...........
DZGYO- Denız Gayrımenkul Yatırım Ortaklıgı A.Ş.
Collapse
X
-
Etiketler: hiçbiri
-
sinpaş varken olur mu..sinpaşın yanında sütten çıkmış ak çatal kalırMORPHEUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryo ların yüz karası
gerçi farketmiyor ya hepsi ky ye batıyor
Yorum
-
Dur kardeş daha yeni listeye aldık. Sabredelim derimMORPHEUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryo ların yüz karası
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDur kardeş daha yeni listeye aldık. Sabredelim derim
zamanında çok koşmuş,grands okinos mübarek
gel gör ki damızlık olmuş artık
eski günlerin hatrına
o da
buralarda tutuyorlar
yoksam yeri kanara bunun
birincilikten vazgeçtik tabeleya girsin yeter.
Yorum
-
Hareket berekettir. Hareketine yeni başlamış gibi bir görüntü içerisinde takibimize alalım bakalım.Last edited by Mur@T_ERISKIN; 16 Temmuz 2007, 19:02.
Yorum
-
Deniz Yatirim Ortakligi A.s. Hisse Senetleri Ile Ilgili Olarak, Deniz Yatirim
Menkul Kiymetler A.s. Tarafindan 18 Aralik 2007 Tarihinde 1.64 Ytl Fiyattan
40 Bin Adet Alis Islemi Gerceklestirdi.
Yorum
-
SADECE GEÇEN HAFTAKİ LİSTEMİZDE VAR....musa79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryokmu kimsede
Yorum
-
***dnzyo*** Deniz Yatirim Ortakligi A.s.
Ile Ilgili Olarak Deniz Yatirim Menkul Kiymetler A.s.`nden Gelen Yazi;
14/10/2008 Tarihinde Deniz Yatirim Ortakligi A.s. Hisse Senetleri Ile Ilgili
Olarak 1.11 Ytl Ortalama Fiyattan 230000 Adet Dnzyo Alis Islemi Tarafimizdan
Gerceklestirilmistir. ***dnzyo***|
Yorum
-
***DNZYO*** Deniz Yatirim Ortakligi A.S.'nden gelen yazi: Sirketimizin 09 Mart 2009 tarihinde yapilan Yonetim Kurulu Toplantisinda; 08/06/2006 tarihli 2006/15 sayili Yonetim Kurulu Karari ile sirketimizin Vadeli Islemler ve Opsiyon Borsasi (VOB)'ndaki yapacagi islemlerine iliskin genel ilkeler ile islemlerine aracilik edecek sirket belirlenmisti. Bu kere, 08/06/2008 tarihli 2006/15 sayili Yonetim Kurulu Kararinin iptal edilerek, -Deniz Yatirim Ortakligi A.S.'nin Sermaye Piyasasi mevzuati cercevesinde VOB'daki islemlerine iliskin olarak "Deniz Yatirim Men- kul Kiymetler A.S." ile "Turev Araclar Alim Satimina Aracilik Cerce- ve Sozlesmesi" imzalanmasi konusunda sirket yonetiminin yetkilendirilmesine -Sirketin portfoyune, riskten korunma ve/veya yatirim amaciyla, VOB'da islem goren, sirket portfoyunu olusturan ve yatirim strateji si ile karsilastirma olcutune uygun IMKB/30 endeks sozlesmelerinin alim satiminin yapilmasina, -Soz konusu islemler nedenyile maruz kalinacak acik pozisyon miktari nin sirket hisse portfoyunun toplam degerini asmamasina, katilan Yonetim Kurulu Baskan ve uyeleri tarafindan oybirligi ile karar verildi. ***DNZYO*** (09/03/2009 - 16:58:14)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
Yorum