Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
NETAŞBir çok analist Nortelin Voıp kısmı için açık arttırmanın 800 milyon dolardan başlayacağını tahmin ediyor.Biliyorsunuz Netaş,Nortelin Voıp alanındaki çalışmalarının %75 ini yapıyor.Nortel de dünyada %25 pazar payına sahip.Voıp ın ne olduğunu bilmeyenler için söyleyeyim.Voıp,sesin internet üzerinden iletilmesini sağlayan bir iletişim teknolojisidir.Bu durumda 800 milyon doların %70 i 560 milyon dolar yapıyor.Sadece bu voıp değerlemesi.Diğer kalemleri almadım bile.
NETAŞBir çok analist Nortelin Voıp kısmı için açık arttırmanın 800 milyon dolardan başlayacağını tahmin ediyor.Biliyorsunuz Netaş,Nortelin Voıp alanındaki çalışmalarının %75 ini yapıyor.Nortel de dünyada %25 pazar payına sahip.Voıp ın ne olduğunu bilmeyenler için söyleyeyim.Voıp,sesin internet üzerinden iletilmesini sağlayan bir iletişim teknolojisidir.Bu durumda 800 milyon doların %70 i 560 milyon dolar yapıyor.Sadece bu voıp değerlemesi.Diğer kalemleri almadım bile.
inşallah doğrudur.ama bu ne ya.....
MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum