bu fıyt aklı sıra bu açıklamasıyla da ben de mal yok ben birşey yapmıyorum havası vermenin peşinde ama artık yerseniz!!!
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
? bu da size derken başgan? nereye bağladın DA yı?exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBİZ niye şak şakçılık yapmıyoruz... milletin vebalini almamak için.... BUDA SİZE KAPAK olsun....
Yarın satın bakim kervanınıza alan olacak mı.....
Yorum
-
Kağıta köstek miyiz... yoksa sizden daha akıllımıyız bak kervan için bülteni oku cancağızımm...
Yarın SPK bu kadar DALAVERENİN döndüğü MEMSA ya neler neler yapar....
SEN faiğ in açılan davalara verdiği cevapları okusan.... 3. saniyede arkana bakmadan çeker gidersin....
Bu durumdan çıkışı yapacak KY hiç değil.... BUNU yapacak tek kişi... O geleceğini düşünmüyorsa sana ne oluyor buralarda ŞAK ŞAKÇILIK....
Yorum
-
O kendini biliyor.... DÜNKü yazdıklarımdam sonra... TOPİKLERDEKİ tüm ŞAKŞAKÇILAR...
heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster? bu da size derken başgan? nereye bağladın DA yı?
Yorum
-
siname kardeş, sen bu adamın CİĞERİNİ benden iyi çözmüşsün

ÇAPSIZ SPEK , SPK tarafından TESCİLLENDİ....
Bizlere inanmayanlar... CEBİ için herşeyi buğüne kadar yapan , yapmaya devam edenlere ..... NE GÜZEL SPK BÜLTEN yapmış.....
ŞİMDİ ÇAPSIZZZZZ... bize gerek yok.. SPK sana buGün için ÇOK GÜZELLLL CEVAP VERDİ...
TABİKİ SEN BUNU ANLAYIP, İNSAN OLMAYI SEÇECEN Mİ?
Yorum
-
bu kağıda ne zaman iyi haber geldiyse chakkallar hep bunu satış için değerlendirdi ya da diğer bir ifadeyle mal çakmak için bu haberleri pompaladılar... hatta inanmayan fıytın sehven şu tarihlerde yaptığımız satışları bildirmedik dediği tarihlerin sadece 5 günlük haber trafiğine baksın ne demek istediğimi çok daha iyi anlarsınız... o ara ne elektrik satış sözleşmesi kalmış göndermedikleri ne işçi maaşlarının ödendiği ne de yapılandırma borç taksitlerinin ödendiği haberleri... sonra ne olmuş o ara yavru malı çakmış bildirmeyi unutmuş ... bak bak [COLOR="rgb(139, 0, 0)"]sorulunca da biz de bilmiyoruz neden böyle düşüyor[/COLOR] cevabını yapıştırmış!!!hani hep iyiniyetli dürüst martavalları okuyor ya süt oğlan işin aslının böyle olmadığı herşeyiyle ortada... bu cancağız ne dedi son açıklamalarında yok neymiş efendim bir grup yatırımcı dava açtığından yok oluşan fiyatla ayrılma hakkı bedeli arasında çok büyük fark oluştuğundan yok yönetim kurulu böyle düşündüğünden bedelli yapmama karar alacaklarmışmışlarda hukuki süreç devam ettiği için sonraya kalmışmış zaten dava lehlerine sonuçlansa da yapmayacaklarmış bak bak bak... ulan birkere buna SPK izin vermez sokma akıllı bebe... hem hade diyelim bedelliyi yapmıyorum ayrılma hakkını da çizik attım dedin YA PEKİ TESCİLİ YAPILMIŞ İŞTİRAKLERİNİ NEREYE SOKACAN!!! HADE GEL YARIN BİR AÇIKLAMA DAHA YAP VE DE Kİ BEN İŞTİRAKLERDEN DE VAZGEÇTİM ONLARDAN DA AYRILMA HAKKI VERMİYORUM HA DE YİYORSA BÖYLE BİR HABER GÖNDER BAKALIM
Yorum
-
çağrıya kadar yola devammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterO öyle olur, 1 leri ümitleyen satar mı

