MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • hakimbayram
    Katılımcı
    • 11 Eylül 2013
    • 135

arkadaşlar uzunca bir süre forumda yazmıyorum ve pek fazlada okuma fırsatı bulamıyorum ama burada karşılıklı suçlamaların çok acımasızca ve bazen istemeden de olsa gerçek dışı olduğunu farkediyorum özellikle sık sık konuştuğum arkadaşlar var karot , pazarcı, andıç, gökalp, güven abi gibi .... ancak konuşmalarımız fikir alış verişi ve kağıdın nasıl yol çizeceği ne yapalım gibi konularda oluyor... ancak bir konuda size birkaç bilgi veriyim kağıt gözaltına gitmeden önce hatırlayacağınız gibi faik kişilerle 30 mart ödemeli veya hisse artı hisse teklifleri gibi birçok ödeme şekli ile yatırımcılarla pazarlıklar yapılıyordu o sırada bende telefonla faik ulutaşla görüştüm hatta pazarcı ben ve faik ulutaş üçlü konferans yaparak konuştuğumuzda ben faik ulutaşa hisse artı hisse verirseniz ben kabul ederim demiştim bunuda görüştüğüm diğer arkadaşlarada söylemştim benim için birşeyin farketmeyeceğini o yüzden ben ha öyle ha böyle bir şekilde paramı alıyorum diye düşündüğümü bildirmiştim o üçlü konferansta pazarcı faik ulutaşla bir pazarlık edip bana şu şekilde ödeme yaparsanız kabul ederim gibi bir pazarlık yapmadı bunu burada söyliyim hatta bu olayı karotlo olsun tanerle olsun mustafa hoca ile olsun gökalple olsun kemalle olsun paylaştım hatta pazarcı faiğe bak faik bey burada 10 bin kişini vebali var şimdi ben kalkıp sizinle sırf kendi hisselerim üzerinden sizinle bir pazarlığa girmem çünkü diğer ayrılma hakkı kullanmayanlarında vebaline girmiş oluruz o yüzden öyle bir çözüm üretelim ki hem hisse gözaltına gitmesin ayrılma hakkını kullananlarda mağdur olmayacak şekilde çözüm üretelim dedi.... ancak faik benim elimde para yok ödeyemem falan diye diretti ve hisse bilerek ya da bilmeyerek gözaltı pazarına götürüldü bu süreçte olan konuşmalara ben şahidim o yüzden burada pazarcının hakkını vermek gerekir ancak bu durumu faik art niyetli kullandı o zaman ben ve pazarcı da faiğin yüzüne sana kimse güvenmiyor araya spk girmedikçe veya sorumluluğu almadıkça sana kimsenin gelipte destek vermeyeceğini heleki kağıt imzalamasının mümkün olmadığını söyledik...
    şimdi bazen yazıların arasında exitus123 ile pazarcı arasında karşılıklı olarak suçlayıcı konuşmaların geçtiğini okuyor ve duyuyorum ben karotada pazarcıyada bu olayların gereksiz olduğunu söyledim hatta bu tür yazıların çoğalmasından dolayı forumuda fazla okumadığımı bunların asılsız olduğunu söyledim... be doktorunda dava açan diğer arkadaşlarında haklı olduğunu düşünüyorum ama pazarcının da yapmış olduğu çabalardan dolayı bazen çok acımasız yargılandığını ve suçlandığını düşünüyorum... yani faikle konuşmak birkaç çözüm yolu üretmeye çalışmak hayinlik demek değildir ... ben herkesin farklı yöntemlerle faik ulutaşla yapmış olduğu mücadlenin doğru olduğunu düşünüyorum o yüzden karşılıklı olarak kul hakkına girmemeye dikkat edelim .... biz yatırımcı olarak yapmış olduğumuz yatırımın karşılığını almak istiyoruz hemde paramızı kurtarmak istiyoruz .... ve suçlularında cezalandırılmasını istiyoruz doktorund pazarcınında karotnda çabalarına saygı duyuyorum ama birbirimizi bu kadar haksız yere suçlamamak daha iyi olacağını düşünüyorum

