Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
erken satmışsınız ya
ben tutuyorsunuz sanmıştım
bende erken vermişim ama burdan bir dönüş yakışır.1,37 den atlarız tekrar...
nereye atlıyorsun öyle sevgili MAGGGMA havuzamı denizemi canın tatille gitmek istiyor galiba.düşsün müssün falan deme dur bakalım biz daha yeni aldık 40-41 den;) .
nereye atlıyorsun öyle sevgili MAGGGMA havuzamı denizemi canın tatille gitmek istiyor galiba.düşsün müssün falan deme dur bakalım biz daha yeni aldık 40-41 den;) .
hah hah
merak etme düşüp çıkacağız tekrar
iyi ekmek var bunda...
bugün EURYO son kapanışını 1.06 seviyesinden yaparken, işlem hacmi 90 günlük ortalamanın yüzde % 107 üstünde gerçekleşti.
hisse senedinin gelen alımların etkisiyle başlattığı kısa-orta vadeli yükseliş trendini sürdürdüğü görülüyor.
işlem hacmindeki düne oranla ortaya çıkan artış kısa vadeli yükseliş trendini destekliyor. İlk direnç noktası 1.09 seviyesinde. İşlem hacmindeki artışın sürmesi şartıyla direncin geçilmesi durumunda pozisyonlar artırılabilir.Kar satışlarının gelmesi durumunda ilk destek noktası 1.03 İkinci direnç noktası 1.20 seviyesinde olan hissede ikinci destek noktası ise 0.90 seviyesinde.
++++++EURYo sayesinde zengin olcaz BABA zengiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn
***EMBYO*** Euro B Tipi Menkul Kiymetler Yatirim Ortakligi A.S. ile ilgili Euro Yatirim Menkul Degerler A.S.'nden gelen yazi; 12.08.2008 tarihinde Euro B Tipi Menkul Kiymetler Yatirim Ortakligi A.S. hisse senetleri ile ilgili olarak 0,62/0,73 YTL fiyatlarindan toplam 518.993 lot alis, 0,61/0,68 YTL fiyatlarindan toplam 110.000 lot satis islemi ortakligimizca gerceklestirilmistir. ***EMBYO***
Yorum