KOZAA- Koza Anadolu Metal A.Ş.

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • TANCAN
    Seyirci Üye
    • 05 Mayıs 2009
    • 21

Kutero hocam çanağı da doldurdu, çömleği de doldurdu taştı? Allah yolunu açık etsin Kozamızın.
    Kim ne yaparsa aslında kendine yapar. Yapılan iyiliklerin de, kötülüklerin de, elbette bir karşılığı olacaktır.

Yorum

• KUTERO
      Beybaba
      • 19 Temmuz 2007
      • 437

c1ci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Allah halil ibrahim bereketi versin. KUTERo hocam

henuz
      henüz diyor sizin yorumunuz nedir?
      Cümlemizin sofrasına..
      Yorum yok..

TANCAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Kutero hocam çanağı da doldurdu, çömleği de doldurdu taştı? Allah yolunu açık etsin Kozamızın.
      Çanak-çömlek patladı diyorsun yani..;)

Şİmdi, teknik olarak incelersek, gerek günlük gerekse haftalık grafiklerinde göstergeleri aşırı şişmiş durumda..
      Normalde buralardan bir düzeltme geçirmesi beklenir..

haftalık grafikte geldiğimiz yerin önemi/kritikliği..

İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
      İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..

[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:

[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]

Yorum

• c1ci
        Katılımcı
        • 11 Nisan 2009
        • 112

çanağın üstüne oturduk bugün...çanak sağlam...(şimdilik tabi)
        yiğidi bir söz....güzeli bir göz öldürür...

Yorum

• c1ci
          Katılımcı
          • 11 Nisan 2009
          • 112

Altın Yumurtlayan Tavuk

Bir varmış, bir yokmuş. Bir zamanlar, bir adam ve onun da bir tavuğu varmış. Ne ki bu tavuk bizim bildiğimiz tavuklardan değilmiş.
          Bu tavuk her sabah som altından bir yumurta yumurtlarmış. Adam da her seferinde tavuğun altından bir altın yumurta alır, keyfine bakarmış.
          Bir gün aklına parlak bir fikir gelmiş. ” Bu tavuğun içinde bir define var herhalde. Böyle her sabah tek bir altın almaktan bıktım. En iyisi şunu keseyim de içindeki bütün altınları alayım. ” diye düşünmüş.
          Hemen tavuğu kesmiş ve görmüş ki, bu tavuğun içi de diğer tavukların içi gibiymiş. Tavuğun yumurtalığında ne altın varmış, ne de başka bir şey !
          Açgözlü ve sivri zekâlı adam ” Eyvah, ben ne yaptım, demiş! Demiş demeye, ama işte işten geçmiş!

Bu masalın ana düşüncesi sizce ne olabilir? Aşağıya kısaca yazınız!

Yorum

• CENGİZ61
            Yasaklı
            • 12 Şubat 2009
            • 54

Güzel yorum başka söze gerek varmı

Yorum

• c1ci
              Katılımcı
              • 11 Nisan 2009
              • 112

CENGİZ61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Güzel yorum başka söze gerek varmı

açalım biraz

Yorum

• c1ci
                Katılımcı
                • 11 Nisan 2009
                • 112

anafikir

kümese horozlar dadandı

Yorum

• c1ci
                  Katılımcı
                  • 11 Nisan 2009
                  • 112

KOZA GRUBU, "KOZA-İPEK EĞİTİM SAĞLIK HİZMET YARDIM VAKFI" KURDU
                  Koza Grubu, "Koza-İpek Eğitim Sağlık Hizmet Yardım Vakfı" kurdu.
                  Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan ilana göre, vakfın
                  kurucuları, Koza İpek Holding Anonim Şirketi, ATP İnşaat ve Ticaret
                  Anonim Şirketi, Koza Altın İşletmeleri Anonim Şirketi, Hamdi Akın İpek,
                  Melek İpek, Cafer Tekin İpek, Pelin Zenginer gösterilid.
                  Vakfın amacı, "Türkiye dahilinde her yere ve her vatandaşa imkanları
                  ölçüsünde her derecede İlköğretim, Ortaöğretim, Yüksek Okul, Fakülte ve
                  Üniversite dahil eğitim sağlık ve sosyal hizmetlerde bulunmak." olarak
                  gösterildi.
                  Vakfın malvarlığı ise 850.000 TL nakit para olarak belirlendi.