Yorum

• karot43
      Çalışkan
      • 17 Mart 2013
      • 2534

hakimbayram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      arkadaşlar uzunca bir süre forumda yazmıyorum ve pek fazlada okuma fırsatı bulamıyorum ama burada karşılıklı suçlamaların çok acımasızca ve bazen istemeden de olsa gerçek dışı olduğunu farkediyorum özellikle sık sık konuştuğum arkadaşlar var karot , pazarcı, andıç, gökalp, güven abi gibi .... ancak konuşmalarımız fikir alış verişi ve kağıdın nasıl yol çizeceği ne yapalım gibi konularda oluyor... ancak bir konuda size birkaç bilgi veriyim kağıt gözaltına gitmeden önce hatırlayacağınız gibi faik kişilerle 30 mart ödemeli veya hisse artı hisse teklifleri gibi birçok ödeme şekli ile yatırımcılarla pazarlıklar yapılıyordu o sırada bende telefonla faik ulutaşla görüştüm hatta pazarcı ben ve faik ulutaş üçlü konferans yaparak konuştuğumuzda ben faik ulutaşa hisse artı hisse verirseniz ben kabul ederim demiştim bunuda görüştüğüm diğer arkadaşlarada söylemştim benim için birşeyin farketmeyeceğini o yüzden ben ha öyle ha böyle bir şekilde paramı alıyorum diye düşündüğümü bildirmiştim o üçlü konferansta pazarcı faik ulutaşla bir pazarlık edip bana şu şekilde ödeme yaparsanız kabul ederim gibi bir pazarlık yapmadı bunu burada söyliyim hatta bu olayı karotlo olsun tanerle olsun mustafa hoca ile olsun gökalple olsun kemalle olsun paylaştım hatta pazarcı faiğe bak faik bey burada 10 bin kişini vebali var şimdi ben kalkıp sizinle sırf kendi hisselerim üzerinden sizinle bir pazarlığa girmem çünkü diğer ayrılma hakkı kullanmayanlarında vebaline girmiş oluruz o yüzden öyle bir çözüm üretelim ki hem hisse gözaltına gitmesin ayrılma hakkını kullananlarda mağdur olmayacak şekilde çözüm üretelim dedi.... ancak faik benim elimde para yok ödeyemem falan diye diretti ve hisse bilerek ya da bilmeyerek gözaltı pazarına götürüldü bu süreçte olan konuşmalara ben şahidim o yüzden burada pazarcının hakkını vermek gerekir ancak bu durumu faik art niyetli kullandı o zaman ben ve pazarcı da faiğin yüzüne sana kimse güvenmiyor araya spk girmedikçe veya sorumluluğu almadıkça sana kimsenin gelipte destek vermeyeceğini heleki kağıt imzalamasının mümkün olmadığını söyledik...
      şimdi bazen yazıların arasında exitus123 ile pazarcı arasında karşılıklı olarak suçlayıcı konuşmaların geçtiğini okuyor ve duyuyorum ben karotada pazarcıyada bu olayların gereksiz olduğunu söyledim hatta bu tür yazıların çoğalmasından dolayı forumuda fazla okumadığımı bunların asılsız olduğunu söyledim... be doktorunda dava açan diğer arkadaşlarında haklı olduğunu düşünüyorum ama pazarcının da yapmış olduğu çabalardan dolayı bazen çok acımasız yargılandığını ve suçlandığını düşünüyorum... yani faikle konuşmak birkaç çözüm yolu üretmeye çalışmak hayinlik demek değildir ... ben herkesin farklı yöntemlerle faik ulutaşla yapmış olduğu mücadlenin doğru olduğunu düşünüyorum o yüzden karşılıklı olarak kul hakkına girmemeye dikkat edelim .... biz yatırımcı olarak yapmış olduğumuz yatırımın karşılığını almak istiyoruz hemde paramızı kurtarmak istiyoruz .... ve suçlularında cezalandırılmasını istiyoruz doktorund pazarcınında karotnda çabalarına saygı duyuyorum ama birbirimizi bu kadar haksız yere suçlamamak daha iyi olacağını düşünüyorum
      yukarıda işaretlediğim hiç bir pazarlığın içinde asla olmadık/fıyık ile de asla görüşmedim...!!!bu pazarlıkları kim,kimden izin alarak yaptı...?!!?hangi aşamaya geldi,bu iradeyi kim verdi/kim hangi iradeyi temsil etti...?!!?birileri kendini çoban görüp bizleri koyun sandı ve yaptıkları pazarlıklara bizler uymayınca:karşılığı çamur atmaya dönüştüyse:seninde bilmediklerin var demektir hakimbayram...!!!sen de bir düşün,bu hırçınlığın sebebi nedir/hangi hayal kırıklığının ürünüdür...?!!?benim mesleğim insan,seninde...))
      AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
      GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

