***PINSU*** Pinar Su Sanayi ve Ticaret A.S.'nden gelen yazi: Sirketimizin 27.04.2009 tarihli yonetim kurulu toplantisinda; Gorev suresi dolan bagimsiz dis denetim kurulusu Pricewaterhouse Coopers (Basaran Nas SMMM A.S.)'nin yeniden, 2009 yili hesaplarini denetlemek uzere, bagimsiz dis denetim kurulusu olarak 2008 yili olagan genel kurulunda tasvip edilmek uzere genel kurula teklif edilmesine karar verilmistir. ***PINSU*** (27/04/2009 - 09:13:39)
PINSU Pınar Su
Collapse
X
-
***PINSU*** Pinar Su Sanayi ve Ticaret A.S.'nin 27.04.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Sirketimiz 2008 Olagan Genel Kurul Toplantisi asagidaki gundem maddelerini gorusmek ve karara baglamak uzere 13 Mayis 2009 Carsamba gunu 10:30'da Kemalpasa Asfalti, No:1, Pinarbasi, Izmir adresindeki Pinar Sut A.S. Fabrika binasinda aktedilecektir. Olagan gundem maddelerinin yanisira, "2009 yili temettulerine mahsuben Sermaye Piyasasi Kanunu'nun 15. maddesi ve Sermaye Piyasasi Kurulu'nun Seri:IV, No:27 Tebligi'nin 9. maddesi cercevesinde, ortaklara temettu avansi dagitilmasi konusunda Yonetim Kurulu'na yetki verilmesi ve ayni madde uyarinca, dagitilacak temettu avansinin ilgili hesap donemi sonunda yeterli kar olusmamasi veya zarar olusmasi durumlarinda bir onceki yila ait bilancoda yer alan olaganustu yedek akcelerden ya da olaganustu yedek akce tutarinin zarari karsilamaya yeterli olmamasi durumunda ayni tebligin 10. maddesi uyarinca temettu avansi karsiliginda alinan teminatin paraya cevrilip gelir kaydedilerek bu tutardan mahsup edilecegi hususu konusunda muzakere ve karar" hususunu da iceren Genel Kurul toplanti gundemi Gunluk Bulten ekinde ve internet sitemizin (www.imkb.gov.tr) "Gunluk Bulten" bolumunde "Sirket Haberleri Ekleri" basligi altinda yayinlanacaktir. ***PINSU*** (27/04/2009 - 09:35:39)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
***PINSU*** Pinar Su Sanayi ve Ticaret A.S.'nin 28.04.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Sirketimizin 28 Nisan 2009 tarihli Yonetim Kurulu toplantisinda, 2008 yili net dagitilabilir donem karinin hesaplanmasinda; Turk Ticaret Kanunu, Sermaye Piyasasi Mevzuati, Kurumlar Vergisi, Gelir Vergisi ve diger yasal mevzuat hukumleri ile esas sozlesmemizin kar dagitimina iliskin maddeleri dikkate alinarak; Sirketimizin Uluslararasi Finansal Raporlama Standartlarina gore hazirlanan bagimsiz denetimden gecmis 2008 yili konsolide net donem kari olan 5.679.756 TL'ye mali tablolarda Idare Meclisi tahsisati karsiligi olarak ayrilan 200.000 TL'nin eklenmesi ve TTK'nin 466/1 maddesi hukmu uyarinca ayrilan 351.358 TL tutarindaki 1.Tertip Yasal Yedek Akce'lerin indirilmesiyle net dagitilabilir donem kari 5.528.398 TL olarak hesaplanmistir. Hesaplanan dagitilabilir kar uzerinden SPK duzenlemeleri paralelinde yil icinde yapilan 192.838 TL tutarindaki bagislar da dikkate alinarak dagitilabilir karin %20'sine tekabul edecek sekilde 1.144.247 TL tutarinda ortaklara I.Temettu dagitilmasina, kalan tutar uzerinden esas sozlesmede ongorulen %5 oranini asmamak kaydiyla Idare Meclisi Tahsisati, esas sozlesmede ongorulen %10 oranini asmamak kaydiyla Kurucu Intifa Senedi Tahsisati ayrilmasina, 111.761 TL tutarinda II.Tertip Yasal Yedek Akce ayrilmasina ve geriye kalan tutarin tamaminin Olaganustu Yedek Akce olarak ayrilmasi hususunun Olagan Genel Kurul'un tasvibine sunulmasina karar verilmistir. Kar dagitim tablosu ekte yer almaktadir. Kar dagitim teklifinin Genel Kurulca kabulu halinde 1 TL'lik nominal tutarli borsada islem goren her bir hisse senedi icin brut 0,0899 TL, net 0,0764 TL tutarinda nakit kar payi odemesi yapilacaktir. " Kar dagitim tablosu Gunluk Bulten ekinde ve internet sitemizin "Sirketler" bolumunde yayinlanacaktir. ***PINSU*** (28/04/2009 - 10:01:42)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
Suuuuuuuuuu.
Sucu geldi.
Madranın hakiki memba suyu geldi.:081::081::081:
haftadır birileri almış kamyon ile vermiş kova ile.
Uyuyan güzelin uyanma vaktidir,diye düşünüyorum.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
Ula ters yola girmişsin,dön geri dön.ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

))
Yorum
-
Belkide terse giren biz olmayalım hoca.........!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
yaza doğru bir hareket olabilir...
o zamana kadar düşer....... yaza doğru yapacağı hareketle, bu günkü fiyatlara belki gelebilme ihtimali olasılık dahilinde......
tekniğine baktım... berbat duruyor........!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
mahvettin beni de....... bir yemek borcun var bana....... anca öyle affederim seni...........!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Yorum
-
Hallederik.guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermahvettin beni de....... bir yemek borcun var bana....... anca öyle affederim seni...........
Hele bi 8.50 olsun. tükan senin.
)))
Yorum
-
ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHallederik.
Hele bi 8.50 olsun. tükan senin.
))):040::040::040:guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryaza doğru bir hareket olabilir...
o zamana kadar düşer....... yaza doğru yapacağı hareketle, bu günkü fiyatlara belki gelebilme ihtimali olasılık dahilinde......
.....
5.5 hazirana doğru bir ihtimal....!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Yorum
-
Aralığın 10 undan sonra...dıg dıgı dıg dıg.:081::081:guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster:040::040::040:
5.5 hazirana doğru bir ihtimal....Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum

Yorum