TEKTU Tek-Art Turizm

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ayhan53
    Rallici Başkan
    • 27 Nisan 2009
    • 2657

herif 74 e 670.000 alış koydu alıp turşusunu kuracak sanki
    [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
    M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• ayhan53
      Rallici Başkan
      • 27 Nisan 2009
      • 2657

nttur sahiden gidiyo bizimkine de iş olsun diye 76 oldu
      nttur 64 ken biz 86 idik
      [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

Yorum

• ayhan53
        Rallici Başkan
        • 27 Nisan 2009
        • 2657

sol tarafta 1.200.000 lot sağ tarfta 900.000 lot var sevmediğim kademe türü ama 74 ü çıkartırsan sağ taraf 3 te 1 daha kalın
        kendi kendime hikaye yazıyorum

Yorum

• ayhan53
          Rallici Başkan
          • 27 Nisan 2009
          • 2657

Antalya Bitti,
          YILDA 10.2 milyon turist ağırlayan Antalya’da yaz sezonu öncesi satılık otel ilanlarında adeta patlama yaşanıyor. Otel fiyatları bölgede 1 milyon dolar ile 200 milyon dolar arasında değişirken, birçok 5 yıldızlı otel rekabete yenik düştü. Sektör temsilcileri “Artık Antalya’ya yatırım yapmayın” çağrısında bulunsa da turizm sektöründeki teşviklerin önemli bir bölümünü yine Antalya kaptı. TIKLA İZLE YAZ sezonu öncesi turizimde yaşanan yoğun rekabet Antalya’da bir çok otelin de el değiştirmesine ve kapanmasına neden oluyor. Son dönemlerde internetteki satılık 5 yıldızlı otel ilanları patlarken, sektör temsilcileri “Artık Antalya’ya yatırım yapmayın” çağrısında bulundu. Bölgedeki otel fiyatları 1 milyon dolar ile 200 milyon dolar arasında değişirken, sektördeki rekabetin bir çok yatırımcıyı zor durumda bıraktığı belirtiliyor.
          LARA VE BELEK ÖNDE Son dönemlerde el değiştirmeye başlayan oteller daha çok Antalya’nın Lara, Konyaaltı ve Belek bölgelerinde bulunuyor. Butik otellerin yoğunlukta olduğu satılık ilanlarında ise fiyatlar 1 milyon dolardan başlıyor. Otellerin fiyatları sahile yakınlığı bina yaşı ve sahip olduğu belgelere göre değişiyor. Antalya’da 5 yıldızlı otel sayısının ise son yıllarda hızla arttığı belirtiliyor. REKABET ZORLUYOR Otel yatırımlarının artık Anadolu’nun farklı illerine kayması gerektiğinin altını çizen Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, “Yaz sezonu öncesi Antalya ve çevresinde bir çok otel el değiştiriyor. Herkes turizmi kârlı bir iş olarak görüyor. Antalya’ya gelen 11 milyona yakın yabancı da bu yatırımlarda etkili oluyor.
          Ancak her şey göründüğü gibi değil. Turizm sektöründe faaliyet göstermek kolay değil. Antalya yatırımlara doydu. Buradaki yoğun rekabet bir çok işadamını zorda bırakıyor. Borçlarını ödeyemiyorlar. Sonra da oteller satılıyor” dedi. YATIRIMA DEVAM Ulusoy, “Artık Antalya’ya otel yatırımı yapılmasın” diye konuştu. Ancak turizm sektörü, yılın 2 aylık döneminde; yenileme, yeni yatırım, modernizasyon gibi amaçlarla 75 adet proje için 6,3 milyon TL’lik yatırım teşviği aldı. Bu teşviklerin 5,2 milyon TL’si ile 60 adet yeni tesis yapılacak. 60 yeni tesiste 14 bin 84 adet yeni yatak devreye girecek. Bu yatakların yüzde 36,4’ü Antalya’da faaliyete geçecek. Restoran ve gece kulübü yatırımı TURİSTİK Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği Başkanı Timur Bayındır da hem İstanbul hem de Antalya’da otel yapımının durdurulması gerektiğini söyledi. Artık gece kulüpleri ve restoran yatırımına önem verilmesi gerektiğini dile getiren Bayındır, “Eğer otel yapılacaksa Anadolu’ya yapılmalı. Turizm sadece otel açmakla olmaz. Turistik tesislere ihtiyaç var. Olan yatırımcıya oluyor. Rekabet yapacağım derken para kazanamıyor” dedi. Antalya bitti, rota Anadolu GEÇTİĞİMİZ günlerde yapılan Turizm Yatırımcıları Derneği’nin Genel Kurulu’na da Antalya’daki otel fazlalaığı damga vurmuştu. Son dönemlerde Antalya ve çevresinde yapılan otellere dikkat çeken Güral Porselen Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güral, “Bu ilde bir süre otel yapımının durdurulması gerek. Hükümetin bu konuda karar alması lazım. Türkiye’de sadece Antalya varmış gibi hareket ediliyor. Oysa hemen yanı başında Alanya ile Mersin arasında mükemmel koylar var. Buralara hiç yatırım yapılmıyor. Herkes Antalya’da yatırım yapmak için uğraşıyor” diye konuştu.

