...................
HEKTS-Hektaş
Collapse
X
-
Etiketler: hiçbiri
-
Hisse son günlerde hareketli.
Söylentiye göre 6 aylık karı oldukça yüksek gelicek.
Hissede kısa vadede görülen hedef 1.75
Saygılarla...
-
Uzun vade için iyi bir seçim olabilir hektaşderya Nickli Üyeden Alıntıslm simurg abi bu hektaş nasıl son günlerde gübre kağıtları çok yükseldi ama bu senet yükselmedi nasıl hektaş alınırmı gidermi yani
Yorum
-
simurg abi ben uzun vada bir borsa yatırımcısıyım benim elimdeki senetler
mndrs bossa brmen egser mrtgg sktaş var bu senetler hakkında yorumların nelerdir hangileri avantajlı senetler defter değeri yüksek iç yapan hisseler
bir de( soda d.d 2,12 isyat d.d 5 hektaş almayı düşünüyorm nasıl bunlarda nasıl )
Yorum
-
MNDRS -BRMEN DIŞINDAKİ SENETLERİNDE UZUN VADE BEKLE DERİM, DİĞERLERİNE ŞAHSEN BEN CESARET GÖSTERİP BEKLEMEM...derya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg abi ben uzun vada bir borsa yatırımcısıyım benim elimdeki senetler
mndrs bossa brmen egser mrtgg sktaş var bu senetler hakkında yorumların nelerdir hangileri avantajlı senetler defter değeri yüksek iç yapan hisseler
bir de( soda d.d 2,12 isyat d.d 5 hektaş almayı düşünüyorm nasıl bunlarda nasıl )
ayrıca uyarmadan geçemeyeceğim, yine yalıuş topiğe mesaj yazıyorsunuz. Bu mesaj silinecektir. dikkatinize...
Yorum
-
sn. derya, umarım önceden dikkate almışsınızdır, bu önerimi..simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUzun vade için iyi bir seçim olabilir hektaş
Yorum
-
Hektaş
Hektaş hakkında hiç bir teknik açıklama yapmadan, 1.27 olan hektaşderya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhektaş için ben en az 50,00 ytl olacak diom
nasıl oluyorda 50.00 ytl oluyor. Bizim bilmediğimiz birşeyler varsa paylaşında
bizlerde öğrenelim....
Yorum
-
sn. derya, mesnetsiz bu kadarda iddialı yazılmaz. Kurallarımızı lütfen gözden geçirin...derya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhektaş için ben en az 50,00 ytl olacak diom
Yorum
-
***HEKTS*** Hektas Ticaret T.A.S.'nin 27.03.2008 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "1- Sirketimizin 27.03.2008 tarihli Yonetim Kurulu toplantisinda
***HEKTS*** Hektas Ticaret T.A.S.'nin 27.03.2008 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "1- Sirketimizin 27.03.2008 tarihli Yonetim Kurulu toplantisinda 31.12.2007 tarihi itibariyle, Vergi Usul Kanunu ile Kurumlar ve Gelir Vergisi Kanunlari hukumlerine gore gerceklesen 11.983.826,41 YTL'lik donem karinin 2.562.722,39 YTL Kurumlar Vergisi, 471.055,20 YTL 1.Tertip Yasal Yedek Akce, 521.210,39 YTL 2.Tertip Yasal Yedek Akce, 1.875.544,02 YTL 1.Temettu, 6.178.294,41 YTL 2.Temettu, 375.000,00 YTL Kurucu Payi olarak ve 1. ile 2.temettu toplami olan brut 8.053.838,43 YTL, net 6.845.762,67 YTL'nin 100 YTL Nominal Degerli Hisse Senedine brut 12,52 YTL (%12,52), net 10,64 YTL (%10,64) nakit olarak dagitilmasinin 2007 yili Olagan Genel Kurulu'na teklif olarak goturulmesine, 2- Nakit kar payi dagitimina (Kurucu Paylari dahil olmak uzere) 30.05.2008 tarihinden itibaren baslanilmasina, 3- Ayrica Sermaye Piyasasi Kurulu'nun 18.01.2007 tarih ve 2/53 sayili karari uyarinca Kar Dagitim Politikamizin 'Gecerli olan yasal duzenlemeler ve sirket ana sozlesmesi hukumleri cercevesinde, hesaplanan dagitilabilir karin tamamini ortaklara nakit kar payi olarak dagitmaktir. Bu politika, ulusal ve global ekonomik sartlara, sirketin gundemindeki projelerine ve fonlarinin durumuna gore Yonetim Kurulu tarafindan her yil gozden gecirilebilir." Seklinde belirlenerek kamuoyuna duyurulmasina ve Olagan Genel Kurul toplantisinda ortaklarin bilgisine sunulmasina, oy birligi ile karar verilmistir." Kar Dagitim Tablosu Gunluk Bulten ekinde ve internet sitemizin "Sirketler" bolumunde yayinlanacaktir. ***HEKTS***
Yorum
Yorum