MEMSA nın Gerçekleri ....

THE AND....

Öyle birinin arkasından konuşmak için TOPİK açacağınıza , FAİĞ gerçekleri diye açsaydınız... NE MAKBULE geçerdi....

ONURLU insanlarında orda 2 LAF etmesini beklerdim... YALAN ve İFTİRA lar için.. Bu yalan demek için...

ONLAR yine telefonla işi halletmişler...

Yorum

• karot43
          Çalışkan
          • 17 Mart 2013
          • 2534

bu güne kadar elimden geldiğince olgu ve olayları kişselleştirip,kişiler üzerinden,isim yazarak yapmamaya özen gösterdim...!!!kendimce:sap ile samanı,suçlu ile suçsuzu hep ayırdım,bu bundan sonra da sürecektir/ilkesel bir tutumdur...!!!ben lafı havaya atarım,alması gereken zaten alır...!!!ajan,paralel,montaj,grev kırıcı,meslek aşağılama vb. gibi basit,çocukça ve çamur at-izi kalsın yöntemlerinden uzak durdum/duracağım...!!!yalnız hakedene hakettiğini söylemekten de geri durmadım,durmayacağım...!!!ancak:dostlarımız hakkında bu konularda elinde bilgi ve belgesi olanlar ortaya koyarsa:bu sıfatlara uyan insanlara karşı gerekli tutum ve tavır tarafımca net olarak sergilenir/sergilenecektir...!!!hakkımda da atılan/atılabilecek çamurlar konusunda elinde bilgi ve belge olan buyursun,buradayım/ortaya koymayan ve ya açıklamayan alçaktır...!!!erkekliğimizi merak edene de dükkan açıktır,biline...!!!

Yorum

• exitus123
            Kıdemli
            • 17 Mart 2013
            • 3035

sen ve yandaşların TOPİKTEKİ ilk cümlelerinizi okuyun... Bak 3. topik kapatılmadı ve hala yazan yazıyor.... Ben yazınca içinize sinmiyor siliyorsunuz...

Sen ALLAH (c.c) bulma , bulma ki VİCDANIN bir ömür boyu eziyet çeksin........GEÇMİŞTE yaptıklarınız içinde geçerli.... ( içten pazarcıklı abim öyle görmüş diye başlayan cümle var yaa............................................. )

YANSIN ki o yangını faiğ söndürecek mi diye UMUD edin....

Yorum

• exitus123
              Kıdemli
              • 17 Mart 2013
              • 3035

Aliye ulutaş kim diyordum!!

Berna , yeşim tekstil in ortağı- kurucusu!!!

Bir şirketin alalen işi boşaltılır!!! SPK bişey bulmaz değil mi!!! İnşallah yargı çıkartır!!!

Yorum

• rmz68
                Yeni Üye
                • 17 Eylül 2013
                • 47

