Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Arkadaşlar,bu saatten sonra ya hukuki mücadele yapılacak,ya da bir kenarda fıyığın keyfini bekleyeceksiniz...!!!biz açtığımız ve açacağımız davaları kazandığımızda da şirkete değil,şirket yönetim kurulunda yer alan kişilere maddi ve manevi tazminat davaları açacağız...!!!şirketi bu hale getiren kararların altına onlar imza atmadı mı,o halde sorumluluk onlara ait...!!!bundan sonra işimize gücümüze bakacağız...))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
herkes kendi hesabını yapmakta özgürdür,ama asla kimse ben ve arkadaşlarım üzerine hesap yapmasın...!!!son sözü demoratik bir şekilde biz söyleriz...))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Vay be bizimki Cami de yaptırmış, hemde geçen yıl helal kazanç helal lokma teması işlenmiş anlaşılan bizimki geçen yıl Kayseriye uğramamış..En büyük cinlikleri geçen yıl yaptılar....
Kayseri Müftüsü Ali Maraşlıgil, Ramazan ayında 12 camide teravih namazının hatimle kılınacağını bildirdi.
Kayseri Müftüsü Ali Maraşlıgil, Ramazan ayında 12 camide teravih namazının hatimle kılınacağını bildirdi.
Maraşlıgil, ilk teravih namazının 8 Temmuz Pazartesi günü kılınacağını, 9 Temmuz Salı günü ise ramazan ayının ilk orucunun tutulacağını belirtti.
Bu sene Ramazan ayında 30 gün oruç tutulacağı belirten Maraşlıgil, şöyle devam etti:
"Ramazan ayının gölgesi üzerimize düştü. Pazartesiyi salıya bağlayan gece imsak saatimiz Kayseri için 03.24 olacak. Akşam ezanı merkezi olarak okunacak. Bütün camilerimizde mukabele okunacak. Bayanlar için ayrı programlarımız olacak. Bünyan ilçesinde iki, Develi, Yahyalı, Talas ve Hacılar ilçelerinde birer camide, şehir merkezinde Camii Kebir, Han, Bozatlı Paşa, Keykubat, Mehmet Ulutaş ve Kurşunlu camilerinde hatimle teravih namazı kılınacak. Diyanet İşleri Başkanlığımız geçen sene Ramazan'da 'Kardeşlik' temasını işlemişti. Bu yıl da "Helal Kazanç Helal Lokma" teması işlenecek."
YARIN birgün birisi GK la katılanlar için neden HAYIR dediniz derlerse.. Onlara 28.01.2013 tarihli KAP haberini göstersinler.. Önce o parayı GEÇMİŞ yıl zararların AZALTILMASI için şirket harcasın, bizde EVET deriz desinler...
Tablolar da alacaklar silinip sonra tekrar eklenmişken Genaralinin parası için SPK ya Teşekkür ederken, sonrada para FAİZSİZ İSVİÇRE de yatıyor demek ( KIZ GİBİ KİMSE ELLEMEDİ DEMEK ) öyle kolay değil ARTIK GÜNEŞ BALÇIKLA sıvanmaz...
Yorum