KARTN-Kartonsan

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • WaX
    Selçuklu Torunu
    • 10 Mayıs 2009
    • 695

kartn = patron kagıdı

uzun vade sabır kagıdı
    Twitter: @smsener
    FB : smsener

Yorum

• albea13
      Yeni üye
      • 23 Eylül 2009
      • 13

cuma günkü hacim artısını ve haberi yorumlayabilirmisiniz sayın wax.tesekkür ederim simdiden.saygılar

Yorum

• WaX
        Selçuklu Torunu
        • 10 Mayıs 2009
        • 695

Karton icin hacim artmis azalmis bbisey ifade etmiyor benim icin

Cuma gunu hacim artisi bilanco aciklamasindan kaynakliydi

Her kar aciklayan firma gibi beklenti bitti kagidi basttilar...

Kisa vade teknigin islemesi normal uzun vade beklentilerin on planda olmasi daha normal

Yorum

• scorpıon
          Yeni üye
          • 09 Nisan 2008
          • 37

bıraktıgım yere döndü nedersın wax ustad yavastan gırmelımı yoksa erkenmı ??? tabı busorum karton ıcın ddııl aslen kartonu bu sevıyelerden bıraz daha gectımı zor goruruzde ... kısa vadede endeks te degısık varyasyonlar olurmu asagı yonde ve kartonu da bu sayede daha asagı salabılırlermı teknıgı nasıl gorunuyo malum bılanco beklenısı sonlandı

Yorum

• WaX
            Selçuklu Torunu
            • 10 Mayıs 2009
            • 695

kartonsan trade kagıdı degıl

trend te olan kagıt hıc degıl

patron kagıdı yatırım kagıdı...

Yorum

• albea13
              Yeni üye
              • 23 Eylül 2009
              • 13

scorpıon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              bıraktıgım yere döndü nedersın wax ustad yavastan gırmelımı yoksa erkenmı ??? tabı busorum karton ıcın ddııl aslen kartonu bu sevıyelerden bıraz daha gectımı zor goruruzde ... kısa vadede endeks te degısık varyasyonlar olurmu asagı yonde ve kartonu da bu sayede daha asagı salabılırlermı teknıgı nasıl gorunuyo malum bılanco beklenısı sonlandı
              teknik olarak ne yapar acaba

Yorum

• albea13
                Yeni üye
                • 23 Eylül 2009
                • 13

hicbir hareket olmadıgı gibi foruma yorum yazan da yok.ama sanırım yorum yazılcak bir hisse degil kartn...:(

Yorum

• albea13
                  Yeni üye
                  • 23 Eylül 2009
                  • 13

yorum lütfen

sayın wax sizden yorum alabilirmiyim. ve zamanınız müsaitse sorularıma cevap verebilirmisiniz? şimdiden tesekkürler:
                  1.yine yükseltip benim gibi ky üzerine bırakma hareketimidir bu acaba?
                  2.yükselme trendine girmişse teknik olarak dirençler nelerdir sırayla?
                  3.eskiden endekse ters hareketler yapardı.yine öylemi olur sizce yoksa endekse korele harekete mi girer sizce?...
                  4.anlamadıgım hissenin sahibi eger toplayacagını toplamışsa eger yukseltecekse bir iki tavan veya yukarı asagı ile kalanlarıda alır.sonra ister uzaya ister cehennemin dibine götürebilir.neyi bekliyor saipli ise tabii sahibi??....cok basınızı agrıttım.........selamlar.

Yorum

• betaport
                    Katılımcı
                    • 06 Mart 2008
                    • 36

Sn. WaX para saydığından ben cevaplayayım.

Bu saatten sonra kimse bir şey toplamaz toplanan sadece KY nin paracıkları olur onada toplanma denmez CUKKA denir

Yorum

• albea13
                      Yeni üye
                      • 23 Eylül 2009
                      • 13

yorum

sayın betaport sadece grafik gondermiş.belki grafik herseye cevap veriyor denebilir.ama ben yorum ve özellikle sayın wax ın yorum ve yanıtlarını istemiştim.mümkünse vede tabii para sayma işi bittiyse

Yorum

• WaX
                        Selçuklu Torunu
                        • 10 Mayıs 2009
                        • 695

albea13 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        sayın wax sizden yorum alabilirmiyim. ve zamanınız müsaitse sorularıma cevap verebilirmisiniz? şimdiden tesekkürler:
                        1.yine yükseltip benim gibi ky üzerine bırakma hareketimidir bu acaba?
                        2.yükselme trendine girmişse teknik olarak dirençler nelerdir sırayla?
                        3.eskiden endekse ters hareketler yapardı.yine öylemi olur sizce yoksa endekse korele harekete mi girer sizce?...
                        4.anlamadıgım hissenin sahibi eger toplayacagını toplamışsa eger yukseltecekse bir iki tavan veya yukarı asagı ile kalanlarıda alır.sonra ister uzaya ister cehennemin dibine götürebilir.neyi bekliyor saipli ise tabii sahibi??....cok basınızı agrıttım.........selamlar.
                        betaport Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Sn. WaX para saydığından ben cevaplayayım.