Genel kurulda firmanın 1.000.00-TL ve üzeri alış ve satış yaptığı firmaların ve işlem tutarlarının KAP'da açıklanmasını talep etmiş ve tutanağa geçirmiştik. Bu talep halen yerine gelmedi. büyük bir ihtimalle unutturmaya çalışıyorlar. Ben inanıyorum ki bu tür işlemler hep kendi veya bir şekilde ilişkili oldukları firmalar iledir. VOLT, VİZYON, Mensa Gayrımenkul,GCL vs. başka varmıydı unuttuk. Amaç hasılatı beş katına çıkardık uçtuk kaçtık şeklinde küçük yatırımcının ilgisini çekip hisseleri satıp sattığını da unutmak. Yapmış oldukları mahsuplaşmalar bu durumun açık göstergesidir. Ben Ankaraya dönünce firmadan yazılı olarak tekrar isteyeceğim.....Unuttuk sanılmasın...verip vermemesi önemli değil ben dosyamı oluşturmaya başladım.....özelliklede bağımsız! üyelere acıyorum....onlarda nasibini alacak gibi...SPK'ya açmayı düşündüğüm davayı kazanırsam da SPK bundan sonra yoğurdu bile üfleyerek yer....
                "Örtülü kazanç aktarımı yasağı
                MADDE 21 – (1) Halka açık ortaklıklar ve kolektif yatırım kuruluşları ile bunların iştirak ve bağlı ortaklıklarının; yönetim, denetim veya sermaye bakımından doğrudan veya dolaylı olarak ilişkide bulundukları gerçek veya tüzel kişiler ile emsallerine uygunluk, piyasa teamülleri, ticari hayatın basiret ve dürüstlük ilkelerine aykırı olarak farklı fiyat, ücret, bedel veya şartlar içeren anlaşmalar veya ticari uygulamalar yapmak veya işlem hacmi üretmek gibi işlemlerde bulunmak suretiyle kârlarını veya malvarlıklarını azaltarak veya kârlarının veya malvarlıklarının artmasını engelleyerek kazanç aktarımında bulunmaları yasaktır"

Yorum

• hakimbayram
                  Katılımcı
                  • 11 Eylül 2013
                  • 135

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  yukarıda işaretlediğim hiç bir pazarlığın içinde asla olmadık/fıyık ile de asla görüşmedim...!!!bu pazarlıkları kim,kimden izin alarak yaptı...?!!?hangi aşamaya geldi,bu iradeyi kim verdi/kim hangi iradeyi temsil etti...?!!?birileri kendini çoban görüp bizleri koyun sandı ve yaptıkları pazarlıklara bizler uymayınca:karşılığı çamur atmaya dönüştüyse:seninde bilmediklerin var demektir hakimbayram...!!!sen de bir düşün,bu hırçınlığın sebebi nedir/hangi hayal kırıklığının ürünüdür...?!!?benim mesleğim insan,seninde...))
                  karot hocam o zaman faik yatırımcılarla birebir görüşmek istediğini söylediler banada telefonla görüşmemi sürekli arkadaşlar söyleyince bende kıramadım görüştüm ... yani faikle o zaman görüşmeyenler bizleri araya sokarak ya hocam bir arasana ne diyor parayı ödeyecek mi ödemeyecek mi diye merak edip sordurmak istediklerinden yoksa pazarlık maksadı ile yapılmadı bu konuşmalar o günlerde konuştuklarımızıda ben sanada direkt aktardım hatırlarsan hatta yukarda yazdıklarımıda aynen sanada aktardım şimdi bence bu noktada madem bu kadar yatırımcılar arasında düşünce farkı var yapılacak en doğru şey kimseyi suçlamadan veya ne yaptığına karışmadan kendi işimize bakmak olmalı çünkü herkesin hak arayışı farklı bir şekilde oluyor

Yorum

• karot43
                    Çalışkan
                    • 17 Mart 2013
                    • 2534

