MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • YALNIZ EFE
    Çalışkan
    • 20 Ağustos 2011
    • 467

Kap : Mensa sinai ticari ve mali yatirimlar a.s. / memsa [] ozel durum aciklamasi (genel) 12.12.2013 13:52:15

bu haberin kap 'in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link'i tiklayiniz!

kap : Mensa sinai ticari ve mali yatirimlar a.s. / memsa [] ozel durum aciklamasi (genel) 12.12.2013 13:52:15

üstte forumda varmış.

Yorum

• Sıfır
      Aktif
      • 11 Eylül 2013
      • 275

Bugünkü şirket açıklaması

....Hisse senedi iadelerinin herhangi bir anlaşmaya varılmadan iade edilmesi durumunda, hak sahipleri genel hukuk hükümleri çerçevesinde haklarını muhafaza edeceklerdir. Bu kişiler, Sermaye Piyasası mevzuatı kapsamında haklarını kullanmış sayılmaktadırlar, herhangi bir sürecin geriye işletilmesi (ayrılma hakkı kullanımının ya da genel kurulda alınan kararların yok sayılması) ise mümkün olmayacaktır.

06.12.2013 tarihli kap açıklaması

C) AYRILMA HAKKI
      KULLANIM BEDELLERI ODENMEMESI VEYA HERHANGI BIR ODEME PLANI UZERINDE ANLASMA
      SAGLANAMAMASI DURUMUNDA, SOZ KONUSU PAYLARIN 12.12.2013 TARIHI MESAI SAATI
      SONUNA KADAR SAHIPLERINE IADE EDILMESI VE BU DURUMA ILISKIN OZEL DURUM
      ACIKLAMASININ AYNI GUN KAP`TA YAPILMASI GEREKTIGI,

D) SERMAYE ARTIRIMINA
      ILISKIN IZAHNAME ONAYI BASVURUSUNUN, AYRILMA HAKKINI KULLANAN TUM ORTAKLARA
      AYRILMA HAKKI BEDELLERININ ODENMESINDEN SONRA DEGERLENDIRMEYE ALINACAGI

Bu durumda Bedelli işi bitmiştir arkadaşlar.... ödeme yapılmayıp geri virman işlemleri başladığına göre.... haydin geçmiş ola.... Ben baştan beri diyordum bu adamlar bedelliyi yapmak istemiyorlar....

Yorum

• rmz68
        Yeni Üye
        • 17 Eylül 2013
        • 47

ben şimdiden araştırmaya başladım..

Şebnem ERGÜN
        Avukat / Hukuk Danışmanı

Av. Şebnem ERGÜN Lisans Eğitimini Ankara Hukuk Fakültesinde yaptıktan sonra 1987 yılında Ankara Barosuna kaydolmuştur. Mesleki yaşantısına Sermaye Piyasası Kurulunda Uzman Hukukçu Yardımcısı olarak 1988 yılında başlamış, sırasıyla uzman hukukçu, başuzman hukukçu unvanlarını almış, ayrıca bu süreçte Ortaklıklar finansmanı Dairesinde Daire Başkan Yardımcısı olarak üç yıl görev yapmıştır.

Sermaye Piyasası Kurulundaki çalışma süresinde, Sermaye Piyasası Mevzuatı ve Ortaklıklar Finansmanı konularında teorik ve pratiğe yönelik her konuda katılımcı ve sorun çözümüne yönelik rol oynamıştır.

2008 yılında Sermaye Piyasası Kurulundan emekli olduktan sonra, 1983 yılından bu yana Ankara’ da faaliyette bulunan ERGÜN Hukuk Bürosu’ nda uzmanlık alanı olan Sermaye Piyasası Hukuku, Şirketler Hukuku, Birleşme ve Devralmalar, Ortaklıklar Finansmanı konularında halka açık şirketlere/holdinglere, halka açılma arzusunda olan şirketlere, Sermaye Piyasası Kurum ve Kuruluşlarına, bireysel ve kurumsal yatırımcılara Hukuk Danışmanı /Avukat olarak hizmet vermektedir.
        Sermaye Piyasası Faaliyetleri İleri Düzey Lisansı, Kurumsal Yönetim Derecelendirme Uzmanlığı Lisansı, Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı Lisansı, Türev Araçlar Lisansı, Kredi Derecelendirme Uzmanlığı Lisanslarına sahiptir.

T.C.Ziraat Bankası A.Ş. (Sermaye Piyasası Faaliyetleri Temel ve İleri Düzey Lisanslama sınavlarına hazırlık amacıyla düzenlenen programda Sermaye Piyasası Mevzuatı), İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Yüksek Lisans Programında “Sermaye Piyasası Hukukunda Azınlık Hakları Kavramından Yatırımcının Korunması İlkesine” başlıklı seminer, Türkiye Sermaye Piyasası Aracı Kuruluşları Birliği (Sermaye Piyasası Faaliyetleri Temel ve İleri Düzey Lisanslama sınavlarına hazırlık amacıyla düzenlenen programda Sermaye Piyasası Mevzuatı), T. İş Bankası A.Ş.(İleri Seviye Uzman Yardımcılığı Eğitimi), İMKB (Sermaye Piyasası Hukuku), TÜRMOB (TESMER- YMM Sınavı Hazırlık Kursu), SPK (Meslek Personel Yardımcıları ve İdari Personel Eğitim Programları) eğitim verdiği kurum ve konulardır.

