KARTN-Kartonsan

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • WaX
    Selçuklu Torunu
    • 10 Mayıs 2009
    • 695

yok o bendım sız karıstırmadınız ben cabuk unuttum

dıs gorunus yanıltıcı olur dedım ya.. ben yanıldım sız yanılmayın dıye soylemıstım

baktım buyuk degıl unuttum gıttı!
    Twitter: @smsener
    FB : smsener

Yorum

• WaX
      Selçuklu Torunu
      • 10 Mayıs 2009
      • 695

kartonsanda sunu anladım!

EMA (7) kullanıyorlar...

altına sarksada 2ncı gun teyıt etmeden yukarı cekıyorlar nı tekım 74 te bulunan ema 7 ıcınde oyle oldu yukarı cektıler fıyatı teknıgı bozulmasın dıye...

ben yakalarım!

Yorum

• scorpıon
        Yeni üye
        • 09 Nisan 2008
        • 37

hosgeldınız ıyı yapmıssınız .ema 7 yı bılmıyorum ama tam 7 senedır kartonu takıp ederım guzel kazanc saglayacaktır EGER BEDELSIZLERI ACIKLARSA ??ben son 70 ten elımdekı tum hısselerı cıktım mecburıyetten ama 100 dende olsa gerı donerım bu kagıttan emın olsun tum yatırımcıları AYNI ZAMAN DA KARTONSAN BAYISIYIM.KAYBETTIRMIYCEK CIDDI BIR KAGITTASINIZ

Yorum

• WaX
          Selçuklu Torunu
          • 10 Mayıs 2009
          • 695

Ema 7 10 30 bunlar kapanis degerleri...

En zor olani ve takip edilmesi gereken bana gore 7 dir. Ve adamlar 7 gunluk kapanisin altina bayadir hic salmadilar

80 ustunde bende bedelsiz haberi bekliyorum.

Kartonsan bayisi olmakta ayri bi ayricalik olsa gerek...

Ben cogu zaman cogu yerde dedim

Imkb nin bana gore en guvenilir limanidir kartonsan...

Yorum

• WaX
            Selçuklu Torunu
            • 10 Mayıs 2009
            • 695

Detayli analizim bir kac sayfa arkadadir

Yorum

• scorpıon
              Yeni üye
              • 09 Nisan 2008
              • 37

tarıh tekerrurden ıbarettır 6 -7 sene oncekı 280 e yol aldıgı hareketınede 78 den anıden baslamıstı ve soluksuz gıtmıstı bakalım syn engın pak bu sevıyelerden tkr bombasını patlatacakmı ?? gercı suan cok ıstıyorum desem yalan olur trenı kacırmıs olurum mecburıyetten.neyse dostlar kazansın artık der gecerız.

Yorum

• scorpıon
                Yeni üye
                • 09 Nisan 2008
                • 37

afyon gibi olmamasina hic bir neden yok ama yinede ben yatirimlari henuz bitirmisken kasasindan bide bedelsiz İÇİn para bosaltacagin dusunmuyorum sanirim 2010 mayis yada nisan a kalacak bu İŞ oda olmassa ekim

Yorum

• WaX
                  Selçuklu Torunu
                  • 10 Mayıs 2009
                  • 695

scorpıon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  afyon gibi olmamasina hic bir neden yok ama yinede ben yatirimlari henuz bitirmisken kasasindan bide bedelsiz İÇİn para bosaltacagin dusunmuyorum sanirim 2010 mayis yada nisan a kalacak bu İŞ oda olmassa ekim

duzeltme yapalım ıstersenız... forumdas dostlar yanlıs yonlenmesın!

1- yatırımlarını bıtırmedı aksıne yenı basladı.
                  30trılyon 2010 eylul de km1
                  30trılyon 2012 en gec km2

2-bedelsız ıcın paraya ıhtıyacı olmaz fırmaların sadece kagıt ustunde olan seylerdır bunlar dıyelımkı oldu enflasyon duzeltme farkları zaten 93trılyon!
                  faalıyet raporunda bu fark sadece bedelsızde kullanılır dıye ıbaresı vardır

3-bence afyon solda 0 kalacak bedelsız acıkladıgı an ( bence)

Yorum

• scorpıon
                    Yeni üye
                    • 09 Nisan 2008
                    • 37

bende rakamsal olarak kastedmıstım ustad yanlış yonlendırmeyelım haklısınız.sonucta bedelsızde kasadan para cıkmayacak ama rakamsal degerler asagı ınecek ıster ıstemez.km2 yı bılmıyorum o revızyon dahada ertelenebılır. ama km 1 ın yatırımı bıttı sayılır sımdıden solıyım onlar parasal rakamların bılancolara yansıtılacagı degerler acısından o toleranslı tarıhlerı verıyorlar. bıraz işin ıcınde oldugum için soluyorum tabıkı benım bıldıgım kadarıyla eksık te bılıyor olabılırım.

