ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Fenerbahçemizin Lig Maçlari Hakkinda
Collapse
X
-
Tüm diğer takımlı arkadaşlarda , bir günlükde olsa fenerli olunca bayağı yeter bize...ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugÜn fenerlİler yeter bİze

* ''HATİCEYE DEĞİL ,NETİCEYE BAK''........
Yorum
-
Sarı Lacivert
Kümeden düşme potasına yakın bulunan hamsiler, kümeden düşme potasında olan Orduspor ile oynayacağımız maçta FENERBAHÇE'yi desteklediklerini borsaya bildirdi.
)
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
Bir fenerli için mi...????badi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGS - RM maçı nasıl geçer sizce?????
Yorum
-
Madrid yedeklerle bile çiksa da galataya 2 atmadan birakmaz . Yedek dedigim de kaka , callejon , higuain , morata , marcelo , modric yani boru degilbadi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGS - RM maçı nasıl geçer sizce?????
Yiğit harpte, dost dertte, olgun adam hiddette belli olur.
Yorum
-
Bugünkü real maçını seyretmeye kıyamıyorum...Wonder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMadrid yedeklerle bile çiksa da galataya 2 atmadan birakmaz . Yedek dedigim de kaka , callejon , higuain , morata , marcelo , modric yani boru degil
Bi yanım seyret diyor ,d,ğer yanım yapma ....
Ne yapıyım bilemiyorum...
Keşke tur için ümitler daha fazla olsaydı...* ''HATİCEYE DEĞİL ,NETİCEYE BAK''........
Yorum
-
6alatasaray - Mersin İ.Y hakem , temsilci ve gözlemci raporuna göre fatih terim 2 saat içinde 10 kez kural ihlalinde bulundu .
Yeşil alan ihlali, yasaklı olduğu halde soyunma odasına girmek ve tribünden taktik vermek ise ayrı başlıklar altında cezalandırılacak.2 maçlık ertelenen cezası ile 10 maçtan aşağı ceza alması imkansız gibi görünüyor.
İşte Kural İhlalleri :
1 Hakem kararına tepki olarak topu şiddetli biçimde yere vurarak, devre arasında MHK tarafından hakemlere verilen talimatı çiğnemek.
2- İhraç kararına sinirlenerek yasak olan yeşil alana girmek.
3- Karşılaşmanın hakemi Süleyman Abay'ın üzerine yürüyerek ağır hakaret içeren ifadeler kullanmak.
4- Dördüncü hakem Ali Palabıyık'a ağır biçimde hakaret etmek.
5- Kıdemli yardımcı hakem Kemal Yılmaz'a sportmenlik ile bağdaşmayan sözler sarf etmek.
6- Sahadan çıkarken temsilci Hasan Özbulut'a küfür, hakaret ve tehdit etmek.
7- Tribüne gönderildikten sonra ikinci yarı öncesi soyunma odası koridorlarında hakem, temsilci ve TFF aleyhine ifadeler kullanmak.
8 -Yasaklı olduğu halde devre arasında soyunma odasına girerek kural ihlali yapmak.
9- İkinci yarıda Galatasaray yedek kulübesinin hemen ardından takımına taktik vermek.
10 - Maçtan sonra stat dışındadüzenlediği basın toplantısında Türkiye Futbol Federasyonu ve kurullarını ağır biçimde eleştirmek.,[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
büyük konuşmamak gerek.
Maçın 2. devresini seyrettim ve bir fenerli olarak mutlu oldum...Wonder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMadrid yedeklerle bile çiksa da galataya 2 atmadan birakmaz . Yedek dedigim de kaka , callejon , higuain , morata , marcelo , modric yani boru degil
Herşeyden önce GS seyircisini tebrik ediyorum..üstlerini düşen herşeyi alasıyla yaptılar...
Reali eleselerdi çok iyi olurdu ama , biraz tecrübesizlik...yinede tebrik ediyorum..
Neyse Fenerim turu atlayıp bu burukluğu giderir inşallah...
Hatta şöyle GS ye nazire yaparcasına 3-4 gol atsak değme keyfine...
FENER...fener...fener...

Yorum
-
Zaten 2 gol atmadan birakmaz demistim . 2 gol atti öyle de oldu
O degilde dortmund 2-1 yenilirken 90+4 icinde 2 dkda 2 gol bulup 3-2 yendiler ve tur atladilar .
Dortmund takimi su an bu sezon sampiyonlar liginde yenilmeyen tek takim
bu aksam juventus- münih ve psg-barça maclari var . Münih bu sene hakikaten favoriYiğit harpte, dost dertte, olgun adam hiddette belli olur.
Yorum

Yorum