dostlar, davalara bakan hakimleri de değiştirir bunlar, haberiniz ola.
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
4 gündür elimde kağıt kalem Allah ne verdiyse yazıyorum... bir arkadaş bunlar senin bunları yazabileceğini tahmin etselerdi çoooktan paranızı verir bu işi bitirerledi dedi
)
) ben de ne yapalım abi eceli gelipte cami avlusuna işiyen itin musebbibi de bizmişiz dedim
)
)
Yorum
-
son bomba bizde heckers sadece bir tane haber onun işini bitirecek Allahın izniyle o kadar kolay deyil bizle uğraşıp ky zarara uğratmak spk nın da başı yanacak salaklar itiraf gibi açıklamaları var çok akılılar bizde salağızheckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster4 gündür elimde kağıt kalem Allah ne verdiyse yazıyorum... bir arkadaş bunlar senin bunları yazabileceğini tahmin etselerdi çoooktan paranızı verir bu işi bitirerledi dedi
)
) ben de ne yapalım abi eceli gelipte cami avlusuna işiyen itin musebbibi de bizmişiz dedim
)
)
Yorum
-
az laf,çok iş arkadaşlar...!!!kolay gelsin,emeğinize sağlık...heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster4 gündür elimde kağıt kalem Allah ne verdiyse yazıyorum... bir arkadaş bunlar senin bunları yazabileceğini tahmin etselerdi çoooktan paranızı verir bu işi bitirerledi dedi
)
)
)
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterson bomba bizde heckers sadece bir tane haber onun işini bitirecek Allahın izniyle o kadar kolay deyil bizle uğraşıp ky zarara uğratmak spk nın da başı yanacak salaklar itiraf gibi açıklamaları var çok akılılar bizde salağız
az laf,çok iş arkadaşlar...!!!kolay gelsin,emeğinize sağlık...
))
Yorum
-
biz fıyığa holdingi göstereceğiz,bir ara nenem göstermişti...exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTicaret bak. Tescilllediği 12 ve 13 maddelerinin tescilinin bozulmasını isteyiniz ki, şirket holding olma rüyasını hatırlasın

))bu genel kurul kararlarıda ya mahkemede,ya da karakolda uygulanır...
))
Yorum
-
Arkadaşlar,20 şubatta genel kurula katılacak her yatırımcı arkadaşımız toplantı gündemini incelesin ve kabuletmediği-etmeyeceği maddeleri belirleyerek :toplantıda o maddelere mutlaka şerh düşsün...!!!bu ileride Genel kurul Kararlarına dava açmak için şart...!!!yarın iş başa düşünce:bilmiyorduk,anlamadık denilmesin...!!!bu Genel kurul kararlarını da mutlaka mahkemeye götürelim/götüreceğiz...!!!öncelikli amacımız 2012 dönemi konusunda yönetimi ibra etmemektir...!!!yönetimden memnunuz,biraz daha çalsın ve dalavere yapsın diyorsanız,siz bilirsiniz...!!!ne de olsa artık hırsızı değil,yakalayanı cezalandırmak geçerli...
))
Yorum
-
Sayın karot43 anladığımdan değil anlamadığımdan yazıyorum. 12 mart taki dava sonuçlanmadan yada ona konu olan iştiraklerin edinimi ile ilgili maddeler kabul edilmeden örneğin holding olma imkanı varmı? bu anlamda da 20 şubatta genel kurul yapılırmı? yapılmadan ertelense ne olur.? her şeye rağmen yapılıp firmanın istediği şekilde herşey ibra edilirse KY için olumsuz olan ne olur. olumlu olan ne olur? biraz aydınlatırsanız memnun olurum. ona göre katılalım.
Yorum
-
sevgili revenge,doğru sorular soruyorsun...revenge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın karot43 anladığımdan değil anlamadığımdan yazıyorum. 12 mart taki dava sonuçlanmadan yada ona konu olan iştiraklerin edinimi ile ilgili maddeler kabul edilmeden örneğin holding olma imkanı varmı? bu anlamda da 20 şubatta genel kurul yapılırmı? yapılmadan ertelense ne olur.? her şeye rağmen yapılıp firmanın istediği şekilde herşey ibra edilirse KY için olumsuz olan ne olur. olumlu olan ne olur? biraz aydınlatırsanız memnun olurum. ona göre katılalım.
))ama bunları buradan değil,özelden görüşelim...
))Adamın işi gücü dalavere çevirmek:normal koşullarda bunların hiç biri olmaz/olmamalı...!!!bakacağız,ama karşısındakiler aptal değil bu kez...
))
Yorum
-
GÜNDELİKÇİ havası sezdim
karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkağıt yine düşerek açılmadı,0,15'e 250,000 yazmıştım...
( emiri 0,16'ya çekeyim bari...
))
Yorum
Yorum