Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Karot arkadaş 73,500x1= 73500 tl yi anladımda diğer hesaplamanı anlamadım diyelim sana 282.692 lotu verdi sen satmaya kalksan ki sana sattırmayacaktır eminim,arkasından birde bedelli çaktımı alsana bir zarar daha .umarım bunları hesaba katarak buna razıyım diyorsundur.Ben hisseymiş falan istemem sadece Nakiti gösterecek anlaşmaya varacağım.yarın dananın kuyruğu kopacak zaten.
bu oranı verse:satmasakta olur...))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
sevgili reco65,matematiğe vurduğunda hiç bir koşulda zarar yazmaz benim formül...))verili koşullarda:%78 azaltım ve %120 sermaye arttırımını gözönüne alırsan,kar ederim bee...))
paralı eğitime karşıyım,ücretsiz matematik kursu açacağım yakınlarda buradaa...))öğrenme iki yönlüdür:öğretirken bende sizden farklı şeyler öğrenirim...))
onu inceledi zaten abi ama biz o sıra genel kurulda anlaştığımız için sonraya erteledik artık sermaye arttırım ve azaltım işi olmazsa hepsini beraber işliyicez
onu inceledi zaten abi ama biz o sıra genel kurulda anlaştığımız için sonraya erteledik artık sermaye arttırım ve azaltım işi olmazsa hepsini beraber işliyicez
avukat arkadaş konuya hakimse,fıyıka çok sürprizler yaparız biz,birader...
bence dananın kuyruğu salı günü kopar,dana yarın meşgul...
daha iyi deyilmi abi salı günü dananın kuyruğu koparsa bende çarşamba günü kendi elerimle kopartırım o dananın kuyruğunu ondan şüphesi olmasın bebenin intikam soğuk yenir kimse kızmasın buralardan yok süreci tıkadı diye
BAK yarın akşam bizleri arama, hata yaptım diyerek....
O zaman seni sürüm sürüm süründüreceğim Anandan emdiğin sütü burnundan getirecem...
Ben ALACAKLI, sen BORÇLUSUN faiğ....
SPK yıda unutma...
Bu olaydan 2 yolla kurtulursun, 3 yol yok, SANA 3. yolu kim önerdiyse, ONUN AKLI melekesinde sorun var...
BİZ senin şirketinden HAYIR diyerek ayrıldık, sende bize virmanladığımız hisselerin bedelini bi şekilde verecen... VERMEZSENDE bu OGK maddeleri İPTAL canım..
Biz GÖZALTIN a götürmesi için SPK da zaten başvurduk...
Yorum