hakimbayram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    karot hocam o zaman faik yatırımcılarla birebir görüşmek istediğini söylediler banada telefonla görüşmemi sürekli arkadaşlar söyleyince bende kıramadım görüştüm ... yani faikle o zaman görüşmeyenler bizleri araya sokarak ya hocam bir arasana ne diyor parayı ödeyecek mi ödemeyecek mi diye merak edip sordurmak istediklerinden yoksa pazarlık maksadı ile yapılmadı bu konuşmalar o günlerde konuştuklarımızıda ben sanada direkt aktardım hatırlarsan hatta yukarda yazdıklarımıda aynen sanada aktardım şimdi bence bu noktada madem bu kadar yatırımcılar arasında düşünce farkı var yapılacak en doğru şey kimseyi suçlamadan veya ne yaptığına karışmadan kendi işimize bakmak olmalı çünkü herkesin hak arayışı farklı bir şekilde oluyor
                    sevgili dostum,herkes kendi adına istediği gibi pazarlık yapabilir,parasını kurtarmaya çalışabilir,hatta şirkete bağışlayabilir...!!!bizim buna sözümüz yok/olamaz da...!!!ancak: parasını kurtarmak için herşeyi yapan,her türlü pazarlığın içinde olanlar, pazarlık yapmak yerine hukuki mücadele yolunu seçenlere çamur atamayacağı gibi, en ufak söz söyleme hakkına da sahip değildir...!!!ayrıca:kimse kimseyi temsil ediyormuş gibi davranamaz,kimsenin adına izinsiz irade kullanamaz/kendi doğrularını dayatamaz,dikte ettirmeye çalışamaz...!!!isterse patronla sarmaş dolaş olmak bir yana kuzu sarması olsun,bizi ilgilendirmez/şaşırtmaz...!!!ama bunları yaparken de hiç bir arkadaşımızı patron işbirlikçisi gibi gösteremez/aynaya bakarak konuşur...!!!kısaca:herkes işine gücüne baksın,biz işimize bakıyoruz zaten...herkese kolay gelsin...))

Yorum

• İSTAKOZ
                      Yeni Üye
                      • 21 Eylül 2013
                      • 16

slm arkadaşlar 3-5 bir şey karalayacam bir dahada yorum yapmaya gerek olmadığını düşünüyor,bence bu pazarlanan ve içi boşaltılan bu kağıt parçasını 3-5 madde de kendimce özetledim.

SON TAHLİL
                      1-30 martta seçim var? MEMS1 zedeler ona göre?
                      2-Memlekette kimin yalan kimin doğru söylediğini anlıyamıyoruz.?
                      3-Kim hırsız çalanmı? çalmayan mı ?
                      4-Suçlu kim senedi pazarladılar bizde aldık yoksa hırsız bizmiyiz?
                      5-Bu şirketi kimler neden kurtardı aceba planlı bir kurtarma operasyonumuydu?
                      6-SPK bu planın neresinde? Neden Niçin Nasıl? Bir oyun bu cevabı yok mu?
                      7-OYP payları Türkiyede ilk mis muş bunlara uygulanmış (Allah dostlarına) yani camileri var ya yaptırmışlarmış hatta ramazan da vaaz bile verilmiş muş?Amin Allah razı olsun hayır bir yatırım.
                      8-Bu memlekette hukuk adalet haklı haksız ayrımı varmı varsa verilen dilekçeler şikayetler neden görülmüyor görülüyorda bizmi görmüyoruz körüz demekki?
                      9-Allah büyük son gülen iyi gülermiş?
                      10-Martta seçim var............................................... ..............?
                      11-Elbet öbür tarafda hesabını sözde 10.000 lerce yatırımcının hakkını elbet cenabı mevlaya havale ettik hesaplaşacaz?
                      12-Mahkemelerde hakkını arayan tüm arkadaşlara Allah yardım etsin inanıyorlar davalarına sonuna kadar duacıyım malesef bizler kaybettik?
                      13-Benden bu kadar haram zehir zıkkım olsun 7 ceddinden çıksın.
                      14-Yazımı okuyupda bana hak veren vermeyen herkes hakkını helal etsin ben tiksindim nefret ettim kanunsuzluklardan benden THE END....... ?
                      mi mu mış muş ?

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• heckser-ohlin
                        Aktif
                        • 12 Eylül 2013
                        • 332

İSTAKOZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        slm arkadaşlar 3-5 bir şey karalayacam bir dahada yorum yapmaya gerek olmadığını düşünüyor,bence bu pazarlanan ve içi boşaltılan bu kağıt parçasını 3-5 madde de kendimce özetledim.

