Again yani, yine yeniden..
VOB online
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Geçen gün cepten girdim foruma GARAN'ı tam net algılıyamadım, HAL HAL'ı ,AL AL diye algılamışım.Mühtemelen sizi hep boğa olarak gördüğümüzden dolayı.2 İşlem günüde 20 kademe üstte görünce çok da yanlış bir algı olmamış sanki.ata Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSon öpücük her ne kadar da tüm dünyanın yeşilliğini vurgularsa.. ve temettü öpücüğü olsa dahi
8.94 görmeden 8.92 den döndü ,
T6 adına tam da egzakt olmamış yani ,bu sebeple sizi takip etmeyeceğim bundan sonra.
http://forum.keyborsa.com/showthread...online/page141
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı,
Türkiye Cumhuriyeti'nin ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin resmi tatil günlerinden ve ulusal bayramlarından biridir.
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilmiştir.
Ulu önder'in armağanı tüm dünya çocuklarına kutlu olsun.

Yorum
-
CR7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Böyle cacığa Rakı mı dayanır ...
Tüm VOB online dostlarına ithafen...
Yorum
-
Para bol olunca ,çeyrek milyon dolar ne ki ..aleme karşı ,sabah BİR ÖNCEKİ en yükseğe'e yükseliş sonra Most A KADAR VER, düşen armutları topla ve gün sonu en yükseğe yakın kapanış.. totalde bir 12 kademecik daha bir artı ki bunun 12 kademesi başka bir çok hissenin 4-5 tavanı dır , tabii o da ayrı bir konu.Nazo gelini bir kere daha tebrik ederim.HAKİKİ ÖZ DAYI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGeçen gün cepten girdim foruma GARAN'ı tam net algılıyamadım, HAL HAL'ı ,AL AL diye algılamışım.Mühtemelen sizi hep boğa olarak gördüğümüzden dolayı.2 İşlem günüde 20 kademe üstte görünce çok da yanlış bir algı olmamış sanki.

Yorum
-
ata Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBazen olur böyle şeyler... çok da abartmamak lazım. 8.62-3

Her yer kırmızı ve aynı kapanış ,abartmamak adına abartının da bu kadarı.
Yorum
-
-
Takı ve mini etekten, abartı olduğu çok belliydi.1 ileri 2 geri.HAKİKİ ÖZ DAYI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHer yer kırmızı ve aynı kapanış ,abartmamak adına abartının da bu kadarı.
Sayın BEéLLrock'u tebrik etmemek elde değil ,her anlamda.
Yorum
-
SevgilerBEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeveccühünüz, sağolun varolun Sn. HAKİKİ ÖZ DAYI..)
Yorum
-
Yorum
-
-
Yorum