Yorum

• alpbike
            Kumarbaz
            • 02 Kasım 2011
            • 402

0,75 den bayabir ky aramıza katıldı heralde, bakalım onları nereye hapis edecek memet efendi,
            sonumuzu hiç hayra alamet görmüyorum, bakalım bu inadımız nereye kadar sürecek ayhan başkan ve uğur ağabey

gerçi uğur abiyi ayrı tutmak lazım, onun için 5-10 kademe hiç birşey değiştirmiyor, ya senin için başkan?
            SEN SEN OL '' MUTLU İKEN SÖZ... ÜZGÜN İKEN CEVAP... ÖFKELİ İKEN DE KARAR VERME..!!

Yorum

• UMANTAR
              Katılımcı
              • 29 Mart 2013
              • 118

bırak 5/10 u , 50/100 kademenin bile hükmü yok yanımda
              Sabır, çoğu kimsenin zannettiği gibi bir eylemsizlik, tepkisizlik, edilgenlik yahut acizlik hali değildir. Bir direniştir, kararlılıktır, dik durma çabasıdır, sürekli bir mücahededir. Yiğitliği gerektirir.

Yorum

• ayhan53
                Rallici Başkan
                • 27 Nisan 2009
                • 2657

alpbike Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                0,75 den bayabir ky aramıza katıldı heralde, bakalım onları nereye hapis edecek memet efendi,
                sonumuzu hiç hayra alamet görmüyorum, bakalım bu inadımız nereye kadar sürecek ayhan başkan ve uğur ağabey

gerçi uğur abiyi ayrı tutmak lazım, onun için 5-10 kademe hiç birşey değiştirmiyor, ya senin için başkan?
                NE 5-10 U UMANTARA ZARARI ÇIKARANA KADAR KAĞITTAYIM

Yorum

• UMANTAR
                  Katılımcı
                  • 29 Mart 2013
                  • 118

ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  NE 5-10 U UMANTARA ZARARI ÇIKARANA KADAR KAĞITTAYIM
                  hey gözün sevdiğim..... dost dediğin böle olur.
                  Sabır, çoğu kimsenin zannettiği gibi bir eylemsizlik, tepkisizlik, edilgenlik yahut acizlik hali değildir. Bir direniştir, kararlılıktır, dik durma çabasıdır, sürekli bir mücahededir. Yiğitliği gerektirir.

Yorum

• UMANTAR
                    Katılımcı
                    • 29 Mart 2013
                    • 118

140 bine bir ofise gözüm takıldı.... şu dakka zarar 50 bin. satsam elde var 30... 30/ 140 olana dek...ofis kesin 200 olur... bekle allah beklee.... ben iflah olmam. beni bırak sen canın kurtar... ...

Yorum

• alpbike
                      Kumarbaz
                      • 02 Kasım 2011
                      • 402

0,74 deki 880bin alışda ne ki, ben tahta sahibi olsam gider orya bırakırdım malı, biraz nakite geçerdim
                      SEN SEN OL '' MUTLU İKEN SÖZ... ÜZGÜN İKEN CEVAP... ÖFKELİ İKEN DE KARAR VERME..!!

Yorum

• ayhan53
                        Rallici Başkan
                        • 27 Nisan 2009
                        • 2657

0,74 deki 880bin alışda ne ki, ben tahta sahibi olsam gider orya bırakırdım malı, biraz nakite geçerdim
                        dünde 640.000 koymuştu bu saatlerde

Yorum

• alpbike
                          Kumarbaz
                          • 02 Kasım 2011
                          • 402

acayip şekilde içimde tektu satasım var, biri bana engel olsun

şöyle 50-100.000 satayım diyorum, kendimi tutamıyorum...

Yorum

• UMANTAR
                            Katılımcı
                            • 29 Mart 2013
                            • 118

acayip şekilde içimde tektu satasım var, biri bana engel olsun

şöyle 50-100.000 satayım diyorum, kendimi tutamıyorum...
                            engel oluyorummm...

Yorum

• ayhan53
                              Rallici Başkan
                              • 27 Nisan 2009
                              • 2657

iskeledeki ben alpbike umantar
                              ipnede malum şahıs

Yorum

• ayhan53
                                Rallici Başkan
                                • 27 Nisan 2009
                                • 2657

vaybe kıyısından köşesinden en çok yükselenlere girmişiz.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information