benim para hesaba yatmış arkadaşlar demek istiyordum malesef el ele kol kola gözaltına
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
bazı arkadaşlardan duyduğuma göre,fıyık etkili ve yetkililerle(!)görüşmüşmüş,onlarda spk'ya baskı yapıp bu hukuksuzluğu yaşama geçirecekmişmiş,spk bir haber yayınlayıp izahname üzerinden kefalet koyacakmışmış,spk'nın yayınlayacağı bu kefalet yazısını ayrılma hakkı sahipleri imzalayarak paralarını garanti altına alacakmışmış...!!!
bu açık bir hukuksuzluktur...!!!
ben donkişot olacağım ve bu kefaletnameyi imzalamayacağım...!!!
bu işi önce iç hukuk yollarına,sonra gerekirse AHİM'e taşıyacağım...!!!
çünkü: paramız zaten kuşa dönmüş,kuşu da vermemek için bu kadar dalavere çevriliyorsa:buna asla boyun eğmemek gerekir,ben eğmeyeceğim7eğmeyecek arkadaşlarımız da var, arkadaşlar...!!!
fıyığa duyrulurrr...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
Sende çoook rüya görüyosun!!!
Faiğ 8 milyon hisse aldı 0.37 gösterebildi!!!
Demenle olsaydı!!!!
Sıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEğer sermaye azaltım ve artırım işi olmayacaksa... hisse bu işin açıklandığı tarihteki fiyata geri dönmesi gerekir....haydi oğlum topukla artık....boşuna zaman geçirme...
Yorum
-
biz çocukken oynarken,hep bana donkişotluk düşerdi nedense...exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİlk 32 de tanıdığı olan varsa irtibata geçsin!!!
Ok yaydan çıktı faiğ!!!!
Para düşünmüyoruz !!!!!!
))çok oynadım,kanıma işlemiş,fıyıkk...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
doğrudur....dün gece üstüm açık yatmışım..... Ya milyonlarca lotu benmi sattım allahaşkına...paralar bendemi....size verceği parayla hisseyi oraya ceker... yetmezmi.... biraz daha koyar...exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSende çoook rüya görüyosun!!!
Faiğ 8 milyon hisse aldı 0.37 gösterebildi!!!
Demenle olsaydı!!!!
Bu hissede rüya görmüyen varmı exitus kardeş.....
Yorum
-
evet beyler ben ilk 32'deyim ama bu faik bizim paraları da göndermez zaten yarın yeni bi açıklama gelir akşamaexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİlk 32 de tanıdığı olan varsa irtibata geçsin!!!
Ok yaydan çıktı faiğ!!!!
Para düşünmüyoruz !!!!!!
)
Yorum
-
ewt dr ilk 32 deyimexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİlk 32 de tanıdığı olan varsa irtibata geçsin!!!
Ok yaydan çıktı faiğ!!!!
Para düşünmüyoruz !!!!!!
Yorum
Yorum