ya bu kozaya
ya bu kozaya vergi indirimi muhabbeti tavan yaptırıyorda bizim öküz goldaşa niye taban yaptırıyor altının onsu olmuş 970 dolar mart ayında vergi indirimi var bu kadar s....... bir patron ve spekleri olmaz ya
GOLDS-Goldas Kuyumculuk
Collapse
X
-
Teşekkür ederim ilginize..simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbarakuda3 adlı üye , değerli abimiz Kutero'ya sataşma cesareti göstererek ucuz kahramanlık yapmaya çalışmış. Bu forumda bu karakterdeki şahsiyetler hiçbir zaman söz sahibi olamadı bundan sonra da olamayacak. Yasaklama için geç kalınmış sanırım, değerli abimizden özür diliyorum forum yönetimi adına. Saygılar...
Sizden önce, değerli arkadaşlarım gereken cevabı verdilerdi zaten..
"barakuda3" nickli arkadaşımız herhalde beni yeteri kadar tanımıyor olsa gerek..Yoksa öyle bir yazı yollamazdı sanıyorum..
Burada elimizden geldiği, dilimizin döndüğü kadarı ile bilgilerimizi paylaşmaya çalışıyoruz..
O arkadaşımızın yasaklanma durumunu kaldırırsanız sevinirim..
Sevgi ve saygılarımla..
Leave a comment:
-
barakuda3 adlı üye , değerli abimiz Kutero'ya sataşma cesareti göstererek ucuz kahramanlık yapmaya çalışmış. Bu forumda bu karakterdeki şahsiyetler hiçbir zaman söz sahibi olamadı bundan sonra da olamayacak. Yasaklama için geç kalınmış sanırım, değerli abimizden özür diliyorum forum yönetimi adına. Saygılar...
Leave a comment:
-
Evlenilecek kız vardır eğlenilecek kız vardır,:36_6_3: bir de karşılıksız insanlara faydalı olan dostlar vardır.Abi biz seni biliyoruz.Daha doğrusu herkes kim kimdir biliyor.KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBenim bir derdim yokda, sizin derdiniz ne, işte onu anlayamadım..
Gördünmü..
"" her siteyi gezip manipülasyon yapma"" demişsin..
İşte buna pes derim..
Ayıptır, delikanlılığa sığmaz..
Durmak yok yola devam.
:36_3_2: :36_3_2: :36_3_2:
Kucak dolusu sevgiler.
:a88: :a88: :a88:Timur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereleştirmek güzeldir ancak önce eleştirdiğiniz insanın 3-5 yazısını değil tüm yazılarını okuyup değerlendirin..Sn KUTERO her siteye yazıyosa, o her site gezginleri, şanslıdır kanımca..
Leave a comment:
-
Sn. barakuda3 öncelikle karşıt görüşte olabilirsiniz, eleştirisel de konuşabilirsiniz ama bu eleştirilerinizin de mantık çerçevesinde yapılmasını tavsiye ederim. Öncelikle manipülasyon kelimesinin anlamını bildiğinizi düşenerek, yazılanlarda herhangi yalan yanlış yönlendirme yazısına ratlamadığımı belirtmek isterim. Eğer goldaş taşıyorsanız ve mağdur olarak manipülatör arıyorsanız 04 - 05.06.2008 tarihli işlemlere bakmanızı ve buna göre hareket etmenizi tavsiye ederim. Ne güzel de vermişler malı KY'yebarakuda3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkutero her siteyi gezip manipülasyon yapma....derdin ne senin ...yarın daha tabandan toplamakmı...yarın olsun görelim...dediğin gibi olacakmı...

04.06.2008 günü hacimsiz bir tavanla beklenti oluşturulmuş. Hem de savcının kovuşturmaya gerek yok dediği gün ve ertesi gününde. Olumsuz birşey yokken. 05.06.2008 günü hisseler dağıtılmış. Tam bir oyun havası yaşanmış ve 06.06.2008 günü hacimsiz düşüşler başlamış.

Bu haberi bile satış için kullanan insanlardan ne bekleyebilirim ki.:36_6_3:
Leave a comment:
-
eleştirmek güzeldir ancak önce eleştirdiğiniz insanın 3-5 yazısını değil tüm yazılarını okuyup değerlendirin..Sn KUTERO her siteye yazıyosa, o her site gezginleri, şanslıdır kanımca..barakuda3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkutero her siteyi gezip manipülasyon yapma....derdin ne senin ...yarın daha tabandan toplamakmı...yarın olsun görelim...dediğin gibi olacakmı...
Leave a comment:
-
Benim bir derdim yokda, sizin derdiniz ne, işte onu anlayamadım..barakuda3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkutero her siteyi gezip manipülasyon yapma....derdin ne senin ...yarın daha tabandan toplamakmı...yarın olsun görelim...dediğin gibi olacakmı...
Gördünmü..
"" her siteyi gezip manipülasyon yapma"" demişsin..
İşte buna pes derim..
Ayıptır, delikanlılığa sığmaz..
Leave a comment:
-
kutero her siteyi gezip manipülasyon yapma....derdin ne senin ...yarın daha tabandan toplamakmı...yarın olsun görelim...dediğin gibi olacakmı...
Leave a comment:
-
Bu kağıtta grafik çalışmak hikayedir ama programı açmışken bakayım dedim..
Şu meşhur 1.80 direncimiz çalıştı..
Son büyük düşüşünde % 23.60 fibo geri alım seviyesine yakın kapattı..

