MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • karot43
    Çalışkan
    • 17 Mart 2013
    • 2534

yazık,bazılarıda devlet memuru,izin alamaz zaten...))aklını kullanmaz,fikrini kullanmaz,emek vermez:havale eder allaha,olur biter...))
    AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
    GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• Intelligent
      Katılımcı
      • 12 Eylül 2013
      • 110

Karot hocam, kişisel kanaatim ödeme yapmayacak / yapamayacak olsalardı bunu şimdiye kadar ilan ederlerdi. Uzattıkça, ödeme yapacaklar gibi bir hissiyat uyandırıyorlar bende. Millete bıkkınlık ve umutsuzluk vermeleri için son güne kadar bile götürebilirler. Herkesin hesap numaraları var ve EFT 10 dakikalık işlem değil mi zaten.

GK toplantısına gidip bir şekilde muhatap olmak bizim aleyhimiz olmaz mı? Zaten, ödeme niyet ve planları varsa yaparlar yoksa GK'da söyleyecekleri hiçbir söz veya vaadi duymak bile istemiyorum.

GK'a katılım sadece yönetim kuruluna ibra etmemek için gelebilirim ama sonrasında duruma bağlı olarak fazla kalmamayı planlıyorum.

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      ayrılma hakkını kullananların dışında kalan arkadaşlar 09/12/2013 tarihindeki toplantı için hiç organize olmaya çalışmıyorlar galibaa...))

Yorum

• karot43
        Çalışkan
        • 17 Mart 2013
        • 2534

Intelligent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Karot hocam, kişisel kanaatim ödeme yapmayacak / yapamayacak olsalardı bunu şimdiye kadar ilan ederlerdi. Uzattıkça, ödeme yapacaklar gibi bir hissiyat uyandırıyorlar bende. Millete bıkkınlık ve umutsuzluk vermeleri için son güne kadar bile götürebilirler. Herkesin hesap numaraları var ve EFT 10 dakikalık işlem değil mi zaten.

GK toplantısına gidip bir şekilde muhatap olmak bizim aleyhimiz olmaz mı? Zaten, ödeme niyet ve planları varsa yaparlar yoksa GK'da söyleyecekleri hiçbir söz veya vaadi duymak bile istemiyorum.

GK'a katılım sadece yönetim kuruluna ibra etmemek için gelebilirim ama sonrasında duruma bağlı olarak fazla kalmamayı planlıyorum.
        sevgili dost,
        ödemeleri yapacaklar/yapmak zorundalar...!!!başka bir olasılık intihar etmek olur sadece...))
        paramız yok falan hikaye,bu da planın bir parçası...bıktırmanın destekleyici argümanı...!!!
        dediğin gibi son gün/son dakikaya kadar bu argümanı kullanacaklarını düşünüyorum...!!!
        ben yarın bir hareket bekliyorum,harekete bağlı bir açıklamada gelebilir...!!!
        eğer yarın bir gelişme olmazsa senaryomuzu gözden geçireceğiz sanırım...!!!
        selamlar...))

Yorum

• karot43
          Çalışkan
          • 17 Mart 2013
          • 2534

bizde memsa topiklerindeki gibi koyunlara:ÇORBACI diyorlar...!!!sizi gidi çorbacılar,siziiii...))

Yorum

• karot43
            Çalışkan
            • 17 Mart 2013
            • 2534

Çorbacılar bekliyor ki:bazı arkadaşlarımız koştursun,emek versin,zaman versin...ama kendileri sadece pişirilen çorbayı keyifle içsin,olurr...))ağzınızada tutuversek iyi olur mu...

