TCELL Turkcell

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kahin
    Katılımcı
    • 26 Eylül 2009
    • 42

kahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seloda cıkış başlamış ve dip oluşumu tamamlanmıştır bana göre.Seloyla devammm
    seloya devammm..daha gidecek cook yol var sene sonuna kalmaz 20 lerde gezer bu hisse.cook güveniyorum buna cokk.

Yorum

• kahin
      Katılımcı
      • 26 Eylül 2009
      • 42

pis kokular geliyor burnuma bunla ilgili...bilancoya kadar şişiremiyorlar bile o derece yani..bu kadar yeter benden paso..sonraki yıllar devam ederiz yine seloyla.ne demiş abilerimiz hissene aşık olma

Yorum

• betaport
        Katılımcı
        • 06 Mart 2008
        • 36

pis kokular geliyor burnuma bunla ilgili...bilancoya kadar şişiremiyorlar bile o derece yani..bu kadar yeter benden paso..sonraki yıllar devam ederiz yine seloyla.ne demiş abilerimiz hissene aşık olma
        Bence güzel yerden çıkış yaptınız seanslık grafklerde SAT üstüne SAT veriyor. Göstergeler şişik.

Yorum

• kahin
          Katılımcı
          • 26 Eylül 2009
          • 42

çıkış sebebim aslında anlık,günlük vs göstergeler değil al-satla para kazanmıyorum borsadan..yatırımcı olarak komünikasyon sektörü ile ilgili beklentilerim değiştiği için cıkış yaptım aslında... bu sektörün devi sayılabilecek tcell'in çözümleri,geliştirmeleri,3g si vs si tamamen fiyasko ile sonuclandı,habire reklamla şirketi biryere kadar taşırsınız sonra bi göçtüğünde altından kimse kalkamaz ve önümüzdeki ve ilerleyen yıllarda bilancolarda bunların etkilerini göreceğiz.Ayrıca GSM mobil teknolojisine alternatif hepsinin pabucunu dama atacak yeni teknolojiler deneme safhasında.daha ucuz maliyetlerle bu alternatif iletişim araçları piyasaya girdiğinde tcelli,ttkom u, 0.50 pahalı mı acaba derken düşüneceğizbence tabikominkasyon sektörü mevcut durumda da zaten vergiler,cezalar derken büyük handi,kaplar içerisine girmiştir.Cıkış sebebimi kısaca bu şekilde özetleyebiliriz.artık tek alternatif mevcut bence piyasada o da acele etmeden,uygun yerden şortu basmak başkada bişe kaldırmaz bu piyasa..bundan sonrasında hissede durmak cesaret işi

Yorum

• betaport
            Katılımcı
            • 06 Mart 2008
            • 36

çıkış sebebim aslında anlık,günlük vs göstergeler değil al-satla para kazanmıyorum borsadan..yatırımcı olarak komünikasyon sektörü ile ilgili beklentilerim değiştiği için cıkış yaptım aslında... bu sektörün devi sayılabilecek tcell'in çözümleri,geliştirmeleri,3g si vs si tamamen fiyasko ile sonuclandı,habire reklamla şirketi biryere kadar taşırsınız sonra bi göçtüğünde altından kimse kalkamaz ve önümüzdeki ve ilerleyen yıllarda bilancolarda bunların etkilerini göreceğiz.Ayrıca GSM mobil teknolojisine alternatif hepsinin pabucunu dama atacak yeni teknolojiler deneme safhasında.daha ucuz maliyetlerle bu alternatif iletişim araçları piyasaya girdiğinde tcelli,ttkom u, 0.50 pahalı mı acaba derken düşüneceğizbence tabikominkasyon sektörü mevcut durumda da zaten vergiler,cezalar derken büyük handi,kaplar içerisine girmiştir.Cıkış sebebimi kısaca bu şekilde özetleyebiliriz.artık tek alternatif mevcut bence piyasada o da acele etmeden,uygun yerden şortu basmak başkada bişe kaldırmaz bu piyasa..bundan sonrasında hissede durmak cesaret işi
            NEDEN değil NERDEN çıktığınız önemli Çıkış seviyenizde güzel o açıdan seviyenin güzelliğini belirtmek istemiştim.

