Ağırlık ortalamasını 5.36 nın üzerine atarlarsa daha da geri gelmez.;)
PINSU Pınar Su
Collapse
X
-
selimsumu bozdu taktayı yoksamÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugünkü hareket te gösterdi ki birileri hissenin tepesinde.
Yorum
-
Rüyasın da bile almış olsa, moha yan basarıh.ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselimsumu bozdu taktayı yoksam

)
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
Hele sen oni yap gerisini bana bırak.ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster550 ben atam üstüne sen fırlat k17
Yorum
-
3 buçukta abd verileri iyi gelsin hallederikÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHele sen oni yap gerisini bana bırak.

Yorum
-
Başlayayım mı duaya.:040::040::040:ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster3 buçukta abd verileri iyi gelsin hallederik
Yorum
-
Reis,desteğe ihtiyaç var,gemici bey nerelerde,kuvvetli bi dua patlatsa da uçuşa geçsek.:040::040:ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterveriler beklendiği gibi saldır hocaaHerkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
Ne varsa bu 52 de.k24k24ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAtamadık bi türlü 5.52 nin üzerine.Şansa bak ABD çöktü canına yandımının...

Yeter daaa,ayıp ediyosun.İneğin altında o gadder bekleyip topladığın süt bilem teeey nerelere gitti.Vicdansız..
Yorum
-
Bu kadar aktif dinlenme yeter.Öğleden sonra olmazsa bile yarın sabah cufcuflaması lazım.Yoksa sıkıntı başlar.Biri çok kötü çöktü tepesine kağıdın.k24k24k24Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
Yorum