TIRE Tire Kutsan

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • YORUMCU
    Çalışkan
    • 26 Kasım 2008
    • 1296

*tİre kutsan'in 3 aylik konsolİde net dÖnem kari 1.587.460 tl(Öncekİ -13.698.805 tl)
    Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian

Yorum

• TALEBE
      A-YI
      • 24 Ekim 2010
      • 1221

Svg. TİRE hissedarları, sempatizanları, partizanları , hakim ortakları ve spek abi;

Endeks uçtu gitti.... Neredeyse dönüp gelecek.....
      Bu TİRE TIRI'nın kontak çalıştırıp hareket etme zamanı geliyor mu?
      Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• TALEBE
        A-YI
        • 24 Ekim 2010
        • 1221

Tİre speĞİ abİye... !

AYI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Svg. TİRE hissedarları, sempatizanları, partizanları , hakim ortakları ve spek abi;

Endeks uçtu gitti.... Neredeyse dönüp gelecek.....
        Bu TİRE TIRI'nın kontak çalıştırıp hareket etme zamanı geliyor mu?

Bir miktar param var..... Biraz daha TİRE almak istiyorum... Yap %20 iskonto.......

Millet mallansın.....

Bilvesile saygılarımı sunarım...

AYI (parası kıymetli)
        Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• TALEBE
          A-YI
          • 24 Ekim 2010
          • 1221

Bir miktar param var..... Biraz daha TİRE almak istiyorum... Yap %20 iskonto.......

Millet mallansın.....

Bilvesile saygılarımı sunarım...

AYI (parası kıymetli)

Sevgili spek abi.... Bak millet başka yatırımlar yapacak...... Sen yine yalnız kalacaksın..... Gel... Etme...

Eyleme.... Yap şu hisseyi 1.30 tl ;) .... Sen de rahatla.... Millet de mallansın.... Bak çok da hayra geçer....

Saygılarımla

AYI (TİRE speğine saygılı)

Yorum

• TALEBE
            A-YI
            • 24 Ekim 2010
            • 1221

Sevgili spek abi.... Bak millet başka yatırımlar yapacak...... Sen yine yalnız kalacaksın..... Gel... Etme...

Eyleme.... Yap şu hisseyi 1.30 tl ;) .... Sen de rahatla.... Millet de mallansın.... Bak çok da hayra geçer....

Saygılarımla

AYI (TİRE speğine saygılı)

Spek abiyi kızdırdık galiba.... 1.69-1.70 'e çıkardı fiyatı.......

N'olucek şindiiii.... Gitti köşe dönme hayallerim......
            Vaaaaaayyyyyyy, ben adamm olmaaammmm, bennnn adam olmaaaaammmmmmmmmmmmm.. k24

Saygılarımla

AYI ( Binpişman):040:

Yorum

• falcı
              Yeni üye
              • 20 Aralık 2010
              • 31

selam tire dostları tire bugün beklenen çıkışını yaptı acak işlem hacmi ve aof bu çıkışı desteklemedi yarın için 1.67 yi kollayalım üstte ise 1.72 ye bakalım 1.72 aşılırsa o zaman tire nin 1.79-1.84 bandının içerisine girmesi ve orada kalması son derece önemli olacaktır bu çıkışın bir tepki mi yoksa bir trend başlangıcımı olduğunu anlamamız için yarın önemli bir gün olacaktır başta imdat baba olmak üzere tüm tire dostlarına hayırlı olsun

Yorum

• TALEBE
                A-YI
                • 24 Ekim 2010
                • 1221

falcı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                selam tire dostları tire bugün beklenen çıkışını yaptı acak işlem hacmi ve aof bu çıkışı desteklemedi yarın için 1.67 yi kollayalım üstte ise 1.72 ye bakalım 1.72 aşılırsa o zaman tire nin 1.79-1.84 bandının içerisine girmesi ve orada kalması son derece önemli olacaktır bu çıkışın bir tepki mi yoksa bir trend başlangıcımı olduğunu anlamamız için yarın önemli bir gün olacaktır başta imdat baba olmak üzere tüm tire dostlarına hayırlı olsun

Değerli Falcı ÜSTAT ;

Bir de 12. ay bilançosu iyi çıksın.... Bak o zaman TİRE'ye... Öyle bir koşabilir ki....... :081:

Üstat, bir cayy al.....