Yorum

• Sıfır
          Aktif
          • 11 Eylül 2013
          • 275

Benim anladığım....İştirakler onaylanmış....ancak Sermaye azaltım ve artırım olayı....ayrılma hakkı kullanımı yapılamadığı için SPK tarafından değerlendirilmiyeceği için rafa kaldırılmıtır.... şimdi virmanlayacağı lotları yeniden almak için baskı kurmaya kalkarsa işte o kötü....

Yorum

• rmz68
            Yeni Üye
            • 17 Eylül 2013
            • 47

Av. İbrahim Haselçin

Haselçin Hukuk Bürosu’nun kurucusu olan İbrahim Haselçin; Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat ve Maliye Bölümü mezunu olup, 1983 – 1991 yılları arasında Uzman Denetçi olarak Sermaye Piyasası Kurulu’nda görev almış, ilerleyen dönemlerde ise çeşitli aracı kurumlarda genel müdürlük görevini yürütmüştür.

2002 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olan İbrahim Haselçin, 2006 yılında, Kocaeli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Özel Hukuk Bölümü’nde yüksek lisansını tamamlamıştır. Tez konusu “Türk Hukukunda Kaydi Sistem”dir.

Sermaye Piyasası ve Ticaret Hukuku mevzuatı başta olmak üzere finans hukuku alanında uzman olan İbrahim Haselçin 2004 yılında kurmuş olduğu Haselçin Hukuk Bürosu ile, halka açık anonim ortaklıklar, aracı kurumlar, borsa ve diğer finansal kurumlar ile yerli ve yabancı gerçek ve tüze kişilere hukuki danışmanlık hizmeti vermektedir.

2004 tarihinden bu yana TSPAKB’de hukuk danışmanlığı görevini yürüten İbrahim Haselçin, BloombergHT adlı televizyon kanalında ekonomi ve sermaye piyasası hukuku alanlarında yorumcu olarak programa katılmaktadır.

Halen İstanbul Kültür Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Özel Hukuk bölümünde doktora eğitimini sürdüren İbrahim Haselçin, ileri seviyede İngilizce bilmektedir.

Yorum

• siname
              Bağımlı
              • 18 Eylül 2013
              • 1034

yola ulen benim hiselerimi sen zaten şirket yönetemecek tiptesin hadi ulen. .................................................. .......................insan bu kadarmı sever bedua yiyip ah almayı gönder ulen

Yorum

• ACEMİ
                Katılımcı
                • 12 Eylül 2013
                • 153

bu acıklamada bir çelişki yokmu,

----Henüz bir protokol imzalamamış yatırımcılarımızdan, ek listede isimleri bulunan hak sahiplerinin bugün (12/12/2013) mesai saati bitimine kadar şirketimizle irtibat kurmaları halinde, kendilerine ödemelerinin tamamı karşılığında hisse senedi virmanı yapılacaktır. Ancak, bugün mesai bitimine kadar bu konuda mutabakatlarını ulaştırmayanlara hisse senetleri, daha önceden şirketimiz hesabına virman ettikleri adetle sınırlı tutularak iade edilecektir.

yani 100.000 hisseniz varsa 100.000*,47=47000 tl karsilığı == 47000/.25=188.000 adet hisse virmanlayacak
                yok anlaşma yapmaz isen yarını beklersen 100.000 lot hisse vermanlayacak,

bunlarmı çok cin yosa bizmi okuduğumuzu anlamıyoruz , kabul edersek neden bize ödeme yapmaya bu kadar korkan, neden bize 88.000 hisse versin. yarını bekler virmanlamaz . yada altında bilmediğimiz bir şey yatıyor.

altında yatan hisseleri zorunlu virmanladığı zaman kanun gereği itirazımız geçerli olup paraları ödemediğ için genel kurulda alınan bedelli ve /veya iştiraklerin reddi şartı geçerli olduğu için olabilirmi

Yorum

• Misafir

arkadaşlar peki 32 kişinin senetlerini niye 0.47 den alıyor parasını ödüyor, anlaşmak istemeyenlerin senetlerini iade edecek, 32 kişinin senetlerini alıyor o fiyattan amacı ne. bir planı var ki onları alıyor, onları da iade edebilir orasını anlamadım lütfen biri açıklayabilir mi.

