MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
koyun sesidir,o...siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterakıl sağlığım gayet iyi elbete zengin olma hayalim var senin içinse kıçı kurtarma derdi yahu bu adam buraya kadar nasıl basar diye soran yok adamın elinde 21 milyon hise var bizim bildiğimiz kurulda kız yalnışlıkla 8 milyonu birden çıkardı ve yalnış yaptığı için yüzü kızardı adamın arkasında BAŞBAKAN var ne yapacaktım kafama silahmı dayayacaktım öteki köydeki arkadaş orda yasaklıyım biliyorsunuz
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
kadiköyde tam olarak neresi olsun ... bana özelden yazarsanız ona göre gelecekleri yönlendireceğim..
Yorum
-
sanırım kadıköy iskele meydanı civarı uygun olabilir,orada oturulup-kalkılacak yer çok...!!!ulaşamadığın arkadaşlar varsa,ben numara aktarayım...heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkadiköyde tam olarak neresi olsun ... bana özelden yazarsanız ona göre gelecekleri yönlendireceğim..
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
Taraf'dan Huseyin Özay'ın bugünkü haberi....
HALKBANK ’ı 124 firma yemiş - HÜSEYİN ÖZAY / EKO KULİS - 23.12.2013
HALKBANK ’ı 124 firma yemiş. Genel müdürü yolsuzluk operasyonu ile tutuklanan Halkbank’ı firmaların ‘yediği’ ortaya çıktı. Sayıştay’ın tespitlerine göre, bankaya 3 milyon TL’nin üstünde borç takan firma sayısı 124’e ulaştı
Başbakan Tayyip Erdoğan ve hükümet üyelerinin, yolsuzluk ve rüşvet operasyonun ardından “yedirmeyiz” diyerek sahip çıktığı Türkiye Halk Bankası’nı, “gerçek anlamda” yiyenleri Sayıştay Başkanlığı tespit etti. Sayıştay’ın, Halk Bankası’nın 2012 yılı hesaplarıyla ilgili hazırladığı raporda, 30 Mart 2013 tarihi itibariyle bankaya 3 milyon liranın üzerinde borç takan firma sayısının 124’e ulaştığı vurgulandı. Raporda, söz konusu firmaların bankaya toplam 627.7 milyon liralık borcu bulunduğu da kaydedildi.
YÜZDE 198 ARTTI
Yolsuzluk ve rüşvet operasyonu, gözlerin Türkiye Halk Bankası’ndaki usulsüz kredilere çevrilmesine neden oldu. Sayıştay Başkanlığı, Halkbank’ın 2012 yılı raporunu tamamlayarak Meclis’e gönderdi. Raporda, batık kredilerle ilgili çarpıcı örneklere yer verilerek, son yıllarda batık kredi oranındaki artışa dikkat çekildi. Raporda, 2011 yılı sonu itibariyle krediler içerisinde 641 milyon lira olan 2. Grup yakın izlemedeki kredilerin 2012 yılı sonu itibariyle yüzde 198 oranında artarak 1 milyar 910 milyon liraya yükseldiği vurgulandı. Raporda, “Bankacılık teamülleri çerçevesinde 1. Grup standart nitelikli krediler haline dönüştürülmesi hususundaki çalışmalara devam edilmesi önerilir” dendi.
124 FİRMA VAR
Sayıştay, bankanın Türkiye genelindeki 3 milyon liranın üzerinde borcu bulunan ve bu borcu takibe intikal eden grupları da tek tek belirledi. Bu kapsamda yapılan incelemede, 30 Mart itibariyle bankaya 3 milyon liranın üzerinde borcu bulunan yani 3 milyon liranın üzerindeki borcu takibe alınan 124 firmanın olduğu tespit edildi. Söz konusu firmalarla ilgili yapılan incelemede, 124 firmanın toplam 627 milyon 723 bin 235 lira borcu bulunduğu saptandı. Yine aynı kapsamdaki firmalardan sadece üçünün 27.1 milyon liralık borcunun yapılandırıldığı ve borçlarla birlikte 124 firmanın toplam takipteki borç miktarının 654 milyon liraya ulaştığı kaydedildi. Raporda, bankanın 124 firmanın borcu için 520 milyon liralık karşılık ayırmak zorunda kaldığı da kaydedildi.
