Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
hareket başlarsa aklıma hemen bedelli gelir,niye mi?artması için hiçbir sebep yok,kar veya zarar bu din tüccarlarının umrunda değildir,nasıl olsa kar etseler bile zarar gösteriyorlar)
bırakın yabancıları aklı başında hangi insan bu tayfaya bulaşır?yine kendileri alıyorlar tabiki,zaten ucuz olan hisseyi acımasızca aşağıya bastılar,allah bunları bildiği gibi yapsın,uzandan farkları olduğunu düşünmüyorum....
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
önümüzdeki günlerde yeni bir atak gelir 0.95 üzeri bir kaç seanslık kapanış yapabilirse İHEVA için yeni bir trend başlayabilir.
IHEVA son kapanışını -0.01 YTL Düşüşle 0.79 seviyesinden yaparken, işlem hacmi 90 günlük ortalamanın yüzde % -30 altında oluştu.
Son bir yıldır kuvvetli ayı piyasası etkisi altında olan hisse senedi, satışlarla tepki gelmemesi nedeniyle etkisini sürdüren uzun vadeli düşüş trendinin baskısı altında son kapanışını 300, 90, 30 ve 10 günlük hareketli ortalamalarının altında yaptı.
İşlem hacminin azalmaya başlaması, kısa vadeli düşüş trendi üzerinde satıcıların baskısının zayıflamaya başladığını, alıcıların destek noktalarında denge kurmasıyla birlikte kısa vadeli yukarı yönlü bir düzeltme yaşanabileceğini gösteriyor. Hissenin ilk destek noktası 0.79 seviyesinde. Düzeltme ile birlikte hisse 0.79 seviyesideki ilk direncine doğru geri döndü. İkinci direnç noktası 0.95 seviyesinde olan hissede ikinci destek noktası ise 0.69 seviyesinde.
Hissede Bollinger Band normalden yüzde 22.98 daha geniş bir konuma girerken son kapanış bu bandın alt çizgisinin yüzde 26.32 üstünde gerçekleşti.
İhlas Ev Aletleri
Haftalık Yorum
Sistemimiz bugün bir AL-EĞERsinyali verdi. Daha önce onaylanan SAT önerisi 13.04.2012 tarihinde (14) gün önce, hisse senedi fiyatı 0.87 iken yapılmıştı. O zamandan bu yana IHEVA -9.20% düştü .
Al-EĞER sinyalimiz yeni işlem haftası için hala geçerli. Bu hafta AL-EĞER sinyali teyit edilemedi. Ama bu hafta uzun bir siyah mum (haftalık açılış fiyatının epey altında bir haftalık kapanış fiyatı) da oluşmadığı için AL-EĞER sinyalinden henüz vazgeçmiş değiliz. Piyasa biraz sabrınızı deniyor.
Boğa formasyonu ile ilgili son karar yeni işlem haftasında verilecek. Ya AL-EĞER sinyali teyit edilecek ya da artık geçersiz addedilecek.
08.05.2012 07:00:51 - (tekrar) kap : ıhlas ev aletlerı ımalat sanayı ve tıcaret a.s. / ıheva [] genel kurul toplantısı yapılmasına ılıskın
yonetım kurulu karar tarıhı : 07.05.2012
genel kurul toplantı turu : Olagan
olagan genel kurul toplantısı ıse aıt oldugu hesap donemı : 2,011
tarıhı : 31.05.2012
saatı : Olagan genel kurul toplantısı:10:00 - ımtıyazlı pay sahıpler genel kurul toplantısı:12:00
adresı : 29 ekım caddesı no:23 yenıbosna-bahcelıevler/ıstanbul
---------------------------------------------------------------------------------------------
olagan genel kurul toplantı gundemı
1. Baskanlık dıvanı secımı,
2. Baskanlık dıvanı`na toplantı zaptı`nın ımzası ıcın yetkı verılmesı,
3. Yonetım kurulu faalıyet raporu, denetcı raporu, bagımsız denetleme kurulusu raporu, spk`nın serı: Xı no: 29 sayılı teblıgı hukumlerıne gore hazırlanmıs konsolıde fınansal raporlar ıle yasal kayıtlara gore duzenlenen bılanco ve gelır tablosunun okunması ve onaylanması,
4. 2011 yılı donem sonucu ıle ılgılı yonetım kurulu onerısının gorusulup karara baglanması,
5. Sermaye pıyasası kurulu`nun serı: ıv, no:41 teblıgı kapsamında yonetım kurulu tarafından hazırlanan yaygın ve sureklılık arz eden ıslemlerın sartlarına ve pıyasa kosulları ıle karsılastırmasına ılıskın rapor ozetı hakkında bılgı verılmesı,