Alanlar-satanlar..
Global son zamanlarda aktif oyuncu..Dostlar alışverişte görsün babından yapılan işlemler..

Takas durumu
Aylardır hemen hemen aynı..Hiçbir değişiklik yok..

mahkemelerin İstanbul ayağı tamam sayılır..İngiltere bekleniyor..
Bu kağıdı yakından bilen, adrenalin arayan, kaybedeceği parayı göze alabilen kişiler ilgilensin derim naçizane..
Leave a comment:
-
Pek güven olmaz ama, şöyle göz ucuyla bir bakalım..
1.53 2007 de iyi çalışmış.
Leave a comment:
-
Fransiz Bankasi Societe Generale Ve Goldas
Sirketi Arasindaki Ihtilafa Iliskin Sorusturmayi Yuruten Bakirkoy
Cumhuriyet Savciligi ''kovusturmaya Yer Olmadigina'' Karar Verdi.
Bakirkoy Cumhuriyet Savciligi Tarafindan Societe Generale Ve Goldas
Kiymetli Madenler Ticareti A.s Arasindaki Yaklasik 11 Ton Islenmemis
Altin Alimindaki Ihtilafa Iliskin Yapilan Sorusturma Tamamlandi.
Sorusturma Evrakinda Societe Generale'in, ''goldas Yetkililerinin
Sozlesmeye Gore Emaneten Verilen Ve Mulkiyeti Kendilerine Ait Olan
Altinlari Sirket Yetkililerin Onayini Almaksizin Sattiklari Ve Uzun
Sureli Ticari Faaliyet Sonucu Olusturduklari Guvenle Sirketi
Dolandirdiklari, Kacakcilikla Mucadele Kanununa Ve Turk Parasinin
Kiymetini Koruma Kanununa Muhalefet Ettikleri'' Gerekcesiyle
Sikayette Bulundugu Belirtildi.
Taraflarin Aralarinda Bulunan Anlasmaya Aykiriliklarin Ortaya Cikmasi Ve
Taraflardan Birinin Alacagini Zamaninda Alamamasi Nedeniyle Bir Hukuki
Ihtilaf Oldugu Ifade Edilen Evrakta, Dolandiricilik Sucunun Yasal
Unsurlarinin Olusmadigi Kaydedildi.
Istanbul Altin Borsasi'nin Gonderdigi Yazida, Yasaya Aykiri Islem
Olmadiginin Bildirildigi Ve Goldas'in, Istanbul Altin Borsasi'na Altini
Tescil Ettirmesinin Ardindan Ithal Edilen Altin Uzerinde Tek Yetkili
Oldugunun Belirtildigi Evrakta, Sikayetcinin Ticaret Yaptigi Ulkenin
Mevzuatini Bildiginin Kabul Edildigi Dile Getirildi.
Evrakta, Goldas'in Uzerine Atili Suc Unsurlari Bulunmadigi Ifade
Edilerek, ''kamu Adina Bir Kovusturmaya Yer Olmadigi Ve Ceza Anlaminda
Bir Takibat Yapilamayacagi''na Karar Verildigi Bildirildi. Kararda,
Sikayetcinin Alacaginin Tahsili Ve Zararinin Giderilmesi Icin Hukuk
Mahkemelerine Dava Acma Hakkinin Bulundugu Hatirlatildi.
-aa-
Leave a comment:
-
Haberturk'un Haberine Gore; Fransiz Societe General'in Goldas Aleyhine
Bakirkoy Cumhuriyet Savciligi'na Yaptigi Basvuru Reddedildi.
Konuya Iliskin Olarak Bugun Yayinlanan Haber Soyle:
"fransiz Societe General, Goldas’a Satilmasi Icin Verdigi 500 Milyon Dolar
Degerindeki 15 Ton Altindan Bir Daha Haber Alamadiklarini Iddia Ederek
Bakirkoy Cumhuriyet Savciligi’na Yaptigi Basvuru Reddedildi. Sirketin
Konuyla Ilgili Ayrintili Aciklama Yapmasi Bekleniyor."
-matriks-
Leave a comment:
Leave a comment: