güneşş Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Fenerbahçemizin Lig Maçlari Hakkinda
Collapse
X
-
bari tutmaya kaleciden başlayında bizde golleri atalımPEHLİVAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstero zaman sivası tutuyorummmmmm :081:
Yorum
-
mesela benim aslanlarım vargüneşş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergöbekli deli memetlemi.. yok yok olmaz..
ama sivas spor için yarı finalde iyi bir başarı

bunu yapamayan adı büyük diye geçen takımlarda var
Yorum
-
-
Ooo masallah Fenerli arkadaslarin keyfi yerinde bu aksam
Güzel macti...
Fenerbachceyi tebrik ediyorum...Borsacıların ve borsanın yeni adresi
[url] www.keyborsa.com[/url]
Yorum
-
teşekkür ederim.apruncurtigin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOoo masallah Fenerli arkadaslarin keyfi yerinde bu aksam
Güzel macti...
Fenerbachceyi tebrik ediyorum...
Yorum
-
Ama sn.gunes size söyleyim, siz siteye girmeyince fenerbachceye kimse sahip cikmiyor...
Borsacıların ve borsanın yeni adresi
[url] www.keyborsa.com[/url]
Yorum
-
apruncurtigin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAma sn.gunes size söyleyim, siz siteye girmeyince fenerbachceye kimse sahip cikmiyor...
olurmu bizim arkamız sağlam sn.maggma var sn. çakal var
Yorum
-
Burdayız merak etmeyin.Az yoğunluk var bu ara.Çarşamba önemli.Bakalım ne olacak.4-2 kesindi zaten.Yoksa Sivas kopar maç seyreden olmazdı iyiden iyiyegüneşş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterolurmu bizim arkamız sağlam sn.maggma var sn. çakal var
Yorum
-
güneşş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster4-2 çok anlamlı bir skor oldu

SİVAS'ın YILDIZ'ı söndü.

Herkes haddini bilecek.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
zaten bize bir yıldızı yoktu.galatasaray için düşünürsek sivas hala bir yıldızÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSİVAS'ın YILDIZ'ı söndü.

Herkes haddini bilecek. 
Yorum
-
Tavukları her maçta horozları 16 maç sonra keserler.:6_18_5::6_18_5::6_18_5:güneşş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterzaten bize bir yıldızı yoktu.galatasaray için düşünürsek sivas hala bir yıldız
Kasap Arogones.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum

Yorum