Bu şekilde hareket etmesi daha güzel. YO' larda dikkat ettiğim kadarıyla tavanların sonu hep hüsran oluyor. Yavaş yavaş ben beklemeye devam ediyorum ama bu sefer farklı portföyümün tamamını EURYO yapmış konumdayım.
EMBYO Euro B Tipi Y.O.
Collapse
X
-
-
-
-
Euryo
ELİMDE 1,33 MALİYETLİ EURYO MEVCUT. NE YAPMALIYIM. MALİYET DÜŞÜRMEK, BEKLEMEK YA DA KÜÇÜK BİR ZARARLA KURTULMAK SEÇENEKLERİNDEN EN MANTIKLISI HANGİSİ. BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM.Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu şekilde hareket etmesi daha güzel. YO' larda dikkat ettiğim kadarıyla tavanların sonu hep hüsran oluyor. Yavaş yavaş ben beklemeye devam ediyorum ama bu sefer farklı portföyümün tamamını EURYO yapmış konumdayım.:cool:
Yorum
-
Sn. sozcelik, 1,33 ü daha önceki mesajımda yazdığım gibi direnç seviyesi olarak görüyorum. Bu sebeple alım için erken davranmışsın diyebilirim. Hissede ilk seans EURO nun satışı ve para çıkışı mevcuttu. 1,26 destek konumunda aynı zamanda da stop loss olarak kullanabilirsin. Ben 1,33 ün tekrar deneneceği ve üzeri kapanışlar yapacağı kanısındayım. Ama bugün için konuşmuyorum. Bu hisseyi yazmaya başladığımda 1,1 seviyesindeydi ve 1,05 ten alım fırsatı vermişti. Bence 1,26 kırılmadığı müddetçe yukarı hareketi devam edecektir.sozcelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterELİMDE 1,33 MALİYETLİ EURYO MEVCUT. NE YAPMALIYIM. MALİYET DÜŞÜRMEK, BEKLEMEK YA DA KÜÇÜK BİR ZARARLA KURTULMAK SEÇENEKLERİNDEN EN MANTIKLISI HANGİSİ. BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM.
Yorum
-
1,30 altına bırakmazlar sanki.Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn. sozcelik, 1,33 ü daha önceki mesajımda yazdığım gibi direnç seviyesi olarak görüyorum. Bu sebeple alım için erken davranmışsın diyebilirim. Hissede ilk seans EURO nun satışı ve para çıkışı mevcuttu. 1,26 destek konumunda aynı zamanda da stop loss olarak kullanabilirsin. Ben 1,33 ün tekrar deneneceği ve üzeri kapanışlar yapacağı kanısındayım. Ama bugün için konuşmuyorum. Bu hisseyi yazmaya başladığımda 1,1 seviyesindeydi ve 1,05 ten alım fırsatı vermişti. Bence 1,26 kırılmadığı müddetçe yukarı hareketi devam edecektir.
ama borsa göçerse belli olmaz.
1,29 a bile alış yazdım ben,görücez...
Yorum
-
Anlaşılan kademeye pek gerek kalmadı. 68 bin lot ile 1,3 dan 1,27 direkt çizdiler.MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereuryoda kademe verebilecek varmı...
Bu fiyata kadar 68 bin lotun üzerinde net satış yapabilecekken birden bu fiyata çekmeleri anormal. Genel Kurul toplantısıyla alakalı birşeyler olabilir. Ben beklemedeyim.Last edited by Mur@T_ERISKIN; 01 Ağustos 2007, 21:42.
Yorum
-
bende satmadım ama,ters köşe olduk galibaMur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAnlaşılan kademeye pek gerek kalmadı. 68 bin lot ile 1,3 dan 1,27 direkt çizdiler.
Bu fiyata kadar 68 bin lotun üzerinde net satış yapabilecekken birden bu fiyata çekmeleri anormal. Genel Kurul toplantısıyla alakalı birşeyler olabilir. Ben beklemedeyim.
Yorum
-
Yorum