MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

13 madde bizim sigortamız gibi duruyor!!!

Herkes bir arsaya haciz koydursa

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

Öncelikle hisselerinize sahip çıkın!!!! Hakkınızdan olmayın derim!!!

0.18 görmüş, faiğ te elini çekmiş gibi hisseden!!!

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

Panik satışları ve hakkınızdan feragah etmişsiniz diyebilir faiğ!!!

Yorum

• siname
          Bağımlı
          • 18 Eylül 2013
          • 1034

şincik ne oldu

Yorum

• Sıfır
            Aktif
            • 11 Eylül 2013
            • 275

Arkadaşlar bu düşüş aylardır hayallerini kurdukları, senaryolarını cizdikleri, ve zaman zamanda forumlarda sergiledikleri noktalar.... hiç paniğe kapılmayın... zaten zarardayız.... zararımız biraz daha artmış olur o kadar.... adamlar psikolojiye oynuyorlar.... cetvelde ellerinde kalemde ellerinde....tabi yorumları tutacak....tahtayı kim yapıyorsa geleceği ondan başka kimse bilemez....yok teknikmiş yok temelmiş bunlar bu hisseler için hikaye.....eğer ben rakam veriyorsam ve o rakmalarda tutuyorsa....hemde bu defalarca oluyorsa.... bir düşünmek lazım.....ben kimim.... nasıl oluyor bu.... öyle bir dönemdeyizki....kimse yarınını göremezken bazıları bu kadar net olabiliryor anlamış değilim.... hadi buyrun cenaze namazına....ben en ön saftayım spek bunu bil....

Yorum

• Sıfır
              Aktif
              • 11 Eylül 2013
              • 275

Tekniğe inanma ama tekniksiz kalma.....

Hedefleri 0.XX anlaşılan...

Yorum

• atakan
                Katılımcı
                • 31 Temmuz 2013
                • 77

Sıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Arkadaşlar bu düşüş aylardır hayallerini kurdukları, senaryolarını cizdikleri, ve zaman zamanda forumlarda sergiledikleri noktalar.... hiç paniğe kapılmayın... zaten zarardayız.... zararımız biraz daha artmış olur o kadar.... adamlar psikolojiye oynuyorlar.... cetvelde ellerinde kalemde ellerinde....tabi yorumları tutacak....tahtayı kim yapıyorsa geleceği ondan başka kimse bilemez....yok teknikmiş yok temelmiş bunlar bu hisseler için hikaye.....eğer ben rakam veriyorsam ve o rakmalarda tutuyorsa....hemde bu defalarca oluyorsa.... bir düşünmek lazım.....ben kimim.... nasıl oluyor bu.... öyle bir dönemdeyizki....kimse yarınını göremezken bazıları bu kadar net olabiliryor anlamış değilim.... hadi buyrun cenaze namazına....ben en ön saftayım spek bunu bil....
                halla daha akılanmadınız değilmi okadar aciz yorum yapıyorsunuz ki dönüp yaptığınız yorumları dışşardan oku sen kendin inanacakmısın . hazımsızlığın bu kadarıda olmaz bu öngörüler aylar önce yapıldı bir değil 5 değil 50değil sadece memsa için değil bir sürü hisse için öngörülerim oldu. elinizden gelse 17. aralık opersyonunuda benim boynuma atacaksın. veryansın yapacaksanız hisse uçacak kaçacak diyenlere hisse 0,50üzerini görecek diyenlere yapın benim size en güzel cevabım analizlerim şimdi sen çal ve sen oyna bakalım haydi kolay gelsin

Yorum

• siname
                  Bağımlı
                  • 18 Eylül 2013
                  • 1034

atakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  halla daha akılanmadınız değilmi okadar aciz yorum yapıyorsunuz ki dönüp yaptığınız yorumları dışşardan oku sen kendin inanacakmısın . hazımsızlığın bu kadarıda olmaz bu öngörüler aylar önce yapıldı bir değil 5 değil 50değil sadece memsa için değil bir sürü hisse için öngörülerim oldu. elinizden gelse 17. aralık opersyonunuda benim boynuma atacaksın. veryansın yapacaksanız hisse uçacak kaçacak diyenlere hisse 0,50üzerini görecek diyenlere yapın benim size en güzel cevabım analizlerim şimdi sen çal ve sen oyna bakalım haydi kolay gelsin
                  atakan bey özür dileriz sen haklısın ama insanlar bu kadar zarardayken lütfen bizden büyüksünüz böyle konuşmasanız daha iyi olur sanki, genede siz bilirsiniz kimsenin ağzına zincir vuramayız.