Yorum

• karot43
                    Çalışkan
                    • 17 Mart 2013
                    • 2534

şimdi fıyık,bu kap açıklamasıyla opera söylüyor gibi,ağlıyor mu,şarkı mı söylüyor belli değilll...))neeee...anlamadım,ne diyorsunnnn fıyıııkkkk...neee,eben mi öldüüüüüüüüüüü.....))
                    AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                    GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
                      Çalışkan
                      • 17 Mart 2013
                      • 2534

156serhat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      arkadaşlar peki 32 kişinin senetlerini niye 0.47 den alıyor parasını ödüyor, anlaşmak istemeyenlerin senetlerini iade edecek, 32 kişinin senetlerini alıyor o fiyattan amacı ne. bir planı var ki onları alıyor, onları da iade edebilir orasını anlamadım lütfen biri açıklayabilir mi.
                      arkadaşım,adam kıvırmaya devam ediyor...!!!bir nalına,bir mıhına...bizi bölmeye çalıştı/çalışıyor...!!!
                      bugün spk'ya bildirim yapmak zorunda,spk'ya çaresiz ama çabalıyor imajı vermeye çalışıyor...!!!
                      ama bu ayakta kokuyor,çünkü:nakit ödemelerin 11/12/2013 mesai saati içinde bitmesi gerekiyordu,bu ne diyor 13/12/2013 itibari ile ödemelere başlayacakmışşşşş...!!!
                      bundan ne anladın sen,spk yol vermezse ödemeyecek o 32 kişiyi,dümen içinde dümen yani...))

Yorum

• connect888
                        Yeni Üye
                        • 11 Eylül 2013
                        • 16

lo şapşal adam ben seninle kanun koyucular nezdinde imzamı attım ayrılma hakkımı kullandım daha ne seni arayacam ya parayı yatır yada yok ol git sen sadece haber yolluyorsun bağlayıcı değil kendi başına açıklaman sende zaten herkesin telefonu var dübürün yiyorsa sen ara daha kanun koyucuların vereceği cevap var

Yorum

• karot43
                          Çalışkan
                          • 17 Mart 2013
                          • 2534

bugün ayrılma hakkını kullananlarla anlaşmaz,ya da ödemelerini yapmazsa:BU KAĞITTA ARTIK HİÇ BİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAZZZ...!!!

Yorum

• andiç75
                            Katılımcı
                            • 11 Eylül 2013
                            • 91

Ola gardaş efendi efendi parayı yatır. Orya burya düşme. Ya parayı yatır ya hisseyi ver. Ondan sonra bedelimi yapacaksan fabrikamı açacaksan uzayami çıkacaksan neyidirsen et. Vesselam.

Yorum

• karot43
                              Çalışkan
                              • 17 Mart 2013
                              • 2534

Akşama herşey netleşecek,biraz sabır arkadaşlar...!!!tükürdüğünü yalayacak,ya da ödemelerimizi yapacak...!!!ben anlaşmıyorum,şirketi de aramıyorum/aramayacağım:gönder paramı ya da kağıtlarımı fıyık...))tut elimden götüreyim seni gözaltı parkına...

Yorum

• lidaki
                                Katılımcı
                                • 12 Eylül 2013
                                • 88

ACEMİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                bu acıklamada bir çelişki yokmu,

----Henüz bir protokol imzalamamış yatırımcılarımızdan, ek listede isimleri bulunan hak sahiplerinin bugün (12/12/2013) mesai saati bitimine kadar şirketimizle irtibat kurmaları halinde, kendilerine ödemelerinin tamamı karşılığında hisse senedi virmanı yapılacaktır. Ancak, bugün mesai bitimine kadar bu konuda mutabakatlarını ulaştırmayanlara hisse senetleri, daha önceden şirketimiz hesabına virman ettikleri adetle sınırlı tutularak iade edilecektir.

yani 100.000 hisseniz varsa 100.000*,47=47000 tl karsilığı == 47000/.25=188.000 adet hisse virmanlayacak
                                yok anlaşma yapmaz isen yarını beklersen 100.000 lot hisse vermanlayacak,

bunlarmı çok cin yosa bizmi okuduğumuzu anlamıyoruz , kabul edersek neden bize ödeme yapmaya bu kadar korkan, neden bize 88.000 hisse versin. yarını bekler virmanlamaz . yada altında bilmediğimiz bir şey yatıyor.

altında yatan hisseleri zorunlu virmanladığı zaman kanun gereği itirazımız geçerli olup paraları ödemediğ için genel kurulda alınan bedelli ve /veya iştiraklerin reddi şartı geçerli olduğu için olabilirmi
                                Hiçbir çelişki yok dostum.100000 verirsen 188000 alcan .Oda iştirakleri geçirmiş olacak ve eşanlıyı yada tahsisliyi yapacak.Sen 188000 i kime satabileceksin.Sen % de 88 fazla zarar edeceksin bize göre.Bu şekilde bizi de korumuş, sizden daha az zarar edicez,ama hepberaber edicez. daha önce söylediği gibi.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information