ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
IHLAS-İhlas Holding
Collapse
X
-
Kral1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİhlas Holding 35 yıllık iş tecrübesi ile Medya, İnşaat & Gayrimenkul ve Pazarlama sektörlerini en iyi bildiği işler olarak görmeye başlamış ve stratejilerini bu sektörler üzerinde oluşturmuştur.
Bunların dışında İhlas Holding'in bu üç ana sektörü destekler nitelikte Eğitim, Sağlık, ve Küçük Ev Aletleri Üretimi sektörlerinde de iştirakleri bulunmaktadır.
Tüm sektörler aralarında sinerji oluşturacak şekilde konumlandırılmış ve faaliyetlerini bu çerçevede maksimum verimlilik prensibi altında yürütmektedir.
GELELİM ENVER BEYE
BOŞBOŞ KONUŞUYORSUNUZ BIRAKIN ULAN BUNLARI TGRT TÜRKİYEDE İLK OLDU EVLİYA HAYATLARİNİ ANLATAN KAÇ TV VAR
HONAZİ BEN SİZDEN İYİ BİLİRİM BENDE HONAZLİYİM ENVER BEY KİMSEDEN PARA FALAN TOPLAMADI
BOL KESEDEN ATIN BAKALIM
SİLİN BENİM ÜYELİĞİMİ SİZİN GİBİLERİN ARASINDA BULUNMAKTAN KORKARIM
Sn.Kral 1
Büyük harfle lütfen yazı göndermeyiniz,ayrıca ULAN için sizden bir özür bekliyoruz...
Biz kimsenin üyeliğini silme meraklısı değiliz,tartışmalarımızın seviyesini üstlerde tutalım yeterli...
Yorum
-
Sn jurnasjurnaş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraynen kardeş ağzına sağlık şu bir gerçek ihlası bazı kişiler çekemiyor haaa çekemeyenlere bir lafım olacak *****
şu .....olayını düzeltirmisiniz...
Yorum
-
sn. jurnas, sizin üslup bu siteye yakışmayan sokak ağzıdır.Keyborsa'da buna müsade etmedim bugüne kadar etmem de. Yazılarınızı gözden geçirin aksi takdirde üyeliğinize son vereceğim.jurnaş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraynen kardeş ağzına sağlık şu bir gerçek ihlası bazı kişiler çekemiyor haaa çekemeyenlere bir lafım olacak ***************************
Yorum
-
Birden ne oluyoruz demeye başladım. İhlasseverlerden ricam , istediğiniz kadar ihlasın arkasında durabilirsiniz buna sözüm yok. Burada hararetli ve reklama dayalı yazıların size bir faydası olmayacağı gbi başkalarına zararı da dokunabilir. Bunu kestiremezsiniz. Son sözüm hisseniz hakkında düzeyli temele dayalı tekniğe dayalı yorumlar yaparsanız herkes payına düşeni alır ya da almaz. Geriye dönüp bakıyorum yazdıklarınıza sadece uçacak kaçacak yazmışsınız. Özelden bana bile ihlas tüyosu yazanlar var. Sizce ben ne düşünmeliyim ? Herkese bol kazançlar.
Yorum
-
-
Arkadaşlar hepimiz aynı geminin içerisindeyiz kısır çekişmelerle bir yere varılmaz varsa ekonomik yönden görüşleriniz dile getirin yoksa kimse kimseyi zorla çalıştırmıyor
ihlasta çalışanlar armut mu karın tokluğuna çalıştırıyor diyorsunuz isteyin yada istemeyin TÜRKİYEDE hangi şirket kar eder kalkınırsa TÜRKİYE kalkınır gayrisini idda eden varsa vatn.....dir.
Yorum
-
al-sat tavsiyesi yasal değil sn jurnas...jurnaş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar Elinde Ihlas Olanlar .......Spk Büyük Ihtimal El Koyacak
Yorum
-
0.78 in üzerine bir atabilse kendini..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
tamam abi..görürsem söylerim..jurnaş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkadeş oraya varmasını 2 gündür bekliyorum ama bir türlü 77 aşamadı bende 76 hepsini sattım şimdik iheva var onunda satacam iş yok ihlaslarda başka sağlam şirkete girin
Çok düşüncelisin bu arada..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum

Yorum