birileri bunlara yaptıkları için çok iyi vaatler vermiş... Bunu kanıtladılar....
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternedense ben 6 yıldır bu şirketteyim kim dava açmış , kim ihtar vermiş hiç öğrenemedim.. ÇETE üyeleri her daim biliyolar...
EEEEE ne oldu kim açmış davayı...
burda milletin ismini izin almadak yayınlamak , ilerde çook başınızı ağrıtır....
exitus123 borsadaki Hasan çakar isimli vatandaşın Çemaş hakkında açtığı ve kazandığı bir dava var,bu bizim davaya örnek teşkil etmezmi acaba.İncelermisin.İstersen dava konusunu ve sonucunuda yapıştırırım.
Yorum
-
Dava konusunu ve sonucunu yapıştırmaya çalıştım ama beceremedim maalesef.İsteyen hisse net çemaş hissesine girip konuyu değerlendirebilir .Burada başka forum ismi verdiğim içinde hisse yönetiminden özür diliyorum.neco65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterexitus123 borsadaki Hasan çakar isimli vatandaşın Çemaş hakkında açtığı ve kazandığı bir dava var,bu bizim davaya örnek teşkil etmezmi acaba.İncelermisin.İstersen dava konusunu ve sonucunuda yapıştırırım.
Yorum
-
Benim ismimi yayinlamislar digerleri sadece nickexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternedense ben 6 yıldır bu şirketteyim kim dava açmış , kim ihtar vermiş hiç öğrenemedim.. ÇETE üyeleri her daim biliyolar...
EEEEE ne oldu kim açmış davayı...
burda milletin ismini izin almadak yayınlamak , ilerde çook başınızı ağrıtır....
Avukatla goruseyim bakalim yaptirimi neymis
Yorum
-
Bizim isimlerimizde bi yerlerde yayınlanırsa, bu zatı muhteremler hangi deliğe girecekler...
O zaman bir KÜLAHÇI vardı derler.... Ulu orta yerde soyunurdu.... Kimler geldi bu topiklerden...
Faiğ sen kurnazsın, işini bilirsin, sende deste deste hazırlanmış, KAP haberi vardır, arka arkaya yollamak için gün sayıyosun....
Bul şu bıyıklıyı... !!!!!
Yorum
-
Tabanlarda hergün MİLYON LOTLAR vardı.... TÜYOCULAR sizi ,,,, Burda tek SPEK faiğ , SPK bile tescilledi cezayı kesti 2010 yılındaki işlemler için..
CAN ciğer kuzu sarmaşı olduğunuz patrona BİR DOST kadar yakındınız mesajlarınızla...
Satın bakim... Yerine kaçtan koyacaksınız...
Yorum
-
bi da olmasınneco65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDava konusunu ve sonucunu yapıştırmaya çalıştım ama beceremedim maalesef.İsteyen hisse net çemaş hissesine girip konuyu değerlendirebilir .Burada başka forum ismi verdiğim içinde hisse yönetiminden özür diliyorum.
sert mod

[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
emrin olur sert modayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbi da olmasın
sert mod

hatta yazarkende saga sola bakarak yazarım bir daha buralardamısın yoksa değilmisin diye
Yorum
-
sana artık hiselerimi kesinlikle vermiyorum istersen 1 lota 5 lira ver artık biti sen insan deyilsin totosu yere yakın züpe bütün planlarını gözden geçir artık süreç diye bir şey tanımıyorum sonuna kadar gidicem artık benimle pazarlığı unut sende iyi niyet kırıntıları denen şeylerden zere miktarı kalmamış seninle hiç bir anlaşma yapılmaz spk ya dilekçe gönderecek arkadaşlar kiminle anlaşma yaptığınıza bakın sen tek şeyden anlarsın
Yorum
-
Yorum