HEKTS-Hektaş

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • simurg
    Administrator
    • 10 Mart 2007
    • 9248

HEKTS-Hektaş

...................
    https://twitter.com/keyborsa_simurg
  • Ebu Computer
    Seyirci Üye
    • 23 Mayıs 2007
    • 35

Hisse son günlerde hareketli.

Söylentiye göre 6 aylık karı oldukça yüksek gelicek.

Hissede kısa vadede görülen hedef 1.75

Saygılarla...

Yorum

• simurg
      Administrator
      • 10 Mart 2007
      • 9248

derya Nickli Üyeden Alıntı
      slm simurg abi bu hektaş nasıl son günlerde gübre kağıtları çok yükseldi ama bu senet yükselmedi nasıl hektaş alınırmı gidermi yani
      Uzun vade için iyi bir seçim olabilir hektaş

Yorum

• derya
        Yasaklı
        • 14 Ocak 2008
        • 177

simurg abi ben uzun vada bir borsa yatırımcısıyım benim elimdeki senetler
        mndrs bossa brmen egser mrtgg sktaş var bu senetler hakkında yorumların nelerdir hangileri avantajlı senetler defter değeri yüksek iç yapan hisseler
        bir de( soda d.d 2,12 isyat d.d 5 hektaş almayı düşünüyorm nasıl bunlarda nasıl )

Yorum

• simurg
          Administrator
          • 10 Mart 2007
          • 9248

derya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          simurg abi ben uzun vada bir borsa yatırımcısıyım benim elimdeki senetler
          mndrs bossa brmen egser mrtgg sktaş var bu senetler hakkında yorumların nelerdir hangileri avantajlı senetler defter değeri yüksek iç yapan hisseler
          bir de( soda d.d 2,12 isyat d.d 5 hektaş almayı düşünüyorm nasıl bunlarda nasıl )
          MNDRS -BRMEN DIŞINDAKİ SENETLERİNDE UZUN VADE BEKLE DERİM, DİĞERLERİNE ŞAHSEN BEN CESARET GÖSTERİP BEKLEMEM...

ayrıca uyarmadan geçemeyeceğim, yine yalıuş topiğe mesaj yazıyorsunuz. Bu mesaj silinecektir. dikkatinize...

Yorum

• güneşş
            Tecrübeli
            • 08 Ocak 2008
            • 742

arkadaşlar hektaşı takip eden varmı kısa vadede ne yapar.

Yorum

• derya
              Yasaklı
              • 14 Ocak 2008
              • 177

hisse senetleri ettikleri kardan temettü dağıtma zorunluluğu varmı dır
              mesala hisse zarar açıkladı diyelim ama geçmiş te ettikleri kar var o kar dan temettü verebilirlermi acaba

Yorum

• simurg
                Administrator
                • 10 Mart 2007
                • 9248

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Uzun vade için iyi bir seçim olabilir hektaş
                sn. derya, umarım önceden dikkate almışsınızdır, bu önerimi..

Yorum

• derya
                  Yasaklı
                  • 14 Ocak 2008
                  • 177

hektaş patladı patlayacak ama ne zaman eğer öbür gübre senetleri satış gelirse o zaman olabilir

Yorum

• saydami
                    Katılımcı
                    • 22 Mart 2008
                    • 81

Hektaş Hk Biraz Dinlendikten Sonra 2.00 Civari Yükseliş Bekleniyor Işlem Hacmi çok Güzel Bayagi Yolu Var Elinde Olan Beklesin Düşüşlerde Kademeli Aliş Girilebilir.bol şanslar.

Yorum

• derya
                      Yasaklı
                      • 14 Ocak 2008
                      • 177

hektaş için ben en az 50,00 ytl olacak diom

Yorum

• mustafa66
                        Yeni üye
                        • 08 Mart 2008
                        • 1

Hektaş

Hektaş hakkında hiç bir teknik açıklama yapmadan, 1.27 olan hektaş

nasıl oluyorda 50.00 ytl oluyor. Bizim bilmediğimiz birşeyler varsa paylaşında

bizlerde öğrenelim....

Yorum

• simurg
                          Administrator
                          • 10 Mart 2007
                          • 9248

sn. derya, mesnetsiz bu kadarda iddialı yazılmaz. Kurallarımızı lütfen gözden geçirin...

Yorum

• ADORA61
                            Yeni üye
                            • 25 Mart 2008
                            • 1

bana göre hektaşın hedefi 1,50 burayı deneyecek.birde gubrf ile devam ediyor.

Yorum

• derya
                              Yasaklı
                              • 14 Ocak 2008
                              • 177

***HEKTS*** Hektas Ticaret T.A.S.'nin 27.03.2008 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "1- Sirketimizin 27.03.2008 tarihli Yonetim Kurulu toplantisinda

***HEKTS*** Hektas Ticaret T.A.S.'nin 27.03.2008 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "1- Sirketimizin 27.03.2008 tarihli Yonetim Kurulu toplantisinda 31.12.2007 tarihi itibariyle, Vergi Usul Kanunu ile Kurumlar ve Gelir Vergisi Kanunlari hukumlerine gore gerceklesen 11.983.826,41 YTL'lik donem karinin 2.562.722,39 YTL Kurumlar Vergisi, 471.055,20 YTL 1.Tertip Yasal Yedek Akce, 521.210,39 YTL 2.Tertip Yasal Yedek Akce, 1.875.544,02 YTL 1.Temettu, 6.178.294,41 YTL 2.Temettu, 375.000,00 YTL Kurucu Payi olarak ve 1. ile 2.temettu toplami olan brut 8.053.838,43 YTL, net 6.845.762,67 YTL'nin 100 YTL Nominal Degerli Hisse Senedine brut 12,52 YTL (%12,52), net 10,64 YTL (%10,64) nakit olarak dagitilmasinin 2007 yili Olagan Genel Kurulu'na teklif olarak goturulmesine, 2- Nakit kar payi dagitimina (Kurucu Paylari dahil olmak uzere) 30.05.2008 tarihinden itibaren baslanilmasina, 3- Ayrica Sermaye Piyasasi Kurulu'nun 18.01.2007 tarih ve 2/53 sayili karari uyarinca Kar Dagitim Politikamizin 'Gecerli olan yasal duzenlemeler ve sirket ana sozlesmesi hukumleri cercevesinde, hesaplanan dagitilabilir karin tamamini ortaklara nakit kar payi olarak dagitmaktir. Bu politika, ulusal ve global ekonomik sartlara, sirketin gundemindeki projelerine ve fonlarinin durumuna gore Yonetim Kurulu tarafindan her yil gozden gecirilebilir." Seklinde belirlenerek kamuoyuna duyurulmasina ve Olagan Genel Kurul toplantisinda ortaklarin bilgisine sunulmasina, oy birligi ile karar verilmistir." Kar Dagitim Tablosu Gunluk Bulten ekinde ve internet sitemizin "Sirketler" bolumunde yayinlanacaktir. ***HEKTS***

Yorum

Working...
                              X

Debug Information