Saygılarımla

AYI

Yorum

• falcı
                  Yeni üye
                  • 20 Aralık 2010
                  • 31

Değerli Falcı ÜSTAT ;

Bir de 12. ay bilançosu iyi çıksın.... Bak o zaman TİRE'ye... Öyle bir koşabilir ki....... :081:

Üstat, bir cayy al.....

Saygılarımla

AYI
                  iyi geceler gecekuşu imdat baba bu hisse hayaller hissesidir biraz çıkar satmaya kıyamazsın sonra gıdım gıdım iner yine satmaya kıyamazsın çünkü hep çıkacak diye beklersin bazıları senin gibi bilanço der bazıları başka bir şey sonra bu hisseye bağlanırsın ve senin nikahlın olur işte bu tire böyle bir kağıttır sen sen ol yarın benim söylediğim aralığa gelirse nafiş yani 1.79-1.84 aralığına özellikle 1.82 ye dikkat et ben yarın 1.84 e satış girdim ancak sabah onu 1.82 şeklinde revize edebilirim imdat baba bu hisseyi yukarı taşımak en zor olanıdır kolayını yazayımmı aşağı basarak kar elde etmektir tire değirmeni maalesef böyle dönüyor

Yorum

• falcı
                    Yeni üye
                    • 20 Aralık 2010
                    • 31

tirede son dakika alımları henüz tepki ya da çıkışın sonlanmadığını gösteriyor bugün 1.67 desteği beklenildği gibi çalıştı hareketin önümüzdeki haftada sürmesini bekiyorum

Yorum

• TALEBE
                      A-YI
                      • 24 Ekim 2010
                      • 1221

tirede son dakika alımları henüz tepki ya da çıkışın sonlanmadığını gösteriyor bugün 1.67 desteği beklenildği gibi çalıştı hareketin önümüzdeki haftada sürmesini bekiyorum

Üstat Falcı Abi ;) ;

Millet kızmasın ama ben spek abinin hisseyi 1.30 'a indirmesine çok sevineceğim.... :081:
                      Bak işte o zaman çoraplarımın içine bile TİRE doldururum... Satışlarındaki brüt kâr marjı %25 'i geçtikten sonra bu hisse "KÂR" saklayamaz....... Ben ihtiyarım ;) ... Temettü lâzım bana ;) .... Emekli maaşım yetmiyor... (BAĞ-KUR) ne verir ki ....
                      Saygılarımla
                      AYI (TİRE 'den emekli maaşına takviye uman ... )

Yorum

• falcı
                        Yeni üye
                        • 20 Aralık 2010
                        • 31

Üstat Falcı Abi ;) ;

Millet kızmasın ama ben spek abinin hisseyi 1.30 'a indirmesine çok sevineceğim.... :081:
                        Bak işte o zaman çoraplarımın içine bile TİRE doldururum... Satışlarındaki brüt kâr marjı %25 'i geçtikten sonra bu hisse "KÂR" saklayamaz....... Ben ihtiyarım ;) ... Temettü lâzım bana ;) .... Emekli maaşım yetmiyor... (BAĞ-KUR) ne verir ki ....
                        Saygılarımla
                        AYI (TİRE 'den emekli maaşına takviye uman ... )
                        imdat baba tok satıcı mondi hissesine bulaşmaz QVT çıktıktan sonra hisse sanki sahipsiz bir görüntü çiziyor 63000 düşüşünden önce hisseye giren grup endexin düşüşünü bahane ederek satışa geçti ve sattıklarını 1.57-1.59 arasında yerine koydular şimdi geldiğimiz nokta onlar için iyi kar demek ben bu hissede temkinin hiç elden bırakılmaması taraftarıyım o grup hisseden çıkmaya başladığında tire yavaş yavaş gene aşağı süzülür şimdi bu grubun niyeti nedir onu bilemiyoruz bize düşen ise destek ve dirençlere göre hareket etmek olmalı ben bu hissede kar marjına asla bakmam sadece tecrübeme bakarım önümüzdeki hafta gözüm 1.82 de olacak