Foreks Haber Merkezi

Yorum

• KUTERO
                    Beybaba
                    • 19 Temmuz 2007
                    • 437

[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:

Yorum

• felix
                      Yeni üye
                      • 04 Mayıs 2009
                      • 5

KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Sevgili üstad KUTERO,

Ben bu şirketin patronuna eski kötü patron tecrübelerim nedeniyle bir türlü güvenemiyorum. Nedense bu tür hisselerde volatilite her iki yönede inanılmaz oluyor. Hele geçen hafta ki neydi öyle efendim, adamlar koskoca borsa da resmen gövde gösterisi yaptı hacimde 1. olarak. Bu beni iyice korkuttu.

Bu hisseyi bu sefer yapanlar çok profesyonel ve güçlü bir ekip sanırım. Ky olarak çook dikkatli olmamız gerekiyor kanımca. Her lotun sayıldığını, gerekirse peşine düşüldüğünü hissediyorum.

Bu vesile ile teşekkür ediyorum şahsınıza, bizlere çok güzel ve yol gösterici grafiklerinizi sunuyorsunuz. Sağolunuz.

Yorum

• felix
                        Yeni üye
                        • 04 Mayıs 2009
                        • 5

kümese horozlar dadandı
                        Sayın c1ci ben bu horoz olayını pek anlamadım, imkb de yıllar boyu aldığımız darbeler varolan az aklımızı hepden aldı götürdü.:040:

Şu horozu biraz açıklarsanız benim gibi bilgisi fazla olmayan arkadaşlara faydalı olur diye düşünüyorum.

Teşekkürler katkılarınız için.

Yorum

• KUTERO
                          Beybaba
                          • 19 Temmuz 2007
                          • 437

Dear felix,
                          teşekkür ediyorum.

Jeriko ne der biliyormusunuz..
                          "Ben yalnız bıçağıma güvenirim..Ama onunda sadece keskin olan yüzüne."

patron bu..Ne yapacağı belli olmaz..
                          kağıtların tek tek sayıldığı doğrudur..
                          Geçen hafta hacim patlaması yaşadı..
                          Grafik göstergelerin şiştiğini ve soğuması gerektiğini söylemişti zaten..
                          Düzeltmeyi yaşıyoruz..Nereye kadar mış..yaşayıp göreceğiz..

Sevgilerimle..

Yorum

• c1ci
                            Katılımcı
                            • 11 Nisan 2009
                            • 112

Bir varmış, bir yokmuş. Bir zamanlar, bir adam ve onun da bir tavuğu varmış. Ne ki bu tavuk bizim bildiğimiz tavuklardan değilmiş.
                            Bu tavuk her sabah som altından bir yumurta yumurtlarmış. Adam da her seferinde tavuğun altından bir altın yumurta alır, keyfine bakarmış.
                            Bir gün aklına parlak bir fikir gelmiş. ” Bu tavuğun içinde bir define var herhalde. Böyle her sabah tek bir altın almaktan bıktım. En iyisi şunu keseyim de içindeki bütün altınları alayım. ” diye düşünmüş.
                            Hemen tavuğu kesmiş ve görmüş ki, bu tavuğun içi de diğer tavukların içi gibiymiş. Tavuğun yumurtalığında ne altın varmış, ne de başka bir şey !
                            Açgözlü ve sivri zekâlı adam ” Eyvah, ben ne yaptım, demiş! Demiş demeye, ama işte işten geçmiş!

Bu masalın ana düşüncesi sizce ne olabilir? Aşağıya kısaca yazınız!

horoz işi burdan geliyor.

sayın kutero çanak demiştiniz.bu realizasyondan sonra fincan olabilir mi?

Yorum

• c1ci
                              Katılımcı
                              • 11 Nisan 2009
                              • 112

Türkiye piyasaları ne olur?
                              Dünyada Değerli maden ve enerji fiyatları artıyorken buna bağlı olarak dünyada bu sektörlerde yatırım yapan, üretici olan ülkelere talep gelebileceği gibi, bu tür konularda yatırımları, ortaklıkları olan firmalara da talep gelecektir. Özellikle ABD Cuma günü otomotiv hisseleri ve banka hisselerinde yaşanan düşüşe rağmen Enerji ve Madencilik hisselerinden yaşanan yükselişlerle Hisse senedi piyasalarını ayakta tutmuştur. Dünya Bankacılık sistemi enerji fiyatlarının artmasından dolayı oluşabilecek girdi artışından olumlu etkilenecek beklentisi ile haftaya daha olumlu girerse, genel endekslerdeki çıkış devam edecektir.