6. Sırketın 2011 yılı faalıyetlerınden dolayı yonetım kurulu uyelerı ve denetcılerın ayrı ayrı ıbra edılmelerı,
7. sırketın 2011 yılı ıcınde bagıs yapılmadıgı konusunda genel kurulun bılgısıne sunulması,
8. Sermaye pıyasası kurulu tarafından yayınlanan sermaye pıyasasında bagımsız denetım standartları hakkında teblıg geregı, 2012 ve 2013 hesap donemlerı ıcın bagımsız denetım sırketı olarak denetım komıtesı`nın onerısı uzerıne yonetım kurulu tarafından yapılan ırfan bagımsız denetım ve yemınlı malı musavırlık a.s.`nın secımının onaylanması,
9. Kurumsal yonetım ılkelerı geregınce yonetım kurulu uyelerı ıle ust duzey yonetıcıler ıcın `ucretlendırme polıtıkası`nın genel kurulun bılgısıne sunulması,
10. Kurumsal yonetım ılkelerı geregınce 2011 yılı ve ızleyen yıllara ılıskın sırketın `kar dagıtım polıtıkası`nın genel kurulun bılgı ve onayına sunulması,
11. Kurumsal yonetım ılkelerı geregınce sırketımızın `bagıs ve yardım polıtıkası`nın genel kurulun bılgı ve onayına sunulması,
12. Sermaye pıyasası kurulu`nun serı ıv no:56 teblıg geregınce hazırlanan `kurumsal yonetım ılkelerıne uyum raporu`nun genel kurulun bılgı ve onayına sunulması,
13. Yonetım kurulu uye secımı, yonetım kurulu uye adedının ve gorev surelerının belırlenmesı, belırlenen uye adedıne gore yenı uye secımı ve denetcı secımı yapılması,
14. Sermaye pıyasası kurulu ve t.c. Gumruk ve tıcaret bakanlıgı tarafından onaylanmıs olan sırket esas mukavelesının 3, 4, 6, 7, 10, 12, 13, 17, 19, 20, 24, 26, 27, 32, 33. Maddelerının ekte yer aldıgı sekılde tadıl edılmesının ve ek 34. Madde ıle sermaye araclarının etkın kullanımının saglanmasını, genel kurulun bılgı ve onayına sunulması,
15. Sırketın 3. Kısıler lehıne vermıs oldugu temınat, rehın ve ıpotekler hakkında bılgı verılmesı,
16. Yonetım kurulu uyelerının aylık ucretlerı ve huzur hakları ıle denetcı ucretının tespıtı,
17. Yonetım kurulu uyelerıne, t.t.k. Md. 334 ve 335 hukumlerınde anılan yetkıler ıle sermaye pıyasası kurulu`nun serı ıv, no:56 sayılı teblıgının ekındekı `kurumsal yonetım ılkelerı`nın (1.3.7) maddesınde belırtılen kısılere bu maddede belırtılen yetkılerın verılmesı hususunun genel kurulun onayına sunulması,
18. Dılekler ve kapanıs.
İhlas Motor A.Ş., Zahav grubu ile olan çalışmaların verimli gitmemesi üzerine, Çin Halk Cumhuriyetinin önemli otomotiv kuruluşlarından biri olan JAC Motors (ANHUI JIANGHUAI AUTOMOBILE CO. LTD.) firması ile bir distribütörlük sözleşmesi imzalamış olup, 3,5 tonluk hafif ticari araçların Yalovada kurulu bulunan İhlas Holding A.Ş.nin mülkiyetine kayıtlı fabrikada SKD olarak üretimi için de mutabakata varılmıştır. JAC MOTORS'dan ithalat ve SKD çalışmalarının yapılabilmesi için lazım olan Tip Onay Belgesi de, ilgili resmi makamlardan alınmıştır.
Bundan sonra, önümüzdeki dönemde, önce araç ithalatı ve satışı, daha sonraki dönemlerde de, SKD montaj çalışmalarına başlanacaktır.
MOVING AV. KARARSIZ, PSAR SAT SINYALI VERIYOR, METASTOCK SISTEMI SAT SINYALI VERIYOR, HISSE DUSUS TRENDINDE VE DUSUS BANDINI KIRAMIYOR. GOZE CARPAN BIR PATTERN OLUSUMU YOK. HACIM ARTISI OLMAMASI DA SATISI DESTEKLIYOR.
HISSE DESTEK NOKTASI OLAN 0.74 TL DE NEFESLENDIKTEN SONRA BU DESTEK NOKTASINI KIRDI.
IHEVA NIN MUHTEMEL KISA VADE HEDEFI 0.70 TL. HISSE 0.70 TL NOKTASINDAKI DESTEGINE DEGDIKTEN SONRA EN AZ IKI GUN ARTI KAPANIS BEKLENMELI POZISYON ACABILMEK ICIN.
TEKNIK ANALIZ GRAFIKLERIMI TOPLU HALDE GORMEK ICIN:
Yorum