Yorum

• WaX
                      Selçuklu Torunu
                      • 10 Mayıs 2009
                      • 695

scorpıon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      bende rakamsal olarak kastedmıstım ustad yanlış yonlendırmeyelım haklısınız.sonucta bedelsızde kasadan para cıkmayacak ama rakamsal degerler asagı ınecek ıster ıstemez.km2 yı bılmıyorum o revızyon dahada ertelenebılır. ama km 1 ın yatırımı bıttı sayılır sımdıden solıyım onlar parasal rakamların bılancolara yansıtılacagı degerler acısından o toleranslı tarıhlerı verıyorlar. bıraz işin ıcınde oldugum için soluyorum tabıkı benım bıldıgım kadarıyla eksık te bılıyor olabılırım.
                      ısın ıcınde olan bırı olarak benden cok daha ıyı bılmenız gayet normal olur hatta sızın yerınızde olsam habıre telefon acardım santrale ısler nasıl dıye

ben yazılı dokumanlar dogrultusunda hep konusuyorum zaten fabrıka ne yayınlarsa o... ama ısın ıcınde olan bırı olarak benden cok daha fazla bılgıye sahıp olmanız dogal hatta daha saglıklı...

2008 de baslanıp 2009 da teslım olacaktı tesvık belgesı gec cıktı zannedersem 2009 agustos 2010 eylul teslım dıye acıklama yapmıslardı

km2 ıcınde km1 bıter bıtmez oraya baslanacak dıye faalıyet rapounda ve sıtesınde devam eden faalıyetler ıcınde yazıyordu...

onların yalancısıyım

bedelsızı versınde %3000 ve ustu olarak hangı degerın dusecegı umrumda bıle degıl acıkcası

yeterkı versın! bayı olarak yap baskını

bu sermaye ıle ısmı doner de

Yorum

• scorpıon
                        Yeni üye
                        • 09 Nisan 2008
                        • 37

aynen aynen....dune kadar baskı yapmadıgımımı sanıyorsun.ama suaralar işime gelmıyor acıkcası bahsetmıstım ya mecburıyetten 70 den vedalaastım ...yastayımmm anlayacagınız su aralar daha fazla gıtmeden gerı donebılsem barı.

Yorum

• albea13
                          Yeni üye
                          • 23 Eylül 2009
                          • 13

WaX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          ısın ıcınde olan bırı olarak benden cok daha ıyı bılmenız gayet normal olur hatta sızın yerınızde olsam habıre telefon acardım santrale ısler nasıl dıye

ben yazılı dokumanlar dogrultusunda hep konusuyorum zaten fabrıka ne yayınlarsa o... ama ısın ıcınde olan bırı olarak benden cok daha fazla bılgıye sahıp olmanız dogal hatta daha saglıklı...

2008 de baslanıp 2009 da teslım olacaktı tesvık belgesı gec cıktı zannedersem 2009 agustos 2010 eylul teslım dıye acıklama yapmıslardı

km2 ıcınde km1 bıter bıtmez oraya baslanacak dıye faalıyet rapounda ve sıtesınde devam eden faalıyetler ıcınde yazıyordu...

onların yalancısıyım

bedelsızı versınde %3000 ve ustu olarak hangı degerın dusecegı umrumda bıle degıl acıkcası

yeterkı versın! bayı olarak yap baskını

bu sermaye ıle ısmı doner de
                          ne olur bu kartn sonu

Yorum

• albea13
                            Yeni üye
                            • 23 Eylül 2009
                            • 13

kartn yine yavasladı.yorum alabilirmiyiz

Yorum

• scorpıon
                              Yeni üye
                              • 09 Nisan 2008
                              • 37

hareketlenecek te ondandır. dert etmeyın kendıne taban yaratıyor buralarda.

Yorum

• albea13
                                Yeni üye
                                • 23 Eylül 2009
                                • 13

nasıl taban oluşturuyıor anlamadım.sayın wax sizden bir yorum ve analiz alabilirmiyiz

Yorum

Working...
                                X

Debug Information