BÜYÜK MONTANLI KREDİLER
Raporda yer alan bilgilere göre, takibe intikal ettirilen kredilerin dışında, geri ödemelerinde sıkıntı yaşanan birçok büyük montanlı kredi de bulunuyor. Örneğin, Yıldızlar Holding’e açılan 450 milyon dolarlık kredi ile ilgili de sıkıntının devam ettiği vurgulanan raporda, Halkbank yönetimine ek teminat alınması konusunda uyarıda bulunuluyor. Yine aynı kredi ile ilgili olarak, grubun bankalar nezdindeki kredi riskinin 2.5 milyar dolara geçtiği vurgulanarak, Osmangazi’nin satışından elde edilen gelirin de bir başka özel banka tarafından alınacağı ifade ediliyor. Yine Halk Bankası, Çalık Grubu’na Sabah gazetesinin satın alınması sırasında açılan 375 milyon dolarlık kredi ile de uzun süre eleştirilerin hedefi haline gelmişti.
Yorum
-
Arkadaşlar, aşağıdaki iki nedenden dolayı toplantıyı Cuma'ya alsak nasıl olur.
1) Sinema vb. gibi (sanırım neco gibi izmit'den gelenler de olacak) İstanbul dışında gelecek arkadaşları zor (izin almak gibi) durumda bırakmamak için,
2) Cuma günü KAP'da MEMSA ile ilgili haber düşme ihtimali var. Haber düşerse o gün detaylı analiz etme imkanımız olabilir. Aksi durumda, tlf ile yapmak durumunda kalacağımız için verimsiz olabiliyor.
siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergöz altına ben kendimi çoktan hazırladım önemli deyil en azından bu. ..........fukaralarının elinden bir nebze kurtuluruz.perşembe izin alabilirsem bende kadıköydeki partiye gelmeyi düşünüyorum
Yorum
-
Arkadaşlar, aşağıdaki nedenlerden dolayı toplantıyı Cuma'ya alsak nasıl olur.
1) Sinema vb. gibi (sanırım neco gibi izmit'den gelenler de olacak) İstanbul dışında gelecek arkadaşları zor durumda (izin almak gibi) bırakmamak için,
2) Cuma günü KAP'da MEMSA ile ilgili haber düşme ihtimali var. Haber düşerse o gün detaylı analiz etme imkanımız olabilir. Aksi durumda, tlf ile konuşmak durumunda kalacağımız için verimsiz olabiliyor.
3) Cuma akşamı olursa ertesi gün sabah erken kalkma derdimiz olmayacağı için geç saatlere kadar konuşabiliriz.
Yorum
-
Av.. . .. kız istemeye gidecekler mersine sanırım sorsan iyi olurIntelligent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar, aşağıdaki nedenlerden dolayı toplantıyı Cuma'ya alsak nasıl olur.
1) Sinema vb. gibi (sanırım neco gibi izmit'den gelenler de olacak) İstanbul dışında gelecek arkadaşları zor durumda (izin almak gibi) bırakmamak için,
2) Cuma günü KAP'da MEMSA ile ilgili haber düşme ihtimali var. Haber düşerse o gün detaylı analiz etme imkanımız olabilir. Aksi durumda, tlf ile konuşmak durumunda kalacağımız için verimsiz olabiliyor.
3) Cuma akşamı olursa ertesi gün sabah erken kalkma derdimiz olmayacağı için geç saatlere kadar konuşabiliriz.
Yorum
-
OK. Kemal kendisi ile konuşacak.
siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAv.. . .. kız istemeye gidecekler mersine sanırım sorsan iyi olur
Yorum
-
arkadaşlar az önce görüştüm sinan kardeşimizin dediği gibi av. arkadaşımızın özel sebeplerden dolayı şehir dışına çıkması gerekiyormuş cuma günü o yüzden perşembe de karar kıldık.. imkanlarımızı bu doğrultuda seferber edersek yüksek katılım sağlayabilirsek iyi olur.. aslında Intelligent arkadaşın fikri de bir noktada iyiydi ama hayırlısı olsun.. perşembe günü için yeri netleştirelim haberdar edeceğim.
Yorum

Yorum