öteki tükkanda sülalesinden girip çıtırından çıktılar
TEKTU Tek-Art Turizm
Collapse
X
-
gelin öteki dükkanı bir kendi haline bırakalım bakim, ne olacak bitecek biz yazmayınca?ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteröteki tükkanda sülalesinden girip çıtırından çıktılarSEN SEN OL '' MUTLU İKEN SÖZ... ÜZGÜN İKEN CEVAP... ÖFKELİ İKEN DE KARAR VERME..!!
Yorum
-
ben mümkün olduğunca yazmıyom ama çıtırlar geliyo yazıyolar
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
tektumu çaresiz bizmi onu çözemedim
adamlar nereye kadar basacaklar
endeks yakında dönecek en azından bi düzeltme gelecek
endeksi düzeltenler bunu kesin düzerler.[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Yorum
-

medwig böyle demiş
anadolu hacim yapmış almış satmış
global iş olsun diye almış
ayss
syas
eğrileri halen kesişmemiş.[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Yorum
-
ayss ve syas trend çizgileri tüm koç ve troç lar tarafından ustaca işlenmekte olan hissemizle ilgili ; dönecek olabilitesi olan bir endex beklentisi içine girmiyorum ben .. ama , keşke endex 10 bin 15 bin düşsede tersi hareketle gidebilitesini görebilsek diyorum.... başka hiç bir beklentiyi doyurmayan hisse belki sürpriz bir şekilde endexin çöküşünü primler ümüdindeyim... mamafi böyle de düşününce sırf düşünce den dolayı bile sömürücü patron zihniyetine girdiğimi görür gibiyim.... ,
eeee ne olacak şimdi..... bugün cuma.. !!!!Sabır, çoğu kimsenin zannettiği gibi bir eylemsizlik, tepkisizlik, edilgenlik yahut acizlik hali değildir. Bir direniştir, kararlılıktır, dik durma çabasıdır, sürekli bir mücahededir. Yiğitliği gerektirir.
Yorum
-

öbür taraftan aldım geldim
72 yide gördük
buralar artık çok önemli 73 deki savaşta bunun işareti gibi duruyor
aşağı salınırsa mayın çıktığı yere .... kadar iner.
umantar bugün için umutluydu
ben umutlu değilim
ama bugünün düşüşteki son nokta olmasını umut ediyorum.
işlem hacmide buna işaret ediyo gibi geliyo[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Yorum
-
şu alaçatıdaki inşaatın tam yerini gösteren bi harita varmı bi yerlerde.[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Yorum
-
plajı kiraladığımız işletmenin adı neydi babooomuydu neydi onda yola çıkarak web sitesine bak, google map da bak bulursun, eski adını yaz sea side dı herhalde.....ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşu alaçatıdaki inşaatın tam yerini gösteren bi harita varmı bi yerlerde.SEN SEN OL '' MUTLU İKEN SÖZ... ÜZGÜN İKEN CEVAP... ÖFKELİ İKEN DE KARAR VERME..!!
Yorum
-
Burda biz bizeyiz diye, size trade günlüğümü yazayım, mol mol oturup memedimin üstümüzden para kazanmasını beklemiyorum tabiki, bu günkü trade planım, alış/satış emirlerim;
15 satır yazdım, sonra sildim....
başkanın tahta yapıcı olmasından şüpheleniyorum, ekmeğimizden olmayalım
SEN SEN OL '' MUTLU İKEN SÖZ... ÜZGÜN İKEN CEVAP... ÖFKELİ İKEN DE KARAR VERME..!!
Yorum
-

Bom bİlİ , bİlİ , bom bom.... Bom bİlİ , bİlİ bommmmmmmm.
Sabır, çoğu kimsenin zannettiği gibi bir eylemsizlik, tepkisizlik, edilgenlik yahut acizlik hali değildir. Bir direniştir, kararlılıktır, dik durma çabasıdır, sürekli bir mücahededir. Yiğitliği gerektirir.
Yorum
Yorum