Endex kriz ortamına tam anlamı ile girdiginde dip,lere hazırlıklı olmak gerekli diye düşünüyorum ve kai,nin halka arzıda hatırlarsanız çok iptal edilmiş sonunda gerçekleşebilmişti aynı o durum bunda,da yaşanacak diye düşünüyorum.............
KOZAA- Koza Anadolu Metal A.Ş.
Collapse
X
-
Sen bir defa daha düşün bence.AUDİ+ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEndex kriz ortamına tam anlamı ile girdiginde dip,lere hazırlıklı olmak gerekli diye düşünüyorum ve kai,nin halka arzıda hatırlarsanız çok iptal edilmiş sonunda gerçekleşebilmişti aynı o durum bunda,da yaşanacak diye düşünüyorum.............Gold gOld goLd.
Yorum
-
Hiç düşünmeme gerek yok kriz geliyor hangi patron kriz ortamında şirketini halka arz eder ...........Mad Max Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSen bir defa daha düşün bence.
Yorum
-
Bu sermaye artırımına izin vermeyin!
Koza ve İpek'in sermaye artırım kararı yatırımncılar cephesinde büyük tepkiye neden oldu
1.12.2011 - 08:42
Kasasında yüksek miktarda nakit bulunan Koza ve İpek'in yüzde 100 bedelli sermaye artırımı kararı küçük yatırımcıların büyük tepkisine neden oldu. Borsagundem'e yorum yapan, telefon açan ve mail atan yatırımcılar, "Bu şirketlerin nakit girişine ihtiyacı yok. Zaten kasasında 500 milyon lira bulunuyor. SPK'nın bu artışa onay vereceğini sanmıyoruz" şeklinde görüş beyan ediyorlar. Yatırımcılar ortak talebini şöyle dile getiriyorlar: "Bu sermaye artırımına izin vermeyin"
Bir süredir bedelli sermaye artırımlar nedeniyle mağdur olan yatırımcılar özellikle kasasında para bulunan ve bunun temettü olarak dağıtılması beklenen şirketlerin bedelli sermaye artırımına ihtiyacı olmadığını ifade ediyorlar. Şimdi gözler düzenleyici ve denetleyici otoritelerde. Bakalım nakit ihtiyacı olmayan şirketlerin hissedarlarından para talebi uygun bulunacak mı?
Kaynak
Yorum
-
16/12/2011 - 13:57
***KOZAA***KOZA ANADOLU METAL MADENCİLİK İŞLETMELERİ A.Ş.( İzahname - Sermaye Artırımı (Taslak) )
Çıkarılmış / Ödenmiş Sermayemizin 194.040.000. TL'den 388.080.000. TL'ye artırılmasına ilişkin Taslak İzahname ekte verilmektedir.
IMKB
Yorum

Yorum