Yorum

• kahin
              Katılımcı
              • 26 Eylül 2009
              • 42

1 ay içinde 8.15 de bekliyorum seni güzelim gel bakalım.12.10-20 aralığından yeni sahiplerine vermek üzre

Yorum

• betaport
                Katılımcı
                • 06 Mart 2008
                • 36

1 ay içinde 8.15 de bekliyorum seni güzelim gel bakalım.12.10-20 aralığından yeni sahiplerine vermek üzre

Kahin arkadaşım CFD olarakta Saxobank tan açığa satanlar varmış dikkatli ol

CFD olarak NYSE de açığa satılan bir kağıttır Turkcell bizim ağ babaları bilir küçük yatırımcı sadece çıkışa oynayabilir bizde

Yorum

• kahin
                  Katılımcı
                  • 26 Eylül 2009
                  • 42

betaport Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Kahin arkadaşım CFD olarakta Saxobank tan açığa satanlar varmış dikkatli ol

CFD olarak NYSE de açığa satılan bir kağıttır Turkcell bizim ağ babaları bilir küçük yatırımcı sadece çıkışa oynayabilir bizde
                  baba satsınlar tabi acıga.satsınlarki çakılsın aşagılara.. bu kagıdı 8.15'den alacağım bekliyorum sabırlıyım yeterince bu arada hacimli yıkılışna bakınca öyle güzel yerden kacmışım ki.şaştım valla..

Yorum

• Ahmet Hakkı
                    Bağımlı
                    • 05 Mayıs 2008
                    • 1121

14/02/2010 - Ekonomist:

"Yüzde 50 temettü dağıtma politikamız var"Turkell Yatırımcı ve Uluslararası Medya ilişkileri Bölüm Başkanı Nihat Narin;Kasım 2004'te Kurumsal Yönetim Komitesi tarafından hazırlanan genel kâr dağıtım politikamıza göre yüzde 50 nakit kâr payı dağıtıyoruz. Bu oran şirketin nakit akışı gereklilikleri, yönetim kurulu ve genel hissedarlar kurulunun onayları ve Türkiye'de uygulanan mevzuat paralelinde değişiklikler gösterebiliyor. Bu yıl da temettü kararı yönetim kurulu önerisi ve genel kurul kararı ile alınacak. Düzenli temettü ödeyen şirketlere duyulan ilgi halihazırda yüksek. Alternatif yatırım kanallarının cazibesi azaldıkça temettüye ilginin artacağını düşünüyoruz."

xxx

Yorum

• kahin
                      Katılımcı
                      • 26 Eylül 2009
                      • 42

temettü veren şirketlere duyulan ilgi büyük ama seloya değiltemettü mü alırım otururum diyenin kagıdı tüpraştır bence her zaman tüpraş tuttum elimde tutmaya da devam ediyorum.bu arada medya ilişkileri patronu borsada hiç bakmıyo kagıtlarının durumuna galiba..genel müdürleri kağıtlarını satıyosa bi bildikleri vardır heralde..türkiye'nin en gereksiz yatırım kararları ile kasalarındaki parayı har vurup harman savurdular...gecen mart ayı başından beri yabancının cıkış yaptıgı tek kagıt endeksteki..şimdi bide kontor olayını iptal ettilerki ak ..öt kara ..öt iyice cıkacak ortayabakıyım öle varmı kallavi karlar bi daha...

Yorum

• YORUMCU
                        Çalışkan
                        • 26 Kasım 2008
                        • 1296

15 şubatta yazılmış en son. bu topiğe zamanı yaklaşmadı mı artık... :-)
                        Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian

Yorum

• stockbroker
                          Master
                          • 28 Temmuz 2008
                          • 4807

13/12/2011 - 10:32

CREDİT SUİSSE, TURKCELL İÇİN FİYAT HEDEFİNİ 8.54 TL'DEN 8.27 TL'YE İNDİRDİ, TAVSİYESİNİ 'PİYASANIN ALTINDA GETİRİ' OLARAK SÜRDÜRDÜ

Foreks Haber Merkezi

Yorum

• stockbroker
                            Master
                            • 28 Temmuz 2008
                            • 4807

