MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

TÜM KY BİLGİSİNE,

Bugün itibariyle MEMSA dan açılan davam için cevap gelmiştir...

MEMSA ; TTK 473 maddesi ve PAY tebliği 22.06.2013 tarih 28685 saylı resmi gazete yayınlanan mevzuatın FON ÇIKIŞI GEREKTİRMEYEN SERMAYE AZALTIMI MADDE 19 göstererek 11 BEND C MADDESİNE İSTİNADEN , sermaye azaltımı ile ilgili RAPORU GENEL KURULA SUNMADIKLARININ SAVUNMASINI YAPMIŞLARDIR.. AÇILAN BUTLAN DAVASININ ANA KONUSUDA BUYMUŞ... 06.09.2013 TARİH 2013-31 SAYILI YÖNETTİM KURULUNDA BU RAPORUNUZ HAZIRDI Kİ BU GK ÇAĞIRDINIZ, AYRICA O RAPORLADA SPK YA GİTMEDİNİZ Mİ.. SPK SİZE 25.07.2013 TARİHLİ YÖNETİM KURULUNDA ALDIĞINIZ KARALARI VE O BAHSETTİĞİN RAPORA İSTİNADEN SİZE 11. MADDE İÇİN İZİN VERMEDİ Mİ ????????

BİRE AKIL KÜPLERİ, AYNI MADDENİN 9. BENDİNDE ne yazıyor SERMAYE AZALTIMINDA USULÜNE UYGUN SONUÇLANDIRILMASI YÖNETİM KURULUNUN SORUMLULUĞUNDADIR...

BİRE AKIL KÜPLERİ; SPK 24. MADDE 2. BENDDE ne diyor, ..... GÜNDEMİN USULÜNE UYGUN ŞEKİLDE İLAN EDİLMEMESİ HALLERİNDE MUHALEFET ŞERHİ KAYDETTİRME ARANMAKSIN BİRİNCİ FIKRA UYGULANIR.. ŞİRKET GK KATILAN KATILMAYAN HERKESTEN 0.46 TL ALMA HAKKINI YARATMIŞ SINIZ...

SPK YA ŞİRKETİN CEVABINI YOLLAMAK SEVAP OLDU VESSALAM...

BUNLARIN HUKUKÇULARIDA AKIL KÜPÜ.... SEN GK maddelerini eksik yaptıysan benim SUÇUM YOK BE CANCAĞIZIM.. YÖNETİM KURULUNUN BECERİKSİZSE SORUMLULUĞU MEMSA NINDIR

SPK MADDE 24. MADDEDEN Bİ HABERSİNİZ CANCAĞIZIM...

SPK YI 3 DAVAYA DA MÜDAHİL OLMAYA ÇAĞIRMAK GEREKİYOR... BELKİ DAHA ERKEN KARAR VERİRLER...

Yorum

• siname
      Bağımlı
      • 18 Eylül 2013
      • 1034

gördünüzmü nasıl hiseye ben hükmederim diyor yani anlayacağınız. .......patron burlardan aldırmaz size siz olaya vakıf olana kadar hise gideceği yere gider bundan ötesi spekilatörlüktür.

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

Bİzİm davalar boŞ zaten, sİz kelebek uÇurun bakİmm... UÇtu uÇtu memsa uÇtu

Yorum

• exitus123
          Kıdemli
          • 17 Mart 2013
          • 3035

ÇAPSIZ SPEKLER,, ne oldu,, uçurdunuz mu MEMSA yı, yoksa SATANLAR SİZLER MİSİNİZ....

Yorum

• exitus123
            Kıdemli
            • 17 Mart 2013
            • 3035

SİZ yorumlayın, BİZ SAVAŞIRIZ FAİĞ LE.... AMAN SİZLERİN CEBİ DOLSUN...

Yorum

• exitus123
              Kıdemli
              • 17 Mart 2013
              • 3035

FAİĞ BİST VE KAP mailleri atıyorum. YİNE benden bahsetmemişsin aylık bildirimde....

BİST ve KAP a bildirdim cancağızım...

Cevap gelsin bakim, gerekirse belgeleride yollarım.

Yorum

• hasandemir
                Yeni Üye
                • 28 Mart 2014
                • 18

ben 0,50 ye gelene kadar bekliyeceğim zararına benden mal yok istersen 1 sene beklet ister 2 sene burda tuttukça zarar senin spek efendi sen bilirsin bedelliden önceki fiyatına tıpış tıpış döneceksin elbet birgün
                y.t.d

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

FAİĞ bak Genel kurulun 11. maddesinde açıkça da belirtildiği gibi 06.09.2013 tarihli yönetim kurulunda bu rapor değerlendirilmiştir. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) 26.09.2013 tarihli izni, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü’nün 03.10.2013 tarih ve 7427sayılı izinleri ve 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunun 333. maddesine göre alınan izinler yönetim kurulunun raporuna istinaden alınmıştır. Bu nedenle de 08.10.2013 tarihinde olağanüstü genel kurul yapılmıştır.

SPK ya gidiyor bu metin..... DEVAMI....

UYDURMA BUTLAN DAVASINA kimler müdahil olacak........

Her davaya farklı avukat bularak bu davalarda kendini masum mu gösteriyosun cancağızım...

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  TÜM KY BİLGİSİNE,

Bugün itibariyle MEMSA dan açılan davam için cevap gelmiştir...

