Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
bu memsa topikleri bayağı bir komedi olmaya başladı...))kişisel ihtiraslardan başka bir şey değil,alt etme yarışı var...))baştan belirteyim,benim kimseyi alt etme gibi bir derdim yok...!!!ama tutarlı ve dürüst olma gibi bir derdim var...!!!
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
bizce:exitus123 arkadaşa atfedilen sıfatlar karalama ve itibarsızlaştırma çabasından öte bir şey değildir...))arkadaş kendince ve bildiği yoldan mücadelesini sürdürmektedir,dava açma süreçlerinde sürekli bilgi alış-verişlerimiz olmuştu/olmakta...!!!bizim açtığımız davada da katkısı ve emeği mevcuttur...!!!patron ile iddia edildiği gibi bir ilişkisi söz konusu değildir,olsaydı bunu en iyi biz farkederdik...!!!biz arkadaşımıza şuana kadar ki tutum ve davranışları konusunda kefiliz...!!!ancak kişisel atışmaları kendisini bağlar,katılmadıklarımız da mevcutur:bu da kendisine bizzat söylenmiştir...!!!herkese çağrımızdır,çamur atmaktan vazgeçiniz,adalet herkese lazımdır...!!!yaptığınız ya da yapacaklarınız sadece patrona yarayacaktır,amacınız bu ise devam ediniz/beyhude bir çabadan öteye geçmeyecektir...!!!yalan ve dolan bumerang gibidir,er ya da geç söyleyen sahibini bulacaktır...!!!biz sağ-duyulu davranmayı öneriyoruz,varolan çabalar sürerse biz de tavrımızı gözden geçirmek zorunda kalırız...!!!mensa küçük yatırımcısına duyurulur...!!!
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum