.............
NETAS Netaş Telekom.
Collapse
X
-
-
Öğleden sonra da daha diri gördüm tahtayı.Yarın belli olur.;)ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBirileri kağıdı gıdıklamaya başladı sanırım.;)Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
ÇAKAL şov devam ediyor.;)ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÖğleden sonra da daha diri gördüm tahtayı.Yarın belli olur.;)Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
Diri duruyor,beklentileri var,lakin 4.30da kuvvetli direnç gözüküyor.Yüksek işlem hacmi olmadan orası geçilirse yüksek işlem hacmi olana kadar gider.;)MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçakal
tahta gidecek sanki,kutlarım...
Yat.tav.değildir.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
Hisse ucuz kalmış , yavaş ama sağlam gidiyor.ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDiri duruyor,beklentileri var,lakin 4.30da kuvvetli direnç gözüküyor.Yüksek işlem hacmi olmadan orası geçilirse yüksek işlem hacmi olana kadar gider.;)
Yat.tav.değildir.
Yorum
-
Ağustos sonuna kadar Anelt ve Netaş'ta güzel şeyler olacak gibi gözüküyor.Takip etmekte fayda var.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHisse ucuz kalmış , yavaş ama sağlam gidiyor.Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
Anelt geçte olsa yola girdi de bu netaşı çok kastılar çok.Var bi hokkabazlık.ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAğustos sonuna kadar Anelt ve Netaş'ta güzel şeyler olacak gibi gözüküyor.Takip etmekte fayda var.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
Teleokmun arzı hisseyi biraz daha ittirebilir gibi geliyor bana.;)ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGebrdiği yerden kıpraşmaya başladı ağır ağır.Çaktırmıyorlar.Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
Nortel’den görüntülü telefonÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeleokmun arzı hisseyi biraz daha ittirebilir gibi geliyor bana.;)
Nortel’in, görüntülü haberleşme olanağı sunan teknolojisi Türkiye’ye geldi.
Daha önce şirketlerin kullandığı multimedya uygulamalardan artık ev aboneleri de yararlanabilecek. E-postalara erişim ve internette sörfe de olanak veren Nortel IP Phone 1535, ev telefonlarını adeta bilgisayara dönüştürüyor ve sunduğu pek çok yenilikçi özellik sayesinde günlük hayatı kolaylaştırıyor. Çalışan anneler evdeki çocuklarıyla görüntülü olarak iletişim kurabilecekler. İşitme engelliler de bu telefonlar sayesinde işaret diliyle rahatlıkla görüntülü iletişim kurabilecekler. SIM kart okuyucu özelliğiyle cep telefonunda kayıtlı telefon numaralarını görüntülü telefonlara aktarmak da mümkün.Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
netas******ttkom*** Nortel Networks Netas Telekomunikasyon A.s.`nden Gelen Yazi; Sirketimiz Ile Turk
Telekomunikasyon A.s. Arasinda Genis Alan Centrex, Merkezi Yonetim Sistemi Ve
Bunlarla Calisan Uc Kullanici Cihazlarinin Temini Ve Kurulumuna Yonelik Toplam
Degeri 5.957.999,50 Abd Dolari Olan Bir Cerceve Sozlesme Imzalanmistir. ***netas******ttkom***|
Yorum
Yorum