Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Genel. Kurul sonucu faruk ulusoy 2 yil dir para alamadigini soylemist bana 2.5 ten 60 lira alacagi oldugunu soylemisti
Bir kararla alacagini kusa cevirdik adam birden kayboldu ortaliktan
Faik e sordum adamin parasini niye odemiyorsunuz diye ses yok
Umutsari gelmisti bir bayan ne yapacaz ne olur gibisinden soru sordu o da paranizi yiyen adam burda tukur yuzune
Gibisinden birseyler soyledi
Faik benim alacagim vardi. Karsiligini aldim benim icin istirakler olmasa da bisey olmaz gibisinden bisey dedi
Istifa ediyorum. Dedi ve hatta bir arkadasa yerine gecmek isteyip istemedigini sordu
Sinirlendi spk dan aldigi cezadan bahsetmek istemedi
Her firsatta gelinen son nokta ve bu surecteki elindeki hisse miktrinda degisme oluyorsa soyledigi hic bir seye
Guvenilmeyecegini diile getirdim
Elimdeki lot miktarini artiriyorum kendi adima ki
Bu bana bu adamlar dan hakkimi almak icin guc ve sebeb versin
GK gidipte evet diyen 2 milyon küsürün 1.617.874 tesbit ettim.. Bu sayıyı toplamak için yüklü hissesi olanlar katıldı onlar kendilerini biliyor..
Bazı sitelerde İrade metincileri GK kendilerine verilen vekaletleri EVET dedikleri ortada... Kuzuyu KURDA teslim etmişler sanırım...( MU oy hakkı yoktu )
Faiğ e başkasına gerek yok BİZ yeteriz diyenlere geçmiş olsun
Olan sanırım hamzah hocaya olmuş !!! Vekaleti evet gitmiş gibi
GK gidipte evet diyen 2 milyon küsürün 1.617.874 tesbit ettim.. Bu sayıyı toplamak için yüklü hissesi olanlar katıldı onlar kendilerini biliyor..
Bazı sitelerde İrade metincileri GK kendilerine verilen vekaletleri EVET dedikleri ortada... Kuzuyu KURDA teslim etmişler sanırım...( MU oy hakkı yoktu )
Faiğ e başkasına gerek yok BİZ yeteriz diyenlere geçmiş olsun
Olan sanırım hamzah hocaya olmuş !!! Vekaleti evet gitmiş gibi
bazıları yine üstü açık yatmış desene,o kadar da uyarıyoruz...))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Ben burdan Tokat lı arkadaşlara teşekkür ediyorum!!!
Biz gidemedik onlara vesile olduk!!!
Şu tuğba da gitmiş olabilir mi
herkesin rengi yavaş yavaş ortaya çıkıyor,zaman ilaç gibidir birader...))tokatlı arkadaşla mesajlaşıyorum,iyi bir arkadaş...!!!ama ben bazı insanlara acıyorum,bazılarına da üzülüyorum...ama yapacak birşey yok,tercih meselesi...birgün uyanır onlarda,belki...!!!
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Tablolar, genarali den alınıpta hiç kullanmadan ( bankada faizdiz 3 yıl bekletildiği söylenen, ilk 1 yılda geri alım opsiyonu olduğu halde 3 yıl sonunda yapıldığı söylenen) genaraliye ödedim denilen para!! ( o para için ne çok teşekkür edilmişti)
exitus son zamanlarda bol bol reklama veren GENERALİ SİĞORTA bizim aradığımız genarali olmasın demiştim.İnceledinmi acaba ?
Yorum