IHLAS-İhlas Holding

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • jurnaş
    Yeni üye
    • 18 Nisan 2008
    • 44

ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.ensonhaber.com/Gundem/104...nu-bugunu.html
    Arkadaşım isterim ki trilyonların olsun.
    Ama bu adamı benim gözüm tutmadı.Denizli Honaz'lıdır kendisi.Gidin kendi köylüsüne sorun.Körü körüne insanlara bağlanmayın.
    Kendisine hizmet edenlere sözüm olmaz.Gerçekten de % 75 i Allah Rızası için peşindeler % 25 i ise iş-güç muhabbeti.
    Sağlıcakla kal.;)
    bumu belge belge görmesek yutacaz valla

Yorum

• Kral1
      Yeni üye
      • 22 Nisan 2008
      • 14

Enver Abiye Allah-ü Teala Uzun ömür Versin Borçlarini ödeyince Görecegiz Sizi
      Alterius [COLOR="Red"]non sit qui suus [/COLOR]esse potest

Yorum

• MAGGGMA
        ...................
        • 12 Haziran 2007
        • 1375

Kral1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        İhlas Holding 35 yıllık iş tecrübesi ile Medya, İnşaat & Gayrimenkul ve Pazarlama sektörlerini en iyi bildiği işler olarak görmeye başlamış ve stratejilerini bu sektörler üzerinde oluşturmuştur.

Bunların dışında İhlas Holding'in bu üç ana sektörü destekler nitelikte Eğitim, Sağlık, ve Küçük Ev Aletleri Üretimi sektörlerinde de iştirakleri bulunmaktadır.

Tüm sektörler aralarında sinerji oluşturacak şekilde konumlandırılmış ve faaliyetlerini bu çerçevede maksimum verimlilik prensibi altında yürütmektedir.

GELELİM ENVER BEYE

BOŞBOŞ KONUŞUYORSUNUZ BIRAKIN ULAN BUNLARI TGRT TÜRKİYEDE İLK OLDU EVLİYA HAYATLARİNİ ANLATAN KAÇ TV VAR

HONAZİ BEN SİZDEN İYİ BİLİRİM BENDE HONAZLİYİM ENVER BEY KİMSEDEN PARA FALAN TOPLAMADI

BOL KESEDEN ATIN BAKALIM

SİLİN BENİM ÜYELİĞİMİ SİZİN GİBİLERİN ARASINDA BULUNMAKTAN KORKARIM

Sn.Kral 1
        Büyük harfle lütfen yazı göndermeyiniz,ayrıca ULAN için sizden bir özür bekliyoruz...
        Biz kimsenin üyeliğini silme meraklısı değiliz,tartışmalarımızın seviyesini üstlerde tutalım yeterli...

Yorum

• MAGGGMA
          ...................
          • 12 Haziran 2007
          • 1375

jurnaş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          aynen kardeş ağzına sağlık şu bir gerçek ihlası bazı kişiler çekemiyor haaa çekemeyenlere bir lafım olacak *****
          Sn jurnas
          şu .....olayını düzeltirmisiniz...

Yorum

• simurg
            Administrator
            • 10 Mart 2007
            • 9248

aynen kardeş ağzına sağlık şu bir gerçek ihlası bazı kişiler çekemiyor haaa çekemeyenlere bir lafım olacak ***************************
            sn. jurnas, sizin üslup bu siteye yakışmayan sokak ağzıdır.Keyborsa'da buna müsade etmedim bugüne kadar etmem de. Yazılarınızı gözden geçirin aksi takdirde üyeliğinize son vereceğim.
            https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• simurg
              Administrator
              • 10 Mart 2007
              • 9248

Birden ne oluyoruz demeye başladım. İhlasseverlerden ricam , istediğiniz kadar ihlasın arkasında durabilirsiniz buna sözüm yok. Burada hararetli ve reklama dayalı yazıların size bir faydası olmayacağı gbi başkalarına zararı da dokunabilir. Bunu kestiremezsiniz. Son sözüm hisseniz hakkında düzeyli temele dayalı tekniğe dayalı yorumlar yaparsanız herkes payına düşeni alır ya da almaz. Geriye dönüp bakıyorum yazdıklarınıza sadece uçacak kaçacak yazmışsınız. Özelden bana bile ihlas tüyosu yazanlar var. Sizce ben ne düşünmeliyim ? Herkese bol kazançlar.

Yorum

• simurg
                Administrator
                • 10 Mart 2007
                • 9248

Yorum

• kultugin
                  Yeni üye
                  • 27 Nisan 2008
                  • 10

Arkadaşlar hepimiz aynı geminin içerisindeyiz kısır çekişmelerle bir yere varılmaz varsa ekonomik yönden görüşleriniz dile getirin yoksa kimse kimseyi zorla çalıştırmıyor
                  ihlasta çalışanlar armut mu karın tokluğuna çalıştırıyor diyorsunuz isteyin yada istemeyin TÜRKİYEDE hangi şirket kar eder kalkınırsa TÜRKİYE kalkınır gayrisini idda eden varsa vatn.....dir.

Yorum

• jurnaş
                    Yeni üye
                    • 18 Nisan 2008
                    • 44

ihlas hakkında son bir bilgi alabilir miyim acaba?

Yorum

• jurnaş
                      Yeni üye
                      • 18 Nisan 2008
                      • 44

Arkadaşlar Elinde Ihlas Olanlar Satsin Spk Büyük Ihtimal El Koyacak

Yorum

• simurg
                        Administrator
                        • 10 Mart 2007
                        • 9248

Arkadaşlar Elinde Ihlas Olanlar .......Spk Büyük Ihtimal El Koyacak
                        al-sat tavsiyesi yasal değil sn jurnas...

Yorum

• jurnaş
                          Yeni üye
                          • 18 Nisan 2008
                          • 44

benim elimde patladı elinde olan ark bari zarar yapmasın diyorum sayın hocam

Yorum

• KUTERO
                            Beybaba
                            • 19 Temmuz 2007
                            • 437

0.78 in üzerine bir atabilse kendini..
                            İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
                            İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..

[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:

[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]

Yorum

• jurnaş
                              Yeni üye
                              • 18 Nisan 2008
                              • 44

kadeş oraya varmasını 2 gündür bekliyorum ama bir türlü 77 aşamadı bende 76 hepsini sattım şimdik iheva var onunda satacam iş yok ihlaslarda başka sağlam şirkete girin

Yorum

• KUTERO
                                Beybaba
                                • 19 Temmuz 2007
                                • 437

kadeş oraya varmasını 2 gündür bekliyorum ama bir türlü 77 aşamadı bende 76 hepsini sattım şimdik iheva var onunda satacam iş yok ihlaslarda başka sağlam şirkete girin
                                tamam abi..görürsem söylerim..
                                Çok düşüncelisin bu arada..
                                İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
                                İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..

[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:

[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]

Yorum

Working...
                                X

Debug Information