MEMSA ; TTK 473 maddesi ve PAY tebliği 22.06.2013 tarih 28685 saylı resmi gazete yayınlanan mevzuatın FON ÇIKIŞI GEREKTİRMEYEN SERMAYE AZALTIMI MADDE 19 göstererek 11 BEND C MADDESİNE İSTİNADEN , sermaye azaltımı ile ilgili RAPORU GENEL KURULA SUNMADIKLARININ SAVUNMASINI YAPMIŞLARDIR.. AÇILAN BUTLAN DAVASININ ANA KONUSUDA BUYMUŞ... 06.09.2013 TARİH 2013-31 SAYILI YÖNETTİM KURULUNDA BU RAPORUNUZ HAZIRDI Kİ BU GK ÇAĞIRDINIZ, AYRICA O RAPORLADA SPK YA GİTMEDİNİZ Mİ.. SPK SİZE 25.07.2013 TARİHLİ YÖNETİM KURULUNDA ALDIĞINIZ KARALARI VE O BAHSETTİĞİN RAPORA İSTİNADEN SİZE 11. MADDE İÇİN İZİN VERMEDİ Mİ ????????

BİRE AKIL KÜPLERİ, AYNI MADDENİN 9. BENDİNDE ne yazıyor SERMAYE AZALTIMINDA USULÜNE UYGUN SONUÇLANDIRILMASI YÖNETİM KURULUNUN SORUMLULUĞUNDADIR...

BİRE AKIL KÜPLERİ; SPK 24. MADDE 2. BENDDE ne diyor, ..... GÜNDEMİN USULÜNE UYGUN ŞEKİLDE İLAN EDİLMEMESİ HALLERİNDE MUHALEFET ŞERHİ KAYDETTİRME ARANMAKSIN BİRİNCİ FIKRA UYGULANIR.. ŞİRKET GK KATILAN KATILMAYAN HERKESTEN 0.46 TL ALMA HAKKINI YARATMIŞ SINIZ...

SPK YA ŞİRKETİN CEVABINI YOLLAMAK SEVAP OLDU VESSALAM...

BUNLARIN HUKUKÇULARIDA AKIL KÜPÜ.... SEN GK maddelerini eksik yaptıysan benim SUÇUM YOK BE CANCAĞIZIM.. YÖNETİM KURULUNUN BECERİKSİZSE SORUMLULUĞU MEMSA NINDIR

SPK MADDE 24. MADDEDEN Bİ HABERSİNİZ CANCAĞIZIM...

SPK YI 3 DAVAYA DA MÜDAHİL OLMAYA ÇAĞIRMAK GEREKİYOR... BELKİ DAHA ERKEN KARAR VERİRLER...

Yorum

• hasandemir
                    Yeni Üye
                    • 28 Mart 2014
                    • 18

buralardan mal satabilenleri anlayamıyorum amaçları nedir acaba bedelli iptal olmuşken sirket sermaye azlatımı yapacağım diye açıklamışken tıpış tıpış yukarlara devam etme zorundasın artık hala baskıya maruz kalıyoruz bu kağıdın yıllrdan beri 0,17 lere gelmemiş neyin peşindesiniz inanılmaz burdan satmayıpta 0,34 te verseniz bekleyebilseniz yüzde 100 kar edeceksiniz 0,51 de yüzde 200 varmı bunu kazanabileceğiniz başka tahta amacınız ilginç olmalı yeni seçimler bitmişken şirket bedelliyi iptal etmişken hakikatten ilginç ben zararımı çıkarmadan burdayım ve elimden geldikçe almaya devam ediceğim
                    y.t.d

Yorum

• heckser-ohlin
                      Aktif
                      • 12 Eylül 2013
                      • 332

ufaktan biraz yazdık deneme sürüşü babından gelecek mi bakalım????

ytd.

Yorum

• hasandemir
                        Yeni Üye
                        • 28 Mart 2014
                        • 18

her gün 1 kademe olsun bizim olsun yavaş yavaş çıkacaksın toplayacaksın malları spek efendi devam et hedefler belli söyletme bizi daha

Yorum

• karot43
                          Çalışkan
                          • 17 Mart 2013
                          • 2534

işin rengi yarın biraz daha netleşir,0,18!in hacimli geçilmesi lazım...!!!benim saksağan öyle diyor,malum kelebek uçuramıyoruz...))kelebek her dala kondurulabiliyor,malum saksağan ağır...))sonra bizim saksağan okuma-yazma da bilmiyor,kelebek bilmediği mahkeme dosyalarını bile karara bağlayabiliyor...))ama nedense,kararın gerekçeli kararını yazamıyor...))
                          AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                          GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
                            Çalışkan
                            • 17 Mart 2013
                            • 2534

megalomanlık, kötü hastalık:insanı bitirir...))demedi demeyin,ama en iyisini diplomasız doktor bilir...))

Yorum

• karot43
                              Çalışkan
                              • 17 Mart 2013
                              • 2534

benimle dava dosyasını paylaşan arkadaşlar,dosyanıza seçimler falan nedeniyle bakamamıştım...!!!bu gün dosyanın fotokopisini çektirdim ve incelemeye başladım,inceleme sonucunu bildireceğim,bilginize...!!!eğer dosyanız boşsa:kelebek söyler zaten...))mensa konusunda,kelebekten alın haberi...))

Yorum

• karot43
                                Çalışkan
                                • 17 Mart 2013
                                • 2534

kelebeğe dikkat edin arkadaşlar,fazla uçarsa:bilin ki mal çıkacaktır...))bizden söylemesi,karar sizindir...))kelebekler ürkektir,ciddi işlere gelemezler...))zoru görünce:ya ölür,ya uçar giderler...))

Yorum

Working...
                                X

Debug Information