Yorum
-
SPK açılan davanın ve faiğ in verdiği cevabı iletmeniz en güzeli olur... DAVALAR ALENİ dir , herkes görebilir... YASAK YOK...
BEN yolladım...
Fağ i tanısınlar... VERDİĞİ cevaplarla.. KY , devletin resmi kurumlarıyla nasıl dalga geçtiğini zannettiğini görsünler....
heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu kağıda ne zaman iyi haber geldiyse chakkallar hep bunu satış için değerlendirdi ya da diğer bir ifadeyle mal çakmak için bu haberleri pompaladılar... hatta inanmayan fıytın sehven şu tarihlerde yaptığımız satışları bildirmedik dediği tarihlerin sadece 5 günlük haber trafiğine baksın ne demek istediğimi çok daha iyi anlarsınız... o ara ne elektrik satış sözleşmesi kalmış göndermedikleri ne işçi maaşlarının ödendiği ne de yapılandırma borç taksitlerinin ödendiği haberleri... sonra ne olmuş o ara yavru malı çakmış bildirmeyi unutmuş ... bak bak [COLOR="rgb(139, 0, 0)"]sorulunca da biz de bilmiyoruz neden böyle düşüyor[/COLOR] cevabını yapıştırmış!!!hani hep iyiniyetli dürüst martavalları okuyor ya süt oğlan işin aslının böyle olmadığı herşeyiyle ortada... bu cancağız ne dedi son açıklamalarında yok neymiş efendim bir grup yatırımcı dava açtığından yok oluşan fiyatla ayrılma hakkı bedeli arasında çok büyük fark oluştuğundan yok yönetim kurulu böyle düşündüğünden bedelli yapmama karar alacaklarmışmışlarda hukuki süreç devam ettiği için sonraya kalmışmış zaten dava lehlerine sonuçlansa da yapmayacaklarmış bak bak bak... ulan birkere buna SPK izin vermez sokma akıllı bebe... hem hade diyelim bedelliyi yapmıyorum ayrılma hakkını da çizik attım dedin YA PEKİ TESCİLİ YAPILMIŞ İŞTİRAKLERİNİ NEREYE SOKACAN!!! HADE GEL YARIN BİR AÇIKLAMA DAHA YAP VE DE Kİ BEN İŞTİRAKLERDEN DE VAZGEÇTİM ONLARDAN DA AYRILMA HAKKI VERMİYORUM HA DE YİYORSA BÖYLE BİR HABER GÖNDER BAKALIM
Yorum
-
kelebeği,üsküdarı geçen atın karın altından düşerken görmüşler...exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSPK KERVANDA güzel bir çağrı yaptı

Olan yine kızcağızımızzzz tugbaya oldu . .. ÖZBAL dan sonra ... 2. kazık atıldı... Başkasının aklıyla hisse alırsan ..

))kedidir,kedii...
))

AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçağrıya kadar yola devammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

1'ler yetmez,2'ler hedefte...
))ne demiş atalar:kervan yolda düzülür...
))lütfen,kalp rahatsızlığınız varsa:2'lere giden kervana katılmayınız...
))

AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
doktor bunu hatırlattğın iyi oldu ilk dava metninin yollatmıştım ama şirketin saçma sapan açıklamalarını ve bizim beyan dilekçemizi göndermeyi unutmuştum... avukatı şimdi aradım talimatı vardım inşallah yarın yolluyoruz!!!exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSPK açılan davanın ve faiğ in verdiği cevabı iletmeniz en güzeli olur... DAVALAR ALENİ dir , herkes görebilir... YASAK YOK...
BEN yolladım...
Fağ i tanısınlar... VERDİĞİ cevaplarla.. KY , devletin resmi kurumlarıyla nasıl dalga geçtiğini zannettiğini görsünler....
Yorum
-
SPK ya bu dava metinlerin KY bilgilenmesisi amaçlı KAP da yayınlanması istemi yapalım mı ???
heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdoktor bunu hatırlattğın iyi oldu ilk dava metninin yollatmıştım ama şirketin saçma sapan açıklamalarını ve bizim beyan dilekçemizi göndermeyi unutmuştum... avukatı şimdi aradım talimatı vardım inşallah yarın yolluyoruz!!!
Yorum
Yorum