Yorum

• TALEBE
                          A-YI
                          • 24 Ekim 2010
                          • 1221

imdat baba tok satıcı mondi hissesine bulaşmaz QVT çıktıktan sonra hisse sanki sahipsiz bir görüntü çiziyor 63000 düşüşünden önce hisseye giren grup endexin düşüşünü bahane ederek satışa geçti ve sattıklarını 1.57-1.59 arasında yerine koydular şimdi geldiğimiz nokta onlar için iyi kar demek ben bu hissede temkinin hiç elden bırakılmaması taraftarıyım o grup hisseden çıkmaya başladığında tire yavaş yavaş gene aşağı süzülür şimdi bu grubun niyeti nedir onu bilemiyoruz bize düşen ise destek ve dirençlere göre hareket etmek olmalı ben bu hissede kar marjına asla bakmam sadece tecrübeme bakarım önümüzdeki hafta gözüm 1.82 de olacak

Üstat sözü dinleriz..... ;)

Sonra da 1.30 'a gelmesini bekleriz.....:081:

Saygılarımla
                          AYI ( munis = uysal )

Yorum

• falcı
                            Yeni üye
                            • 20 Aralık 2010
                            • 31

Üstat sözü dinleriz..... ;)

Sonra da 1.30 'a gelmesini bekleriz.....:081:

Saygılarımla
                            AYI ( munis = uysal )
                            imdat baba tire 1.30 a gelirse ben tire almam borsadan çekilirim 1.30 un karşılığı 5xxxx endex demek benim anlıyamadığım neden tire nin 1.30 a gelmesini istiyorsun da oradan almayı düşünüyorsun tire 1.30 a geirse diğer baba senetler çok daha cazip hale gelir o zamanda kimse tire almaz bende diyorumki tire 2.00 tl nin üzerine çıkarsa ben alıcıyım
                            FALCI (SESLİ DÜŞÜNEN )

Yorum

• TALEBE
                              A-YI
                              • 24 Ekim 2010
                              • 1221

imdat baba tire 1.30 a gelirse ben tire almam borsadan çekilirim 1.30 un karşılığı 5xxxx endex demek benim anlıyamadığım neden tire nin 1.30 a gelmesini istiyorsun da oradan almayı düşünüyorsun tire 1.30 a geirse diğer baba senetler çok daha cazip hale gelir o zamanda kimse tire almaz bende diyorumki tire 2.00 tl nin üzerine çıkarsa ben alıcıyım
                              FALCI (SESLİ DÜŞÜNEN )

Üstat ben sizler gibi düşünemiyorum ... Biliyorsun ben henüz 1. sınıfta okuyorum.... Onun için bazen yanlış hesap yapıyorum..

Saygılarımla
                              AYI ( mahçup)

Yorum

• falcı
                                Yeni üye
                                • 20 Aralık 2010
                                • 31

Üstat ben sizler gibi düşünemiyorum ... Biliyorsun ben henüz 1. sınıfta okuyorum.... Onun için bazen yanlış hesap yapıyorum..

Saygılarımla
                                AYI ( mahçup)
                                selam imdat Baba acaba keyborsada ikimizden başka tireci yokmu çok merak ettim bakalım tire bu hafta senin bağkur emekli maaşına ne kadar katkıda bulunacak izleyelim görelim
                                FALCI ( TİREDEN ÜMİDİNİ YİTİRMEYEN )

Yorum

Working...
                                X

Debug Information