sn. Çakal Rize'limisiniz
Rize
Collapse
X
-
Timur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn. Çakal Rize'limisinizBizim köye nükleer santral kuracaklarmış.ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBirgün Rizeli arkadaşım dedi ki:
''Sağa gendu çektuğum 300 küsur resmi vereceğum.İçinde da yeşilun çeşitlu donlarinı
cörürsun.''
Boş zamanlarımda onları sizinle paylaşacağım.Gerçekten de harika resimler.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
Sn. ÇAKAL,
Rize'ye aittir denilerek bana bir fotoğraf gönderilmiş. Doğru mudur, yanlış mıdır diye kuşkuya düştüm. İşin erbabı olarak size bir danışayım istedim.
Sevgi ve saygılarımla.
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBirgün Rizeli arkadaşım dedi ki:
''Sağa gendu çektuğum 300 küsur resmi vereceğum.İçinde da yeşilun çeşitlu donlarinı
cörürsun.''
Boş zamanlarımda onları sizinle paylaşacağım.Gerçekten de harika resimler.Abi Trabzon'dan öteye geçmek nasip olmadı.Penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn. ÇAKAL,
Rize'ye aittir denilerek bana bir fotoğraf gönderilmiş. Doğru mudur, yanlış mıdır diye kuşkuya düştüm. İşin erbabı olarak size bir danışayım istedim.
Sevgi ve saygılarımla.
Bir bileni davet ettim/ibA mileS.O çözer bu işi.
İnşallah bu sene gitmek nasip olur.
Sizin gönderdiğiniz resme baktım da bu betonların içinde beyhude geçti ömrümüz.
Tek kelime ile harika.
Elinize sağlık.Yenilerini bekleriz.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
Tablo gibi maşallah ,emekliliğimde yaklaşıyor ne yapsakPenguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ben ben değilim,Sen olmayınca
Sen sen değilsin,Ben olmayınca
Yorum
Yorum