Yorum

• karot43
              Çalışkan
              • 17 Mart 2013
              • 2534

...
              koyun gibisin kardeşim,
              gocuklu celep kaldırınca sopasını
              sürüye katılıverirsin hemen
              ve âdeta mağrur, koşarsın salhaneye.
              dünyanın en tuhaf mahlukusun yani,
              hani şu derya içre olup
              deryayı bilmiyen balıktan da tuhaf.
              ve bu dünyada, bu zulüm
              senin sayende.
              ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eğer
              ve hâlâ şarabımızı vermek için üzüm gibi eziliyorsak
              kabahat senin,
              demeğe de dilim varmıyor ama
              kabahatın çoğu senin, canım kardeşim!
              Nazım HİKMET

Yorum

• Erendiz
                Katılımcı
                • 12 Eylül 2013
                • 126

Ben yarin odeme olmazsa pazartesi genel kurula katilacagim. Odemeyi yapmadan genel kurulu yapamaz. Tadil metninde sermaye 77trilyon gosteriliyor. Sanki bedelli yapilmis gibi hareket ediyorlar. Daha bedelliyi yapmadiki. Bu sekilde genel kurulu yapamaz. YAPTIRTMAMMMMM...

Yorum

• Erendiz
                  Katılımcı
                  • 12 Eylül 2013
                  • 126

AYRILMA HAKKINI KULLANAN 89 ARKADAS PARALARIMIZ DAHA ODENMEDIGI IVIN PAZARTESI GENEL KURULA GIDIP OY KULLANMA HAKKIMIZ VAR. BUGUN SPK DAN TEYIT ETTIM. GELIN ADAMLARI IBRA ETMEYELIM PAZARTESI IYICE BETER OLSUNLAR. ISLERINIZI AYARLAYIN LUTFEN. BEN PAZARTESI ORDAYIM. BUGUN EMELEDE SOYLEDIM. PARAMI YATIRMAZLARSA YARIN PAZARTESI BABA OGULUN YANINA DOLU GIDIP ONLARA BOSALTIP DONECEGIM. DUNYADAN IKI PISLIK EKSILIR EN FAZLASI. BASKALARIDA KURTULUR ARTIK... ben yarini bekliyorum bakalim...

Yorum

• tutik
                    Yeni Üye
                    • 11 Eylül 2013
                    • 5

Erendiz agbi ben safta yerimi aliyorum...pazartesi sabahı...görüsmeek uzere ...

Yorum

• eagle
                      Seyirci Üye
                      • 28 Eylül 2013
                      • 68

Yarın akşama kadar bir gelişme olmaz ise akşam uçak bileti alacağım inşallah. 3 kezdir istanbula gideceğim bu şrfszlerden artık bıktık nefret ettik ALLAH belalarını kendi kapılarında versin. Bize bulaşmadan inşallah.
                      Çünkü SPK başedemiyor. Hukuk işlemiyor her kuruma da herkes enaz kaç sefer başvurmuştur.

Yorum

• anarat
                        Katılımcı
                        • 13 Eylül 2013
                        • 86

burda bize hakaret eden bizi sattınız diyen aglayan sızlayan memsa yatırımcıları nerdesiniz biz genel kurulda 89 kişi de olsak tekrar buluşacagız siz nerdesiniz
                        genel kurul sonrası sizin yüzünüzden gözaltına gittik diye aglayan her hıssedarın anlını karışlarım burda yazı yazmak degil asıl mesele onurlu olan onuru için bu genel kurula katılmalı ve faik denen zata haddini bildirmelidir biz şirketin ibra edilmemesi için genel kurulda bulunacagız kendi adıma ibra edersem serefsiz ve onursuz olmayı kabul ediyorum yetti artık
                        bana cevap yazmayın hakkınızı koruyun
                        selam ve dua ile cumamız mübarek olsun rabbim ıslah etsin kimki istiyorsa

Yorum

• karot43
                          Çalışkan
                          • 17 Mart 2013
                          • 2534

Günaydın arkadaşlar...))
                          bugün bir gelişme olması lazım diye düşünüyorum...!!!
                          haber gelebilir,tahtada bir hareketlenme olabilir...!!!
                          bu hareketin 0,47'ye ulaşabileceğini düşünmüyorum...!!!
                          eğer bu günü de hareketsiz geçirirsek,ben kendi adıma senaryomu gözden geçiririm...!!!
                          herkes 09/12/2013 tarihindeki toplantıya katılmak için şartlarını zorlaması iyi olur...!!!
                          gidemeyecek durumda olanlar da vekalet gönderme yolunu zorlayabilir...!!!
                          herkese iyi günler...))

