAL
                            Ağa'nın Adamı
                            • 27 Haziran 2007
                            • 2545

böyle bir yapısı varda bu kadar da direk sözler olmamıştır heralde.
                            yada gelen kişi çok usulsüz bir hareket yapmıştır cevaben böyle birşey yapmış olabilir.temelinde böyle haberler bir futbolcuyu bitirmek için yapılan haberler.
                            Ben bitirdim zaten.Çizdim üstünü.Habere gerek yok.

Yorum

• güneşş
                              Tecrübeli
                              • 08 Ocak 2008
                              • 742

süpriz isim

Fenerbahçe'nin İspanyol hocası, "Aurelio'nun boşluğunu mutlaka dolduracağız" dedi; Senna, Xabi Alonso ve Maniche'den birinin mutlaka transfer edilmesini istedi. Senna'ya Juventus da talip oldu.

ÇEKİCİ BİR TAKIM
                              Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Ben hâlâ Avrupa'nın en önemli oyuncularından biriyim. Kariyerime ve oynadığım takımlara bakın bunu daha iyi anlarsınız Galiba A. Madrid'ten ayrılacağım. Gideceğim takım yine en iyisi olacak. Aragones'li, Güiza'lı F.Bahçe bana çekici geliyor.

İSPANYA'DA MUTSUZ
                              Fenerbahçe'nin Aurelio'nun yerine ön liberoda düşündüğü Atletico Madrid'li Maniche, İspanya'da mutsuz olduğunu belirterek, "Atletico benim için istekli görünmüyor. Galiba yeni sezonda başka bir takımda oynayacağım" dedi.

Geçen sezonun ikinci yarısını İnter'de kiralık geçiren Portekizli yıldız, hala Avrupa'nın en önemli oyuncularından biri olduğunu, kariyerine bakıldığında ne demek istediğinin daha iyi anlaşılacağını ifade etti.

DAHA AÇIK OLMALILAR
                              A. Madrid'in daha önce 8 milyon euro fiyat biçtiği ancak şu anda 4 milyon euro'ya transferi gerçekleşebileceği konuşulan Maniche, kişisel olarak bazı teklifler aldığını, Fenerbahçe için de adının geçtiğini bildiğini belirterek şu açıklamayı yaptı: "Eğer A. Madrid'ten ayrılırsam gideceğim takım yine iyi bir ekip olacak. Aragones'li ve Güiza'lı Fenerbahçe bana çekici geliyor. Carlos da orada. Ancak bazı şeylerin daha da netleşmesi lazım."

MANİCHE KiMDiR?
                              * Tam adı: Nuno Ricardo Oliveira Ribeiro (Maniche)
                              * Doğum Tarihi: 11 Kasım 1977
                              * Doğum Yeri: Lizbon-Portekiz
                              * Ülkesi: Portekiz
                              * Boy: 1.73
                              * Kilo: 69
                              * Mevki: Orta saha
                              * Forma numarası: 28
                              * Sözleşmesi: 30 Haziran 2009'da bitiyor.
                              * İlk milli maçı: 2003 Mart-Brezilya
                              * Milli takım kariyeri: 47 maçta 7 gol, 2006 Dünya Kupası 4.'lüğü

Yorum

• güneşş
                                Tecrübeli
                                • 08 Ocak 2008
                                • 742

Ben bitirdim zaten.Çizdim üstünü.Habere gerek yok.

ben tümer için söylemiyorum zaten:36_1_13:
                                genel anlamda.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information