hazırlayın paraları, 1 temmuzda Rize gezisi yapalım... 1 haftalık...
Rize
Collapse
X
-
Niye Rizeymiş. Trabzon olsun derum, ya da paralari sen verecesun emice.guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhazırlayın paraları, 1 temmuzda Rize gezisi yapalım... 1 haftalık...fiddlestick of the fiddler on the roof :p
Yorum
-
!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
sadece rize değil..... Trabzon, Rize, Artvin......:081:TheSecret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNiye Rizeymiş. Trabzon olsun derum, ya da paralari sen verecesun emice.
sen nerde gördün benim para verdiğimi...
organize edeceğim...
!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
Yorum
-
Bi Kentuf vardı, senin gibi kîpti idi. O da organize ederdi. Rizede genetik mi bu?guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster:081:
sen nerde gördün benim para verdiğimi...
fiddlestick of the fiddler on the roof :p
Yorum
-
10 kişi gelse ortalama masraf 500 olsa... bana 5.ooo e mal olur..
bu yüzden, masraflar benden olması imkansız :kahkaha:
10 kişinin 1 kişiyi çekmesi daha kolay.. 500ü veren 550 yide verir....
işin şakası tabii.... Alman usulü..... otel, gezme, kiralık minibüs vs. şeyleri ayarlayabilirim... yaylada çadır kurarız... çadırda bile yatabiliriz...
Derenin kenarında, gürül gürül akarken, çadırda uyumak, mangalda et pişirmek, içenler varsa Irakısını yudumlarken.... vs. vs.......!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Yorum
-
kırmızı benekli alabalık:081:MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu çok iyiydi,bayağı iyi yakalamış valla,ışıksa ışk kadrajsa kadraj.Balığın cinsini yazmayı unutmuşsun...
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
leylayamı topiğemiayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfırsatım olursa müthiş resimler var basarım topiğe
Yorum
-
Parayı sen benim hesaba yatır, trabzondaki evin anahtarlarını vereyim. Yayla da dahil.gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterparayı hangi hesaba yatıracağım..............
fiddlestick of the fiddler on the roof :p
Yorum
-
anahtarı ne yapayım............evi kullanabilecekmiyim...............TheSecret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterParayı sen benim hesaba yatır, trabzondaki evin anahtarlarını vereyim. Yayla da dahil.
itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum

Yorum