SON TAHLİL
                        1-30 martta seçim var? MEMS1 zedeler ona göre?
                        2-Memlekette kimin yalan kimin doğru söylediğini anlıyamıyoruz.?
                        3-Kim hırsız çalanmı? çalmayan mı ?
                        4-Suçlu kim senedi pazarladılar bizde aldık yoksa hırsız bizmiyiz?
                        5-Bu şirketi kimler neden kurtardı aceba planlı bir kurtarma operasyonumuydu?
                        6-SPK bu planın neresinde? Neden Niçin Nasıl? Bir oyun bu cevabı yok mu?
                        7-OYP payları Türkiyede ilk mis muş bunlara uygulanmış (Allah dostlarına) yani camileri var ya yaptırmışlarmış hatta ramazan da vaaz bile verilmiş muş?Amin Allah razı olsun hayır bir yatırım.
                        8-Bu memlekette hukuk adalet haklı haksız ayrımı varmı varsa verilen dilekçeler şikayetler neden görülmüyor görülüyorda bizmi görmüyoruz körüz demekki?
                        9-Allah büyük son gülen iyi gülermiş?
                        10-Martta seçim var............................................... ..............?
                        11-Elbet öbür tarafda hesabını sözde 10.000 lerce yatırımcının hakkını elbet cenabı mevlaya havale ettik hesaplaşacaz?
                        12-Mahkemelerde hakkını arayan tüm arkadaşlara Allah yardım etsin inanıyorlar davalarına sonuna kadar duacıyım malesef bizler kaybettik?
                        13-Benden bu kadar haram zehir zıkkım olsun 7 ceddinden çıksın.
                        14-Yazımı okuyupda bana hak veren vermeyen herkes hakkını helal etsin ben tiksindim nefret ettim kanunsuzluklardan benden THE END....... ?
                        mi mu mış muş ?

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
                        amin...

Yorum

• karot43
                          Çalışkan
                          • 17 Mart 2013
                          • 2534

bir arkadaşımın uyarısı ile tarafıma yapılan bir saldırıdan haberim oldu...!!!eeyyy,bre sefil:bana adamlık dersi verecek en son kişilerden biri sensin/senin kriterlerine uymaktansa :yani omurgasız yaşamaktansa,yaşamamayı tercih ederim...!!!ben:BİR LAFA BAKARIM LAF MI DİYE,BİR DE ADAMA BAKARIM,ADAM MI DİYE...!!!eskilerin hepsi senin kimliğini ve kişiliğini zaten biliyor...!!!ben sana kemik atmamıştım,ama karnın ağrıyor ki:kemiği hemen kapmışsın...!!!sen kemiğini yala,ekşi otlarını ye:ama üstümüze kusma...!!!git,mehmet beyefendin ile mesut bahtiyar muhabbetini sürdür...))

Yorum

• anıl
                            Katılımcı
                            • 20 Kasım 2013
                            • 96

Arkadaslar herkez mağdur bırakalım birbirimizle uğrasmayıda her yatırımcı faik ulutas hakkkında nitelikli dolandırıcılıktan c.savcılığa suç duyrusunda bulunsun ama ne zaman 8 nisan günü kararın bittiği gün bu hortumlamaya baska şirketleri aktarılan 110 mil ssessiz kalmayalım amaçları iflasa gitmek giderkende iflasa bizi yatırımcı götürdü şu nedenle dedirmek için bu basıboslukkk amaç planlııdır zaten baska adlarda şirketleri çalısıyor ben den bu kadar

Yorum

• exitus123
                              Kıdemli
                              • 17 Mart 2013
                              • 3035

ANIL MANIL SATIL KATIL...... eeee sen şu OGK katışan 89 kişiden+ PATRON ekibinden birisin , be MUHTEREM kimsin sen.... ADINne SANIN ne ???

Sen bugüne kadar ne yaptın... Söylesene..

senin günleri yine uzatmışın.. 8 NİSAN derken ??

Arada düzgün konuşuyorsun ama..

ÇOK RENKLİ KOROSUN MAŞALLAH

Yorum

• exitus123
                                Kıdemli
                                • 17 Mart 2013
                                • 3035

Elimizde seninle ilgili bol TAPE mevcut... Buda MANİDAR oldu sanırım...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information