Genelkurmay Başkanlığı tarafından gelen istek doğrultusunda mayın temizleme şirketleriyle görüştüklerini açıklayan Gönül, "Davet üzerine 14 şirket 'biz yaparız' diye müracaat etti. 700 milyon dolar ile 3,5 milyar dolar arasında bir tablo çıktı. Bütçeden böyle bir ödenek koymamız mümkün değil." dedi.
2003'te Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın işi ciddiye aldığını ifade eden Gönül, "Kara Kuvvetleri'nin bir mayın temizleme birliği var. Bu birlik, insan gücü kullanarak elle temizliyor. Ancak dünyada makinelerle temizleme yapılıyor. Üçlü bir kombinasyon şeklinde çalışan makinelerin fiyatları soruldu. Bunların fiyatı, 5 milyon dolar civarındaydı. Bunlardan onlarca alınacak." diye konuştu.
Rahata alışmışız.Bu kadar işsiz ün.mezunu var.Yetiştir.Al 20 makina gece gündüz temizlet.Versinler ben temizlerim.
Hele tarlalar benim olursa siler süpürürüm.:he:
2003'te Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın işi ciddiye aldığını ifade eden Gönül, "Kara Kuvvetleri'nin bir mayın temizleme birliği var. Bu birlik, insan gücü kullanarak elle temizliyor. Ancak dünyada makinelerle temizleme yapılıyor. Üçlü bir kombinasyon şeklinde çalışan makinelerin fiyatları soruldu. Bunların fiyatı, 5 milyon dolar civarındaydı. Bunlardan onlarca alınacak." diye konuştu.
Rahata alışmışız.Bu kadar işsiz ün.mezunu var.Yetiştir.Al 20 makina gece gündüz temizlet.Versinler ben temizlerim.

Hele tarlalar benim olursa siler süpürürüm.:he:
Ergenekon davasının tutuklu sanığı Erol Ölmez, mahkemeye sunduğu 14 sayfalık yazılı dilekçesinde şok itiraflarda bulundu. Ölmez, soruşturma sırasında, sakal bırakıp, cübbe giyerek istihbarat toplamak için Fatih Çarşamba semtine gizli görevle gittiği şeklindeki ifadesini kabul etmemiş, beğendiği bir hanıma yaklaşmak için orada bulunduğunu ileri sürmüştü. Ölmez, mahkemeye sunduğu dilekçesinde çark ederek Çarşamba semtine istihbarat toplamak için gittiğini söyledi. Dışarıda bulunan arkadaşları tarafından hiç aranıp sorulmadığını, bu nedenle bazı gerçekleri itiraf edeceğini dile getiren Ölmez, helikopter kazasında vefat eden BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun 2008'de öldürülmesinin planlandığını, ancak bu suikastın bir yıl gecikmeyle gerçekleştirildiğini iddia etti. 

Sami Uslu / Zaman
Yorum