arkadaşlar uzunca bir süre forumda yazmıyorum ve pek fazlada okuma fırsatı bulamıyorum ama burada karşılıklı suçlamaların çok acımasızca ve bazen istemeden de olsa gerçek dışı olduğunu farkediyorum özellikle sık sık konuştuğum arkadaşlar var karot , pazarcı, andıç, gökalp, güven abi gibi .... ancak konuşmalarımız fikir alış verişi ve kağıdın nasıl yol çizeceği ne yapalım gibi konularda oluyor... ancak bir konuda size birkaç bilgi veriyim kağıt gözaltına gitmeden önce hatırlayacağınız gibi faik kişilerle 30 mart ödemeli veya hisse artı hisse teklifleri gibi birçok ödeme şekli ile yatırımcılarla pazarlıklar yapılıyordu o sırada bende telefonla faik ulutaşla görüştüm hatta pazarcı ben ve faik ulutaş üçlü konferans yaparak konuştuğumuzda ben faik ulutaşa hisse artı hisse verirseniz ben kabul ederim demiştim bunuda görüştüğüm diğer arkadaşlarada söylemştim benim için birşeyin farketmeyeceğini o yüzden ben ha öyle ha böyle bir şekilde paramı alıyorum diye düşündüğümü bildirmiştim o üçlü konferansta pazarcı faik ulutaşla bir pazarlık edip bana şu şekilde ödeme yaparsanız kabul ederim gibi bir pazarlık yapmadı bunu burada söyliyim hatta bu olayı karotlo olsun tanerle olsun mustafa hoca ile olsun gökalple olsun kemalle olsun paylaştım hatta pazarcı faiğe bak faik bey burada 10 bin kişini vebali var şimdi ben kalkıp sizinle sırf kendi hisselerim üzerinden sizinle bir pazarlığa girmem çünkü diğer ayrılma hakkı kullanmayanlarında vebaline girmiş oluruz o yüzden öyle bir çözüm üretelim ki hem hisse gözaltına gitmesin ayrılma hakkını kullananlarda mağdur olmayacak şekilde çözüm üretelim dedi.... ancak faik benim elimde para yok ödeyemem falan diye diretti ve hisse bilerek ya da bilmeyerek gözaltı pazarına götürüldü bu süreçte olan konuşmalara ben şahidim o yüzden burada pazarcının hakkını vermek gerekir ancak bu durumu faik art niyetli kullandı o zaman ben ve pazarcı da faiğin yüzüne sana kimse güvenmiyor araya spk girmedikçe veya sorumluluğu almadıkça sana kimsenin gelipte destek vermeyeceğini heleki kağıt imzalamasının mümkün olmadığını söyledik...
şimdi bazen yazıların arasında exitus123 ile pazarcı arasında karşılıklı olarak suçlayıcı konuşmaların geçtiğini okuyor ve duyuyorum ben karotada pazarcıyada bu olayların gereksiz olduğunu söyledim hatta bu tür yazıların çoğalmasından dolayı forumuda fazla okumadığımı bunların asılsız olduğunu söyledim... be doktorunda dava açan diğer arkadaşlarında haklı olduğunu düşünüyorum ama pazarcının da yapmış olduğu çabalardan dolayı bazen çok acımasız yargılandığını ve suçlandığını düşünüyorum... yani faikle konuşmak birkaç çözüm yolu üretmeye çalışmak hayinlik demek değildir ... ben herkesin farklı yöntemlerle faik ulutaşla yapmış olduğu mücadlenin doğru olduğunu düşünüyorum o yüzden karşılıklı olarak kul hakkına girmemeye dikkat edelim .... biz yatırımcı olarak yapmış olduğumuz yatırımın karşılığını almak istiyoruz hemde paramızı kurtarmak istiyoruz .... ve suçlularında cezalandırılmasını istiyoruz doktorund pazarcınında karotnda çabalarına saygı duyuyorum ama birbirimizi bu kadar haksız yere suçlamamak daha iyi olacağını düşünüyorum
şimdi bazen yazıların arasında exitus123 ile pazarcı arasında karşılıklı olarak suçlayıcı konuşmaların geçtiğini okuyor ve duyuyorum ben karotada pazarcıyada bu olayların gereksiz olduğunu söyledim hatta bu tür yazıların çoğalmasından dolayı forumuda fazla okumadığımı bunların asılsız olduğunu söyledim... be doktorunda dava açan diğer arkadaşlarında haklı olduğunu düşünüyorum ama pazarcının da yapmış olduğu çabalardan dolayı bazen çok acımasız yargılandığını ve suçlandığını düşünüyorum... yani faikle konuşmak birkaç çözüm yolu üretmeye çalışmak hayinlik demek değildir ... ben herkesin farklı yöntemlerle faik ulutaşla yapmış olduğu mücadlenin doğru olduğunu düşünüyorum o yüzden karşılıklı olarak kul hakkına girmemeye dikkat edelim .... biz yatırımcı olarak yapmış olduğumuz yatırımın karşılığını almak istiyoruz hemde paramızı kurtarmak istiyoruz .... ve suçlularında cezalandırılmasını istiyoruz doktorund pazarcınında karotnda çabalarına saygı duyuyorum ama birbirimizi bu kadar haksız yere suçlamamak daha iyi olacağını düşünüyorum
))
Yorum