Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
bıraktıgım yere döndü nedersın wax ustad yavastan gırmelımı yoksa erkenmı ??? tabı busorum karton ıcın ddııl aslen kartonu bu sevıyelerden bıraz daha gectımı zor goruruzde ... kısa vadede endeks te degısık varyasyonlar olurmu asagı yonde ve kartonu da bu sayede daha asagı salabılırlermı teknıgı nasıl gorunuyo malum bılanco beklenısı sonlandı
bıraktıgım yere döndü nedersın wax ustad yavastan gırmelımı yoksa erkenmı ??? tabı busorum karton ıcın ddııl aslen kartonu bu sevıyelerden bıraz daha gectımı zor goruruzde ... kısa vadede endeks te degısık varyasyonlar olurmu asagı yonde ve kartonu da bu sayede daha asagı salabılırlermı teknıgı nasıl gorunuyo malum bılanco beklenısı sonlandı
sayın wax sizden yorum alabilirmiyim. ve zamanınız müsaitse sorularıma cevap verebilirmisiniz? şimdiden tesekkürler:
1.yine yükseltip benim gibi ky üzerine bırakma hareketimidir bu acaba?
2.yükselme trendine girmişse teknik olarak dirençler nelerdir sırayla?
3.eskiden endekse ters hareketler yapardı.yine öylemi olur sizce yoksa endekse korele harekete mi girer sizce?...
4.anlamadıgım hissenin sahibi eger toplayacagını toplamışsa eger yukseltecekse bir iki tavan veya yukarı asagı ile kalanlarıda alır.sonra ister uzaya ister cehennemin dibine götürebilir.neyi bekliyor saipli ise tabii sahibi??....cok basınızı agrıttım.........selamlar.
sayın betaport sadece grafik gondermiş.belki grafik herseye cevap veriyor denebilir.ama ben yorum ve özellikle sayın wax ın yorum ve yanıtlarını istemiştim.mümkünse vede tabii para sayma işi bittiyse
sayın wax sizden yorum alabilirmiyim. ve zamanınız müsaitse sorularıma cevap verebilirmisiniz? şimdiden tesekkürler:
1.yine yükseltip benim gibi ky üzerine bırakma hareketimidir bu acaba?
2.yükselme trendine girmişse teknik olarak dirençler nelerdir sırayla?
3.eskiden endekse ters hareketler yapardı.yine öylemi olur sizce yoksa endekse korele harekete mi girer sizce?...
4.anlamadıgım hissenin sahibi eger toplayacagını toplamışsa eger yukseltecekse bir iki tavan veya yukarı asagı ile kalanlarıda alır.sonra ister uzaya ister cehennemin dibine götürebilir.neyi bekliyor saipli ise tabii sahibi??....cok basınızı agrıttım.........selamlar.
sayın betaport sadece grafik gondermiş.belki grafik herseye cevap veriyor denebilir.ama ben yorum ve özellikle sayın wax ın yorum ve yanıtlarını istemiştim.mümkünse vede tabii para sayma işi bittiyse
Sn. albea
Ben teknik traderım. Bu grafiği forexte günde en az 1 kez görüyorum ve yorumum gibi sonuçlarada alışığım.
bu hisseye ve keyborsa foruma veda ettim bugün.hemen hergün baktıgım bu forumun yöneticilleri varsa sayet dikkatlerini cekmek isterim:bilgilenmek için girip bakıyorum foruma...hisse tavan tavan gitmiş.hicbir yorum yok...bu nasıl forum demekten kendimi alamadım...ucak a da en son ben yazmısım...yine de cok tesekkür ederim.forum için bayağı emek verilmiş...selamlar.basarılar
bu hisseye ve keyborsa foruma veda ettim bugün.hemen hergün baktıgım bu forumun yöneticilleri varsa sayet dikkatlerini cekmek isterim:bilgilenmek için girip bakıyorum foruma...hisse tavan tavan gitmiş.hicbir yorum yok...bu nasıl forum demekten kendimi alamadım...ucak a da en son ben yazmısım...yine de cok tesekkür ederim.forum için bayağı emek verilmiş...selamlar.basarılar
sn albea
sız gırıp yazmazsanız ben gırıp yazmazsam forum tabıkıde atıl gozukur gozumuze
hısse tavan yazan yok demıssınız
2007 basından berı bu hıssedeyım adım gıbı bılırım bu hısseyı
bu hıssede pozısyon alan kısı sayısı okadar azkı
kımsenın elınde olmayınca yazanda olmuyor dıyebılırım
piyasa cok bozulmuş.tum sitelere bakıyorum kartn için...sayın wax cevabınız için tesekkur.iyiki satmısım diyorum...yeniden alım için teknik bir yorum alabilirmiyiz.. ve birde kap yolladığı haberi okudum.bedelsiz vermicez
diyorlar...haberle ilgili bir yorum alabilirmiyiz sizden...bu durumda yeniden alıp lot artırmak nasıl bir fikir sizce...simdiden tesekkur sayın wax...herkesin mübarek kandilini tebrik ediyorum...Rabbim dualarımızı kabul buyursun...
Yorum