Rize
Collapse
X
-
gerçektende mümkemmel yerlerBURADA YAZDIKLARIM BENİM GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİM OLUP DOĞABİLECEK KAR/ ZARARLARDAN SORUMLU OLMAM SÖZKONUSU DEĞİLDİR. !!YASAL UYARI!! PARA TEKNİĞİ BOZAR!!
Yorum
-
Doğa ile insanoğlunun uyumu..:36_1_13:MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster78 deki o kolda neyin nesi

Yorum
-
MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster78 deki o kolda neyin nesi
Maşşallah deyin adama.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDoğa ile insanoğlunun uyumu..:36_1_13:
Anadolu'nun bağrından çıktığı belli.:36_1_13:
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
:36_1_13: :36_1_13: iyi yakalamıssınız siz deyince farkına cvaRDIM BENDEMAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster78 deki o kolda neyin nesi

Yorum
-
Göze baksana göze.Maşşallahı var.capital Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi yakalamıssınız siz deyince farkına cvaRDIM BENDE

Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterResim biraz daha ufak olursa güzel olur. Ünv. Samsunda okudum. O bölgeyi çok gezdim , çok güzel yerler var fakat Rizeye geçemedim. Gezi olursa katılırım valla...
MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterRusya bizi bozar
Herkes parasını çeker organizasyon önemli

imagesahackden yollarken 800x600 işaretlersen tamamdır sanırım...vayyyyyyyyy.... çakal hocam..MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBöyle giderse Rize gezisini düzenlersin

benim memleketin topicini açmışsın.. bu kadar mı resimler..
elindeki resimler eski sanırım, ben yeni taze göndereyim sana.. ekle..
Rize gezisi, çakal hocamönderlik ederse.... yapmak çok kolay...
Admin'de işin garantisi olur.. çakal'a güvenilmez ya :kahkaha:!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
içizdere yolunda öyle bir çopri yokçi.. Ayder yolundan çekilmiştur...c1ci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterköprü ikizdereye giderken mi çekildi? süperler 5 yıl öncesine götürdün beni . eline koluna sağlık...
!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
Yorum