14/12/2011 - 08:41

*MORGAN STANLEY, TURKCELL İÇİN TAVSİYESİNİ 'AĞIRLIĞINI AZALT'TAN 'EŞİT-AĞIRLIK' SEVİYESİNE YÜKSELTTİ

Foreks Haber Merkezi

Yorum

• stockbroker
                              Master
                              • 28 Temmuz 2008
                              • 4807

19/12/2011 - 06:29

BASIN BÜLTENİ-TURKCELL TEKNOLOJİ, İSO İNOVASYON BÜYÜK ÖDÜLÜ'NÜ KAZANDI
                              Turkcell'in ARGE ve inovasyon üssü Turkcell
                              Teknoloji, İstanbul Sanayi Odası (İSO) İnovasyon Büyük Ödülü'nü kazandı.
                              Turkcell'den yapılan açıklamada, Türkiye'de yerleşik sanayi kuruluşlarına
                              yönelik olan İSO İnovasyon Ödülleri'nin ikincisinin, İSO 10. Sanayi Kongresi ve
                              İnovasyon Sergisi kapsamında gerçekleştirildiği kaydedildi.

İstanbul Sanayi Odası'nın ''İnovasyonu içselleştirilmiş ve katma değeri
                              yüksek, inovatif ürünler ve süreçler ile kanıtlanan bir iş yapış tarzını
                              geliştiren, sürdürülebilir rekabet avantajına ulaşan başarı örneğine verilen
                              ödülü'' olan İnovasyon Büyük Ödülü'nü Turkcell Teknoloji Genel Müdürü Semih
                              İncedayı'nın aldığı bildirildi.

Semih İncedayı, açıklamada yer verilen değerlendirmesinde, şunları ifade
                              etti:

''2007 yılında Turkcell'in, telekom ve bilgi teknolojileri alanında
                              uzmanlaşmış mühendis kadrosunu bir çatı altında toplamış ve teknoloji şirketi
                              olma yolunda en önemli atılımı gerçekleştirmiştik. Kısa zamanda çok mesafe kat
                              ettik. 400'ün üzerinde Türk mühendisin çalıştığı Turkcell Teknoloji bugün gerek
                              patent sayısı gerekse imza attığı yenilikçi uygulamalarla dünya devlerinin örnek
                              gösterdiği bir şirket haline geldi. Turkcell'in ekosisteminde yer alan firmalarla
                              birlikte büyüyor ve küresel rekabette her geçen gün daha dikkati çekici bir
                              konuma geliyoruz.'

Foreks Haber Merkezi

Yorum

• stockbroker
                                Master
                                • 28 Temmuz 2008
                                • 4807

20/12/2011 - 08:36

BASIN BÜLTENİ-TURKCELL ŞİRKET HATTI OLANLARA SİGORTADUKKANİM.COM'DA YÜZDE 15 ÖZEL İNDİRİM FIRSATI

İşteKazan Programı kapsamında, Turkcell kurumsal hat aboneleri
                                www.sigortadukkanim.com üzerinden satın aldıkları kasko poliçelerinde
                                yüzde 15 indirim avantajından yararlanabilecekler.

Turkcell ve www.sigortadukkanim.com işbirliği ile
                                gerçekleştirilen, ilk olarak Anadolu Sigorta ve HDI Sigorta’nın
                                program ortağı olarak destek verdiği kampanya dahilinde Turkcell
                                şirket hattı sahiplerinin kasko sigortalarında yüzde 15 indirim
                                hakkını kazanması için SFR80 yazıp 2222’ye SMS göndermesi yeterli
                                olacak. Gelen şifrenin ve kurumsal GSM hat numarasının
                                www.sigortadukkanim.com kasko sigortası teklif sayfalarında belirtilen
                                alanlara girilmesi ardından özel indirimli teklifler online olarak
                                sunulacak. Tekliflerin hem içeriklerini hem de fiyatlarını
                                karşılaştırabilme imkanı bulunulan sitede, müşteriler istedikleri anda
                                poliçelerini online olarak düzenleyebilecekler. Seçenekler arasından
                                en uygun poliçeyi düzenlemenin sadece 5 dakika sürdüğü
                                www.sigortadukkanim.com üzerinden alınan poliçeler yazıcıdan çıktı
                                alındığı andan itibaren kullanıma hazır olacak.

Foreks Haber Merkezi

Yorum

Working...
                                X

Debug Information