Türkiye de enerji ve Madencilik hisseleri bu yönde hareket etmesi beklenebilir. Özellikle son zamanlarda şirket konularını değiştirip bu alanlara yoğunlaşan halka çık maden ve enerji firmalarına hafta içinde talep gelebilir. Holding ve Turizm hisseleri de yine cazip olabilir. Bu konuda yatırımcılar dikkatli olmalı.

Dünyada aşırı dolar satımı da değerli metallerin fiyatlarını yükselttiğinden maden değerlerinden de artışlar yaşanmakta. Dolar kurunun diğer para birimleri karşısında çok değer kaybetmesi şu aşamada gelişmekte olan ülkelere olumlu etkide bulunuyor. Bu sürecin devam etmesi Endeksleri olumlu etkileyecektir. Buda Türkiye için olumlu bir etki yapabilir. Cuma seanstan sonra gelen IMF haberi etkisi ile bu süreç hızlanabilir.

Ne demiştik düşemeyen borsa çıkar. Herkesin her şeyi bilmesi zor ama bu piyasaları yönlendiren dünya çapındaki oyuncular argümanlarını sağlam oluşturuyorlar. Bir beklenti biterken diğerini başlatmayı biliyorlar. Köpük oluşturmada üstlerine yok. Bize düşende bu oyunun içinde uygun bir şekilde yol almak…

Faruk BAKAÇ
                              farukb@orionfinance.eu

Yorum

• c1ci
                                Katılımcı
                                • 11 Nisan 2009
                                • 112

Mastra Altın Madeni`ne Ziyaretçi Akını
                                Gümüşhane’nin merkeze bağlı Demirkaynak köyü sınırları içerisinde yer alan ve Koza Altın İşletmelerine bağlı Mastra Altın Madeni ziyaretçi akınına uğruyor.

Gümüşhane’nin merkeze bağlı Demirkaynak köyü sınırları içerisinde yer alan ve Koza Altın İşletmelerine bağlı Mastra Altın Madeni ziyaretçi akınına uğruyor.

Mayıs ayı içerisinde üniversiteler, sivil toplum kuruluşları, kamu kurum kuruluşları ve okullardan yaklaşık 250 kişinin Mastra Altın Madeni’ne ziyarette bulunduğunu söyleyen Halkla İlişkiler Sorumlusu Taylan Kara, ziyaretler esnasında tüm katılımcılara Mastra Altın Madeni açık işletme, kapalı işletme, cevher işleme üniteleri ile ilgili geniş bilgilendirilmelerde bulunulduğunu söyledi. Mayıs ayı ile deneme üretimlerine başlayan Mastra Altın Madeni’nde taşeron şirketlerle birlikte yaklaşık 450 kişinin

çalıştığını ifade eden Kara, çalışan istatistiğine bakıldığı zaman çalışanların yüzde 85’inin Gümüşhaneliler olduğunu, yöreden istihdam hususunda hedeflenen yüzde 90’lık dilime ise her geçen gün bir adım daha yaklaşıldığını ifade etti.

Dileyen bütün üniversiteler, eğitim kuruluşları, sivil toplum örgütleri, bilim adamları, yerli ve yabancı turistler faaliyette olan altın madenini gezip bilgi edinebileceklerine de değinen Kara, "Tüm ziyaretçilere altının cevher olarak bulunduğu alandan, dore külçe olarak döküldüğü aşamaya, laboratuarlarından arıtma tesislerine kadar her adım ayrıntılarıyla anlatılıp, çevre ve üretim performansları hakkında bilgi veriliyor. Doğru bilgilendirmenin önemli bir parçası olan Mastra Altın Madeni turlarına

madenin işleyişi, çevresel etkileri ve üretim performansı hakkında bilgi edinmek isteyen tüm kişi veya kuruluşlar davetlidir. Maden turu organizasyonlarında misafirlerin tüm soruları yanıtlanarak doğru olmayan haberler ile halkın aldatılmasının da önüne geçiliyor. Madeni gezmek isteyenlerin Koza Altın İşletmeleri Mastra Altın Madeni Halkla İlişkiler Bölümü’ne başvurması yeterli oluyor" diye konuştu

Yorum

Working...
                                X

Debug Information