MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
ula,bu malum arkadaş bizim davaya ya da exitus123'ün alacak davasına "İPTAL DAVASI"açmış olmasın...
))
))
))patronları istemiştir,belli mi olur...
))patronun değirmenine su taşımak için bu kadar çırpınanlardan herşey beklenir,bazı arkadaşları tenzih ederim(pinke,taha06 ve serdarşirin)...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
ben gerekli uyarıları yaptım,ama direnen arkadaşlara saldırılmaya devam edilmiştir...!!!burada niyet açığa çıkmış,bizim safımız netleşmiştir...!!!biz doğrudan yana taraf,yanlışa karşı olmayı bir yaşam biçimi olarak seçmişiz,bu dün de böyleydi,bugün de böyledir...!!!biz sadece kendi çıkarımız için dün yön belirlemediğimiz gibi bu gün de belirlemiyoruz/belirleyemeyiz de...!!!rüzgarın esişine göre fırıldak yön belirler,biz fırıldak değiliz/kimsenin fırıldaklık özgürlüğüne de engel değiliz...!!!ancak,fırıldaklık özgürlüğü,bizim kapımıza kadardır...!!!güçlüden yana olmak ve güçlüler için kuyruk sallamak bizim doğamıza terstir/kabuledilmezimizdir...!!!herkes salyalarına sahip çıksın,hastalık yaymaya çalışmasın...!!!biz ekşi ot yemedik ki:karnımız ağrısın...!!!her öğün ekşi ot yiyenlerin de asla üstümüze,dostlarımızın üstüne KUSMASINA da seyirci kalmayız/izin vermeyiz...!!!AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
bu tavır,gerek tarafımıza,gerekse dostlarımıza karşı sürdürülecek olursa:biz de söylemlerimizi ona göre ayarlayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın...!!!ainesi iştir kişinin,lafa bakılmaz...!!!söylemler ağırdır,ahlaksızcadır...!!!eğer elde bilgi ve belge yoksa ve varolanlar paylaşılmazsa:bu söz ve söylemler kendi kişilik ve yaptıklarının itirafından başka birşey değildir...!!!AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
dikkat edilirse:bu çamur atma furyasını yürütenler,patronla yakın dirsek temasında bulunan kişiliklerdir...!!!ben telefonla/reel olarak bir çok arkadaş ile görüştüm,görüşüyorum...!!!bir tanesi çıksın ve yaptığımız yanlış söylem ve yönlendirmeyi söylesin...!!!bizim dostlarımızdan hakkınızda duyduğumuz çok şey mevcuttur,ancak kendileri anlatmadıkça tarafımızdan da açıklanmayacaktır...!!!sadece söylenecek söz,kendi kapınızın önünü süpürün ve aynaya bakın,demektir...!!!AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
Aceppp beni KİM şikayet etmiş...
Bugünde AFAD nedeniyle (SURİYELİ MÜLTECİ reçeteleri ) bakanlık soruşturmasından TEK aklanan doktor olarak, tüm reçetelerimdeki imzalarımın gerçekliği için teşekkür ettiler..
Bakalım bakim bu ne yedüğü belirsiz şeref yoksunlarından , KİMDEN bakim : çok güzel bir MANEVİ TAZMİNAT alacam...
Faiğ zararı başkasından da çıkartırız....
Yorum
-
bazı sıfatlar bize düşmez,o sıfatları hakedenler almış/alıyor zaten...!!!bu topiklerde yazan arkadaşların çoğunun bu sıfatları almak gibi bir çabalarının olmadığını biliyorum/biliyoruz...!!!kolay değildir,bu kadar kurbanın celladına aşık olabilmesi:yetenek ve beceri,hatta mide ister...!!!kolay mıdır,eşini ve dostunu 3-5 kuruşa satıp,birlikte olduğunu defalarca ifade ettiğin insanlara ihanet edebilmek...!!!ama,biz biliriz ki:zayıf kişilikli insanların, insanlara ihaneti insanlık tarihi kadar eskidir ve sadece bahaneleri farklıdır...!!!ihanet mikrobu insana bulaşmaya görsün,bırak arkadaşını kardeşini satar/satmıştır tarih boyunca...!!!ama,insanlar insanlık tarihi boyunca hain ve alçakları lanetlemiştir,bu gün de lanetlemekte/yarında lanetleyecektir...!!!lanetli kişilik ve tarihiniz sizin olsun,bizden uzak durun yeter...!!!hırçınlaşman,hakaret ve küfürler etmen bu gerçeği asla değiştirmez/değiştirmeyecektir...!!!kendinizin yaptıklarını,bize ve dostlarımıza mal ederek açıklamaya çalışmak:sizi asla aklamaz/aklamayacaktır...!!!AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum

Yorum