faiğ , bu anlaşmanın (OYP) uluslararası boyutu var diyordu..... Generaliden çekindiğini Finansmal tabloların açıklama kısmında belirtmişlerdi..
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
haydi ekip işbaşına...
))en kısa zamanda düşünce ve önerilerinizi bekliyorum...
))evrağı yarın kesinleştirmemiz gerekiyor,kolay gelsin hepimize...fıyığı bekletmeyelim...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
emanet gelmemiş birader...exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteremanet geldi mi?
))
Yorum
-
maalesef gelmedi,mynet sıkıntılı...ben sana bir msj atayım,sen ona yanıt olarak at...bu sıkıntıyı arkadaşlarla böyle aştık bugün...exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertekrar bakınız
(
Yorum
-
Biz bu topiklerde ne hiyanetler gördük... tek kurtuluş faiğ yaşasın mantığında olanlar gibi, düne kadar dava dava deyip, şimdi patronla sarmaş dolaş olan çok kişi gördük, önceden SPK önünde soyunurken şuan patron için soyunanıda gördük

bizimkiler sağlam.. siz merak etmeyin... Biz ne çürükler gördük

ayhan53 Nickli Üyeden Alıntıyanlış yere gitmiş emanet
umarım emanete hıyanet edecek birine gitmedi.

Yorum
-
eskisine yanıtla yolladın tekrar..
karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermaalesef gelmedi,mynet sıkıntılı...ben sana bir msj atayım,sen ona yanıt olarak at...bu sıkıntıyı arkadaşlarla böyle aştık bugün...
(
Yorum
-
gönder de,ambulans uçakla yolla istersen...exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben hotmail den atayım

))
Yorum

Yorum