Bu saatten sonra kimse bir şey toplamaz toplanan sadece KY nin paracıkları olur onada toplanma denmez CUKKA denir

sayın betaport sadece grafik gondermiş.belki grafik herseye cevap veriyor denebilir.ama ben yorum ve özellikle sayın wax ın yorum ve yanıtlarını istemiştim.mümkünse vede tabii para sayma işi bittiyse
                        OMUR BITER IS BITMEZ...

oncelıkle gecmıs yorumlarımı okumanızı tavsıye ederım.
                        benım tahmınımce boyle bır fırmanın degerı 1mılyar $ dan asagı olmamalı
                        bu degere uzerındekı yuksek bedelsızı verınce ulasacak dıye umıt edıyorum.
                        patron kagıdında speklere ılergı gerı konusmalaara takılmayınız
                        sız guvenlı lımnada bulunmanın verdıgı haz ıle sıeatanızı yapıp guneslenınız yerı zamanı geldıgınde hersey cok guzel olacak ınsallah

Yorum

• betaport
                          Katılımcı
                          • 06 Mart 2008
                          • 36

Sn. albea

Ben teknik traderım. Bu grafiği forexte günde en az 1 kez görüyorum ve yorumum gibi sonuçlarada alışığım.

Bu kağıdı trade mantığında 90 larda satar 80 lerede emrimi çakar beklerdim.

Sn. WaX ( Faşist arkadaşım ) VATANSEVER liği HİSSESEVER liğe dönüştürmüş.

Hisse benim gözümde fahişedir. İşim bitince yeniden işim düşene kadar işim olmaz.

Bol Kazançlar.

Yorum

• albea13
                            Yeni üye
                            • 23 Eylül 2009
                            • 13

bu hisseye ve keyborsa foruma veda ettim bugün.hemen hergün baktıgım bu forumun yöneticilleri varsa sayet dikkatlerini cekmek isterim:bilgilenmek için girip bakıyorum foruma...hisse tavan tavan gitmiş.hicbir yorum yok...bu nasıl forum demekten kendimi alamadım...ucak a da en son ben yazmısım...yine de cok tesekkür ederim.forum için bayağı emek verilmiş...selamlar.basarılar

Yorum

• WaX
                              Selçuklu Torunu
                              • 10 Mayıs 2009
                              • 695

bu hisseye ve keyborsa foruma veda ettim bugün.hemen hergün baktıgım bu forumun yöneticilleri varsa sayet dikkatlerini cekmek isterim:bilgilenmek için girip bakıyorum foruma...hisse tavan tavan gitmiş.hicbir yorum yok...bu nasıl forum demekten kendimi alamadım...ucak a da en son ben yazmısım...yine de cok tesekkür ederim.forum için bayağı emek verilmiş...selamlar.basarılar
                              sn albea

sız gırıp yazmazsanız ben gırıp yazmazsam forum tabıkıde atıl gozukur gozumuze

hısse tavan yazan yok demıssınız

2007 basından berı bu hıssedeyım adım gıbı bılırım bu hısseyı

bu hıssede pozısyon alan kısı sayısı okadar azkı
                              kımsenın elınde olmayınca yazanda olmuyor dıyebılırım

Yorum

• albea13
                                Yeni üye
                                • 23 Eylül 2009
                                • 13

sayın wax

piyasa cok bozulmuş.tum sitelere bakıyorum kartn için...sayın wax cevabınız için tesekkur.iyiki satmısım diyorum...yeniden alım için teknik bir yorum alabilirmiyiz.. ve birde kap yolladığı haberi okudum.bedelsiz vermicez
                                diyorlar...haberle ilgili bir yorum alabilirmiyiz sizden...bu durumda yeniden alıp lot artırmak nasıl bir fikir sizce...simdiden tesekkur sayın wax...herkesin mübarek kandilini tebrik ediyorum...Rabbim dualarımızı kabul buyursun...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information