KARTN-Kartonsan

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • scorpıon
    Yeni üye
    • 09 Nisan 2008
    • 37

Kartonsan Karton Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin 04.03.2009 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. “Şirketimiz Yönetim Kurulu’nun 04.03.2009 tarih ve YK/2009-05 sayılı toplantısında; Şirketimiz 2008 yılı dönem karından aşağıda yer alan kar dağıtım önerisinde belirtilen tutarlarda nakit brüt temettü dağıtılmasına, nakit temettü dağıtımına 23.03.2009 tarihinde başlanmasına ve söz konusu kar dağıtım önerisinin 19.03.2009 tarihinde yapılacak olan Olağan Genel Kurulun onayına sunulmasına oy birliği ile karar verilmiştir.” Ekte ve internet sitemizin “Şirketler” bölümünde yayınlanan kar dağıtım tablosunda imtiyazlı A grubu hisse senedi sahiplerine 1 TL nominal değerli beher hisseye brüt 383.709,05 TL (%38.370.905,22 oranında) B grubu hisse senedi sahiplerine 1 TL nominal değerli beher hisseye brüt 1,20 TL (%120 oranında); imtiyazlı A grubu hisse senedi sahiplerine 1 TL nominal değerli beher hisseye net 326.152,69 TL (%32.615.269,22 oranında) B grubu hisse senedi sahiplerine 1 TL nominal değerli beher hisseye net 1,02 TL (%102 oranında) kar payı dağıtılacağı hususu da yer almaktadır

Yorum

• scorpıon
      Yeni üye
      • 09 Nisan 2008
      • 37

dunku 5100 lot ekspres alısı vardı hayırlısı bakalım hala nıe yukarı tasımıyor anlamıyorum adam sırkete trılyonlar yatırdı hısse toplamak ıcın nerdeyse kur 1300 den berı topluyo dolar dan korkunc zarar ettı bunun acısını cıkartır dıe dusunuyorum ama tabı ben ole dusunuyorum en basıt hesapla

Yorum

• scorpıon
        Yeni üye
        • 09 Nisan 2008
        • 37

63.5 bunun uzerı her kapanıs yukarı demek tır

Yorum

• yagmur
          Kıdemli
          • 29 Nisan 2008
          • 4717

***KARTN*** Kartonsan Karton Sanayi ve Ticaret A.S.'nden gelen yazi: Konu: Seri: IV, No: 41 Nolu Teblig Kapsamindaki Iliskili Taraflarla Yapilan ve Sureklilik Arz Eden Islemler Ve Hazirlanan Degerleme Raporu Hakkinda. Sirketimiz ile musterek yonetime tabi ortakligi olan Donkasan Donusen Kagit San. ve Tic. A.S. (Donkasan) arasinda Sermaye Piyasasi Kurulu'nun Seri: IV, No: 41 nolu tebligi kapsaminda yaygin ve sureklilik arz eden islemler bulunmaktadir. Soz konusu islemler hammadde ve hizmet alimi seklinde gerceklesmektedir. Donkasan ile Sirketimiz arasindaki mal ve hizmet alimlarinin 2009 yili sonu itibariyle Kurul duzenlemeleri uyarinca kamuya aciklanacak yillik finansal tablolarinda yer alan aktif toplaminin veya brut satislar toplaminin % 10'una veya daha fazlasina ulasacaginin ongorulmesi nedeniyle, soz konusu islemlere iliskin sartlar sirketimizce belirlenmistir. Gerceklestirilecek islemlerle ilgili sirketimizce belirlenen sartlarin adil ve makul olup olmadigina iliskin olarak "Gureli Yeminli Mali Musavirlik ve Bagimsiz Denetim Hizmetleri A.S."ye degerleme yaptirilmistir. Soz konusu degerleme raporu sonucuna gore sirketimizce belirlenen sartlarin adil ve makul oldugu sonucuna varilmistir. Sirketimiz Yonetim Kurulu'nun 17.03.2009 tarih ve YK/2009/07 sayili toplantisinda Donkasan ile 2009 yilinda yapilmasi planlanan islemlerin gerceklestirimesine oybirligi ile karar verilmistir. ***KARTN*** (17/03/2009 - 15:25:25)
          Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• yagmur
            Kıdemli
            • 29 Nisan 2008
            • 4717

***KARTN*** Kartonsan Karton Sanayi ve Ticaret A.S.'nin 19.03.2008 tarihinde yapilan Olagan Genel Kurul Toptisinda; 2008 yili kar dagitimina iliskin olarak; 2008 yili donem karindan 1 TL nominal bedelli adi ve imtiyazli (A grubu) hisse senetlerine hisse basina; (Brut) 1,20 TL(%120 oraninda), 1 TL nominal bedelli imtiyazli (A grubu) hisse senetlerine hisse basina (Brut) 383.709,05 TL (%38370905,22 oraninda), Yonetim Kurulu Uyelerine toplam (Brut) 613.934,48 TL olmak uzere toplam 4.785.769,63 TL Brut karin 23.03.2009 tarihinde nakit olarak dagitilmasina iliskin Yonetim Kurulunun kar dagitim onerisinin kabul edildigi, Yonetim Kurulu Uyeliklerine; Mehmet Talu Uray, Suleyman Kaya, Haluk Iber, Prof. Dr. Unal Bozkurt, Dr. Oktay Duran, Ufuk Saka, Canan Tomasoglu, Sener Canpolat, Bihlun Tamayligil, Asli Balkir, Babur Gokcek, Sinan Ercan Gulcur'un 1 yil sureyle gorev yapmak uzere secildikleri, Denetciliklere 1 yil sureyle gorev yapmak uzere Suleyman Berat Akerman ile Hakan Hasan Ari'nin secildikleri, 2009 Yili Mali Tablo ve Raporlarinin 2499 sayili Sermaye Piyasasi Kanunu uyarinca denetimi icin Yonetim Kurulu tarafindan secilmis bulunan Gureli Yeminli Mali Musavirlik ve Bagimsiz Denetim Hizmetleri A.S.'nin onaylanmasi hususunun kabul edildigi, bildirilmistir. Gunluk Bulten ekinde yayinlanacak kar dagitim tablosunda B grubu hisse senetlerine dagitilacak brut temettu tutari 3.404.417,05 TL (hisse basi brut 1,2 TL net 1,02 TL) dir. Gunluk Bulten ekinde yayinlanacak kar dagitim duyurusunda; Hak sahibi hissederlarin hisse senetlerini kaydilestirmedikleri surece 31.12.2007 sonrasinda yapilan bedelli, bedelsiz sermaye artirimlarindan yararlanamayacaklari ve 31.12.2007 tarihi sonrasinda tahakkuk eden temettulerin odemelerinin de yapilmayacagi, Bu nedenle hak sahibi hissedarlarin 2008 yili karindan yapilacak ve dagitimina 23.03.2009 baslanacak olan temettu haklarini kullanabilmeleri icin hisse senetlerini kaydilestirmis olmalari ve/veya kaydilestirmeleri gerekmektigi hususlari yer almaktadir. Genel kurul toplanti tutanagi ile kar dagitim tablosu Gunluk Bulten ekinde, kar dagitim tablosu ayrica internet sitemizin "Sirketler" bolumunde de yayinlanacaktir. ***KARTN*** (19/03/2009 - 15:45:41)
            Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• yagmur
              Kıdemli
              • 29 Nisan 2008
              • 4717

KARTN-Kartonsan'nın hisse başına net % 102.0 nakit temettü ödemesi bugün gerçekleşecektir.

Yorum

• WaX
                Selçuklu Torunu
                • 10 Mayıs 2009
                • 695

kartonsan bızım ımkb de en cok tuttugum kagıttır

bunca senedır ayakta durup kar eden ve her gecen gun yerını saglamlastıran bır fırma

derler ya : zırveye cıkmak zor degıl zırvede kalmak zordur... o mısal

ben zırvede kalmayı bılen bır kagıt bır fırma
                Twitter: @smsener
                FB : smsener

Yorum

• WaX
                  Selçuklu Torunu
                  • 10 Mayıs 2009
                  • 695

gelelım analızlerımıze

Kartonsan

Pak holdıng ve bunyasındekı ıstıraklerıne aıt ( 1999 dan bu yana topladıkları hısselerle yonetımı ele almıslardır )

%97 halka acık %75ı yaklasık ellerınde!

Turkıye de 1 numara
                  Avrupada ılk 5 te olan bır fırma

Ozkaynakları cok ıyı kasası nakıt dolu odenmıs sermayesı cok dusuk odenmemıs sermayesı ıse cok yuksek olan bır fırma

Odenmıs Sermaye : 2,8 trılyon
                  Kayıtlı Sermaye : 100 trılyon

Kredısı yok!

yenı bır yatırım kararı ıle 60 trılyonluk yatırım yapacak ve hepsı %100 ozsermayeden olacak kredı yok!

gelecegı olmayan bır fırma bukadar yatırım yaparmı ( kasayı bosaltmak varken )

kayıtlı sermaye 2006 yılında 100 trılyon oldu
                  5 sene ıcınde cıkarmak zorunlulugu var ( vazgecmezse )
                  2011 son tarıh dıyorum ve yuksek bedelsız var dıyorum!

kendı elektrıgını kendı uretıyor artanı devlete satıyor
                  19,2MW elektrıksantralı var bunyesınde

yaklasık 500donum arsası var 100 donumu kapalı!

arsanın degerı yaptıgım calısma sonucu 70trılyon(mın)
                  kapalı alan hesabını varın sız yapın!

kagıt cok sınsı hareket eder yatırımcısını senelerdır uzmustur ama bu tarz kagıtlar sonunda cok fazla ve anı prım yapan tarıh yazan kagıtlar arasına gırmıstır!

kagıdın onundekı tek sorun kagıt sektorunu elınde tutan brezılyanın fıyatları dıbe vurmasıdır. yanı kendısıne alternatıf olabılecek fırmaları batırmak cabası ıcınde olsada Kartonsanın bulundugu cografya nedenı ıle buraya etkılerı ulasmakta ama batıracak kadar olmamaktadır.

Yorum

• WaX
                    Selçuklu Torunu
                    • 10 Mayıs 2009
                    • 695

soylenecek baska bırsey kaldımı kı?

Yorum

• WaX
                      Selçuklu Torunu
                      • 10 Mayıs 2009
                      • 695

Biri bisey mi dedi?

Yorum

• TİTANYUM
                        Yeni üye
                        • 04 Eylül 2009
                        • 5

Bende bugün 550 lot,la aranıza katıldım maliyetim 73.50 artık 100.00 ve üzeri rakamlardan satarım diye düşünüyorum...

Yorum

• WaX
                          Selçuklu Torunu
                          • 10 Mayıs 2009
                          • 695

flama olusumu sezınledım

dırek boyu 7-8tl

82-84 aralıgına zıplayabılır...

Yorum

• scorpıon
                            Yeni üye
                            • 09 Nisan 2008
                            • 37

wax Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            flama olusumu sezınledım

dırek boyu 7-8tl

82-84 aralıgına zıplayabılır...
                            sayin wax uye olmamama ragmen sizi hissenet formundan takip etmekte idim orada artik nie yazmadiginizi merak ettim hatta burda goruncede sasirdim malum burasi oraya gore cok zayif bi forum:(
                            kartonsanda ki tum goruslerinizedede katiliyorum.ben 5 sene onceki 280 binden geri dondugunde o furyanin icindeydim ve bizi ihya etti simdide ayni trend yaklasmakta umarim herkes kazanir saygilar bol kazanclar

Yorum

• WaX
                              Selçuklu Torunu
                              • 10 Mayıs 2009
                              • 695

orası neresı??? sızce buyuk olan yada sıze buyukmus gıbı gosterılen olgulara aldanmayınız!

dıs gorunus herzaman yanıltıcıdır!!!!

buradayım cunku buranın kadrosu daha elıt

buradayım cunku korkak ınsanlar yok

buradayım cunku kendısını buyuk gosteren sahte kımlıkler yok

buradayım cunku baskalarının fıkırlerıne sahıp cıkmayı saygı gostermeyı bılen egosu tatmın olmus dostlar cok!

buradayım cunku canlarımız acırken analarımız aglarken ahmet turk ıle savunma yapan yok!

buradayım cunku .........

sebebı okadar cokkı anlatmayla yazmayla gunlerımı alır

ıyısımı sızde buralı olun!

dıyer dedıgınız yer neresı ıse bılmıyorum

gercekten buyuk olsaydı bılırdım

Yorum

• scorpıon
                                Yeni üye
                                • 09 Nisan 2008
                                • 37

WaX
                                Duhül: Jun 2007
                                İkamet: 35 IZMIR 81 duzce 82 KERKUK 83 MUSUL
                                Gönderi: 11,141
                                Blog Yazıları: 47

Alıntı:
                                Originally Posted by turgut66
                                aganın eli tutulmaz daha isteriz

ben aldımmı 1000 lot alırım yada 301 lot! bugunluk yeter bukadar!

showumuzu yaptık karsı taraf gordu...

bana bı show yapacaklar ozaman gorecegım ınsallah show nasıl olur!

ben zaten burdaydım syn wax sızde hosgeldınız .sadece koyu renklı cevabınızda bana yeter hayırlısı olsun,yukarıda alıntı yaparak gosterdıgım wax la karıstırılmıssınız ozamn ;) neyse burası sıze daha bol kazanc saglar umarım hepbırlıkte hayırlı gunler

Yorum

Working...
                                X

Debug Information