Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
eklerim kırmızı ve yeşil yazılanlar belgeler için KAP haber tarihleri mevcut...
biraz baktım,sözettiğin konuları metin içinde akıcı hale getirmek zor gibi,ama zoru başarmak da ayrı bir tat...)) fıyğa iyi bir sürpriz yapmamız lazım,en geç çarşamba günü metni mahkeme dosyasına koymak lazım...))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
bu arada "nitelikli dolandırıcılık suç duyurusu"için bir metin hazırlamaya başlasak iyi olacak...!!!martın ilk haftası bu suç duyurusunu yapmayı düşünüyoruz...!!!
buraları faiğ okumasada onlar bol bol okuyor, abilerine gerekli bilgileri kuşlar gibi ötüyolardı..
zamanında SPK ya gide gele çalışanlarla nerdeyse ahbap oldular, şuan ise faiğ TEK dostları oldu çıktı.. artık GK da dahi EVET deyince !!!!!!!!!!!!! Ne günlere kaldık...
KİMİ GK divan başkanı olmuş...... GK bunları birisinin yapması gerekli.. Bu kişilerin olması ne MANİDAR kişiler olmuş bunlarda patrona güvenen ve hala parasını alamayan kişiler... Onlarda olmuş YANDAŞ
PARA kudreti mi denilir buna... Yaptıramadığı iş yok, ona kavuşmak için insanlar ne çok soyundular orda burda Ne hale düştüler..
Tüm mensa yatırımcısına çağrımızdır...!!!
Kıyıda ve köşede beklemeyiniz,hak verilmez alınır dostlar...!!!
Yalancı ninnilerden vazgeçiniz,uyutulduğunuz uykulardan uyanınız...!!!
Size verilmiş akıl ve fikri heba etmeyiniz, kullanınız...!!!
Ya da içine düştüğünüz durumdan şikayet etmeyiniz...!!!
Biz yürütülen mücadeleye katkı sunacak herkes ile beraber yürümeye hazırız...!!!
UNUTMAYIN Kİ:BİRLİKTEN GÜÇ DOĞAR...!!!
Bu hisseye 1 TL nin üzerinde girmiş hala bekleyen ( hissenin olmuş fiyatı 0.16 iken ) , başkasından UMUT bekleyen çok kişi var.... onlar icraat a gelince kayboluyolar, tek onların işi gücü oluyor...
sonrada buralardan faiğ orya buraya HAVALE ediyolar... Birgün BİZ ne yaptık diyecekleri gün gelir İNŞALLAH .....
Bu hisseye 1 TL nin üzerinde girmiş hala bekleyen ( hissenin olmuş fiyatı 0.16 iken ) , başkasından UMUT bekleyen çok kişi var.... onlar icraat a gelince kayboluyolar, tek onların işi gücü oluyor...
sonrada buralardan faiğ orya buraya HAVALE ediyolar... Birgün BİZ ne yaptık diyecekleri gün gelir İNŞALLAH .....
zararın neresinden dönersen kardır,ama o sözettiklerin birazda MAZOŞİST olmuşlar sanırım...))asıl sorun bu iş biterse başlar o kişiler için gibime geliyor...))
YARIN birgün birisi GK la katılanlar için neden HAYIR dediniz derlerse.. Onlara 28.01.2013 tarihli KAP haberini göstersinler.. Önce o parayı GEÇMİŞ yıl zararların AZALTILMASI için şirket harcasın, bizde EVET deriz desinler...
Tablolar da alacaklar silinip sonra tekrar eklenmişken Genaralinin parası için SPK ya Teşekkür ederken, sonrada para FAİZSİZ İSVİÇRE de yatıyor demek ( KIZ GİBİ KİMSE ELLEMEDİ DEMEK ) öyle kolay değil ARTIK GÜNEŞ BALÇIKLA sıvanmaz...
Yorum