kahin Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TCELL Turkcell
Collapse
X
-
Bence güzel yerden çıkış yaptınız seanslık grafklerde SAT üstüne SAT veriyor. Göstergeler şişik.kahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpis kokular geliyor burnuma bunla ilgili...bilancoya kadar şişiremiyorlar bile o derece yani..bu kadar yeter benden paso..sonraki yıllar devam ederiz yine seloyla.ne demiş abilerimiz hissene aşık olma
Yorum
-
çıkış sebebim aslında anlık,günlük vs göstergeler değil al-satla para kazanmıyorum borsadan..yatırımcı olarak komünikasyon sektörü ile ilgili beklentilerim değiştiği için cıkış yaptım aslında... bu sektörün devi sayılabilecek tcell'in çözümleri,geliştirmeleri,3g si vs si tamamen fiyasko ile sonuclandı,habire reklamla şirketi biryere kadar taşırsınız sonra bi göçtüğünde altından kimse kalkamaz ve önümüzdeki ve ilerleyen yıllarda bilancolarda bunların etkilerini göreceğiz.Ayrıca GSM mobil teknolojisine alternatif hepsinin pabucunu dama atacak yeni teknolojiler deneme safhasında.daha ucuz maliyetlerle bu alternatif iletişim araçları piyasaya girdiğinde tcelli,ttkom u, 0.50 pahalı mı acaba derken düşüneceğiz
bence tabi
kominkasyon sektörü mevcut durumda da zaten vergiler,cezalar derken büyük handi,kaplar içerisine girmiştir.Cıkış sebebimi kısaca bu şekilde özetleyebiliriz.artık tek alternatif mevcut bence piyasada o da acele etmeden,uygun yerden şortu basmak başkada bişe kaldırmaz bu piyasa..bundan sonrasında hissede durmak cesaret işi
Yorum
-
NEDEN değil NERDEN çıktığınız önemlikahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçıkış sebebim aslında anlık,günlük vs göstergeler değil al-satla para kazanmıyorum borsadan..yatırımcı olarak komünikasyon sektörü ile ilgili beklentilerim değiştiği için cıkış yaptım aslında... bu sektörün devi sayılabilecek tcell'in çözümleri,geliştirmeleri,3g si vs si tamamen fiyasko ile sonuclandı,habire reklamla şirketi biryere kadar taşırsınız sonra bi göçtüğünde altından kimse kalkamaz ve önümüzdeki ve ilerleyen yıllarda bilancolarda bunların etkilerini göreceğiz.Ayrıca GSM mobil teknolojisine alternatif hepsinin pabucunu dama atacak yeni teknolojiler deneme safhasında.daha ucuz maliyetlerle bu alternatif iletişim araçları piyasaya girdiğinde tcelli,ttkom u, 0.50 pahalı mı acaba derken düşüneceğiz
bence tabi
kominkasyon sektörü mevcut durumda da zaten vergiler,cezalar derken büyük handi,kaplar içerisine girmiştir.Cıkış sebebimi kısaca bu şekilde özetleyebiliriz.artık tek alternatif mevcut bence piyasada o da acele etmeden,uygun yerden şortu basmak başkada bişe kaldırmaz bu piyasa..bundan sonrasında hissede durmak cesaret işi
Çıkış seviyenizde güzel o açıdan seviyenin güzelliğini belirtmek istemiştim.
Yorum
-
kahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1 ay içinde 8.15 de bekliyorum seni güzelim gel bakalım.12.10-20 aralığından yeni sahiplerine vermek üzre
Kahin arkadaşım CFD olarakta Saxobank tan açığa satanlar varmış dikkatli ol
CFD olarak NYSE de açığa satılan bir kağıttır Turkcell bizim ağ babaları bilir küçük yatırımcı sadece çıkışa oynayabilir bizde
Yorum
-
baba satsınlar tabi acıga.satsınlarki çakılsın aşagılara.. bu kagıdı 8.15'den alacağım bekliyorum sabırlıyım yeterincebetaport Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKahin arkadaşım CFD olarakta Saxobank tan açığa satanlar varmış dikkatli ol
CFD olarak NYSE de açığa satılan bir kağıttır Turkcell bizim ağ babaları bilir küçük yatırımcı sadece çıkışa oynayabilir bizde
bu arada hacimli yıkılışna bakınca öyle güzel yerden kacmışım ki.şaştım valla..
Yorum
-
14/02/2010 - Ekonomist:
"Yüzde 50 temettü dağıtma politikamız var"Turkell Yatırımcı ve Uluslararası Medya ilişkileri Bölüm Başkanı Nihat Narin;Kasım 2004'te Kurumsal Yönetim Komitesi tarafından hazırlanan genel kâr dağıtım politikamıza göre yüzde 50 nakit kâr payı dağıtıyoruz. Bu oran şirketin nakit akışı gereklilikleri, yönetim kurulu ve genel hissedarlar kurulunun onayları ve Türkiye'de uygulanan mevzuat paralelinde değişiklikler gösterebiliyor. Bu yıl da temettü kararı yönetim kurulu önerisi ve genel kurul kararı ile alınacak. Düzenli temettü ödeyen şirketlere duyulan ilgi halihazırda yüksek. Alternatif yatırım kanallarının cazibesi azaldıkça temettüye ilginin artacağını düşünüyoruz."
xxx
Yorum
-
temettü veren şirketlere duyulan ilgi büyük ama seloya değil
temettü mü alırım otururum diyenin kagıdı tüpraştır bence her zaman tüpraş tuttum elimde tutmaya da devam ediyorum.bu arada medya ilişkileri patronu borsada hiç bakmıyo kagıtlarının durumuna galiba..genel müdürleri kağıtlarını satıyosa bi bildikleri vardır heralde..türkiye'nin en gereksiz yatırım kararları ile kasalarındaki parayı har vurup harman savurdular...gecen mart ayı başından beri yabancının cıkış yaptıgı tek kagıt endeksteki..şimdi bide kontor olayını iptal ettilerki ak ..öt kara ..öt iyice cıkacak ortaya
bakıyım öle varmı kallavi karlar bi daha...
Yorum
-
13/12/2011 - 10:32
CREDİT SUİSSE, TURKCELL İÇİN FİYAT HEDEFİNİ 8.54 TL'DEN 8.27 TL'YE İNDİRDİ, TAVSİYESİNİ 'PİYASANIN ALTINDA GETİRİ' OLARAK SÜRDÜRDÜ
Foreks Haber Merkezi
Yorum
-
14/12/2011 - 08:41
*MORGAN STANLEY, TURKCELL İÇİN TAVSİYESİNİ 'AĞIRLIĞINI AZALT'TAN 'EŞİT-AĞIRLIK' SEVİYESİNE YÜKSELTTİ
Foreks Haber Merkezi
Yorum
-
19/12/2011 - 06:29
BASIN BÜLTENİ-TURKCELL TEKNOLOJİ, İSO İNOVASYON BÜYÜK ÖDÜLÜ'NÜ KAZANDI
Turkcell'in ARGE ve inovasyon üssü Turkcell
Teknoloji, İstanbul Sanayi Odası (İSO) İnovasyon Büyük Ödülü'nü kazandı.
Turkcell'den yapılan açıklamada, Türkiye'de yerleşik sanayi kuruluşlarına
yönelik olan İSO İnovasyon Ödülleri'nin ikincisinin, İSO 10. Sanayi Kongresi ve
İnovasyon Sergisi kapsamında gerçekleştirildiği kaydedildi.
İstanbul Sanayi Odası'nın ''İnovasyonu içselleştirilmiş ve katma değeri
yüksek, inovatif ürünler ve süreçler ile kanıtlanan bir iş yapış tarzını
geliştiren, sürdürülebilir rekabet avantajına ulaşan başarı örneğine verilen
ödülü'' olan İnovasyon Büyük Ödülü'nü Turkcell Teknoloji Genel Müdürü Semih
İncedayı'nın aldığı bildirildi.
Semih İncedayı, açıklamada yer verilen değerlendirmesinde, şunları ifade
etti:
''2007 yılında Turkcell'in, telekom ve bilgi teknolojileri alanında
uzmanlaşmış mühendis kadrosunu bir çatı altında toplamış ve teknoloji şirketi
olma yolunda en önemli atılımı gerçekleştirmiştik. Kısa zamanda çok mesafe kat
ettik. 400'ün üzerinde Türk mühendisin çalıştığı Turkcell Teknoloji bugün gerek
patent sayısı gerekse imza attığı yenilikçi uygulamalarla dünya devlerinin örnek
gösterdiği bir şirket haline geldi. Turkcell'in ekosisteminde yer alan firmalarla
birlikte büyüyor ve küresel rekabette her geçen gün daha dikkati çekici bir
konuma geliyoruz.'
Foreks Haber Merkezi
Yorum
-
20/12/2011 - 08:36
BASIN BÜLTENİ-TURKCELL ŞİRKET HATTI OLANLARA SİGORTADUKKANİM.COM'DA YÜZDE 15 ÖZEL İNDİRİM FIRSATI
İşteKazan Programı kapsamında, Turkcell kurumsal hat aboneleri
www.sigortadukkanim.com üzerinden satın aldıkları kasko poliçelerinde
yüzde 15 indirim avantajından yararlanabilecekler.
Turkcell ve www.sigortadukkanim.com işbirliği ile
gerçekleştirilen, ilk olarak Anadolu Sigorta ve HDI Sigorta’nın
program ortağı olarak destek verdiği kampanya dahilinde Turkcell
şirket hattı sahiplerinin kasko sigortalarında yüzde 15 indirim
hakkını kazanması için SFR80 yazıp 2222’ye SMS göndermesi yeterli
olacak. Gelen şifrenin ve kurumsal GSM hat numarasının
www.sigortadukkanim.com kasko sigortası teklif sayfalarında belirtilen
alanlara girilmesi ardından özel indirimli teklifler online olarak
sunulacak. Tekliflerin hem içeriklerini hem de fiyatlarını
karşılaştırabilme imkanı bulunulan sitede, müşteriler istedikleri anda
poliçelerini online olarak düzenleyebilecekler. Seçenekler arasından
en uygun poliçeyi düzenlemenin sadece 5 dakika sürdüğü
www.sigortadukkanim.com üzerinden alınan poliçeler yazıcıdan çıktı
alındığı andan itibaren kullanıma hazır olacak.
Foreks Haber Merkezi
Yorum
Yorum