Yorum

• atakan
                    Katılımcı
                    • 31 Temmuz 2013
                    • 77

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    atakan bey özür dileriz sen haklısın ama insanlar bu kadar zarardayken lütfen bizden büyüksünüz böyle konuşmasanız daha iyi olur sanki, genede siz bilirsiniz kimsenin ağzına zincir vuramayız.
                    sayın siname bakın kimsenin ağzıma almıyorum cevap hakkı doğuracak yazılar olmazsa yine yazmam şimdi sizde yazmasydınız sizede yazmazdım o yüzden cevap hakkı doğuracak yazılar olmadığı sürece yazmayız kalın sağlıcakla

Yorum

• siname
                      Bağımlı
                      • 18 Eylül 2013
                      • 1034

sayın siname bakın kimsenin ağzıma almıyorum cevap hakkı doğuracak yazılar olmazsa yine yazmam şimdi sizde yazmasydınız sizede yazmazdım o yüzden cevap hakkı doğuracak yazılar olmadığı sürece yazmayız kalın sağlıcakla
                      eyvallah abi

Yorum

• Sıfır
                        Aktif
                        • 11 Eylül 2013
                        • 275

Vallahide billahide kral çıplak.....

Aylar öncesinden bugünleri görebildiğine göre kesin sen kahinsin...yada peygamber.... Peki şimdi o kadar ustasın ya 5 ay öncesinden bugünü tahmin ediyorsun... pekiii şimdi.... sıkı dur..... BUGÜNDEN İTİBAREN 5 AY SONRASINI TAHMİN ET.... hadi bakalım yap analizini ....paylaş bizimle...

Ayrıca, ikiz kulelere saldırı senin operasyonun değilmiydi.... Obama bile itiraf etti.... arkasında senin olduğunu söyledi, sen inkar et bakalım....

Yorum

• atakan
                          Katılımcı
                          • 31 Temmuz 2013
                          • 77

Vallahide billahide kral çıplak.....

Aylar öncesinden bugünleri görebildiğine göre kesin sen kahinsin...yada peygamber.... Peki şimdi o kadar ustasın ya 5 ay öncesinden bugünü tahmin ediyorsun... pekiii şimdi.... sıkı dur..... BUGÜNDEN İTİBAREN 5 AY SONRASINI TAHMİN ET.... hadi bakalım yap analizini ....paylaş bizimle...

Ayrıca, ikiz kulelere saldırı senin operasyonun değilmiydi.... Obama bile itiraf etti.... arkasında senin olduğunu söyledi, sen inkar et bakalım....
                          vallahide bilahide dangalağın tekisin başkada birşey demiyorum hazımsız herif.

Yorum

• Sıfır
                            Aktif
                            • 11 Eylül 2013
                            • 275

Bu ülkede çok akıllı olup....sahtekarklara, üçkağıtcılara, ********lere, yalancılara alkış tutacağıma....******** olurum...çok ama çok daha iyi....

Yorum

• atakan
                              Katılımcı
                              • 31 Temmuz 2013
                              • 77

Bu ülkede çok akıllı olup....sahtekarklara, üçkağıtcılara, ********lere, yalancılara alkış tutacağıma....******** olurum...çok ama çok daha iyi....
                              bak ben bu sözüne katılıyorum . ancak önce sen neyin doğru neyin yanlış olduğunu kimin üçkağıtçı kimin yalancı oldğunu bir anlamaya çalış bu kelimelerin anlamlarını öğren ondan sonrada otur edebiyatmı yapıyorsun duygu sömürüsümü yapıyorsun ne yapıyorsan yap benim vicdanım rahat peki bana haksız eleiştiri ve dularından dolyı sen rahtmısın. bu soruyu vicdanını bir sorgula bakalım.....

Yorum

• horasanlı
                                Seyirci Üye
                                • 11 Eylül 2013
                                • 57

s.a arkadaşlar bu saatten sonra suçlu aramayın ssürecin nasıl bu güne geldigini ve bu süreçte kollektif haber paslaşmaları bir noktada dile getirilmesi aşikardır ben dedim beyanları normal normal olmayan gömlekçilik haber akışıydı bizler şunun bunun yönlendirmesiyle memsa almadık eleştiri konusu eylemler zinciri arkadaşlar şirket hangi tarafı seçerse seçsin satmayın bekleyin flaşlar olacak

Yorum

Working...
                                X

Debug Information