Yorum

• Intelligent
                            Katılımcı
                            • 12 Eylül 2013
                            • 110

MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. / MEMSA [] 06.12.2013 08:17:43

Özel Durum Açıklaması (Genel)

Ortaklığın Adresi : Mehmet Nezih Özmen Mah. Nadide Cad. No:27 Örs İş Merkezi Kat:1 D:4/B Güngören/ İstanbul
                            Telefon ve Faks No. : Tel : 212 482 67 63 Fax: 212 482 90 14
                            Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : Tel : 212 482 67 63 Fax: 212 482 90 14
                            Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
                            Özet Bilgi : Ayrılma hakkı bedellerinin ödenmesi hk.

AÇIKLAMA:
                            Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Sermaye Piyasası Kurulu'nun şirketimize gönderdiği 29/11/2013 tarihli yazı ile,

a) Ayrılma hakkı kullanım bedellerine ilişkin olarak pay sahiplerine yapılacak olan tüm ödemelerin 10.12.2013 tarihi mesai saati sonuna kadar yapılması gerektiği,

b)Yatırımcılara ayrılma hakkı bedellerinin ödendiğine ilişkin veya ayrılma hakkı bedelinin başka bir ödeme planı çerçevesinde yapılmasına ilişkin olarak yatırımcıların her biri ile anlaştıklarına dair yatırımcılar tarafından imzalanmış belgelerin, aracı kurum ve Şirketimiz tarafından imzalanacak yazı ekinde 11.12.2013 tarihli mesai saati bitimine kadar Kurul'a gönderilmesi ve bu duruma ilişkin özel durum açıklamasının aynı gün Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP)'nda yapılması gerektiği,

c) Ayrılma hakkı kullanım bedellerinin ödenmemesi veya herhangi bir ödeme planı üzerinde anlaşma sağlanmaması durumunda, söz konusu payların 12.12.2013 tarihi mesai saati sonuna kadar sahiplerine iade edilmesi ve bu duruma ilişkin özel durum açıklamasının aynı gün KAP'ta yapılması gerektiği,

bildirilmektedir.

Bu doğrultuda yapılan değerlendirme sonucunda, özellikle ayrılma hakkı kullanmamış olan şirketimiz hissedarlarının toplam şirket sermayesinde temsil paylarının %92,5 oluşu ve süreçten olumsuz etkilenmelerinin engellenmesi ayrıca ayrılma hakkı kullanan hak sahiplerinin zarara uğramamalarını teminen,

- Ayrılma hakkı bedellerinin ödemelerine şirketimizin finansman olanakları çerçevesinde en düşük tutarlı hak sahiplerinden başlanmasına,

- Bu mahalde, ayrılma hakkı kullanan hak sahiplerinden Ek1 listede adı bulunan 32'sinin ödemelerinin, genel ödeme planı üzerinde diğer yatırımcılarla da anlaşmaya varılmış olması şartıyla, 13/12/2013 tarihinde nakden gerçekleştirileceğinin ve bu nedenle ilgili hak sahiplerine hisse senedi iadelerinin yapılmayacağının duyurulmasına,

- Ek2 listede adı bulunan hak sahiplerinin ödemelerinin ilerleyen haftalarda yapılması mümkün olacağından olası ödeme planı ve farklı ödeme opsiyonları üzerinde görüşülmesi amacıyla toplantıya davet edilmelerine,

- Toplantının, saati ve açık adresi daha sonra ilan edilmek üzere 09/12/2013 günü yapılacak şirketimiz olağan genel kurul toplantısının ardından İstanbul'da düzenlenmesine,

- Anlaşma sağlanacak kişiler ile anlaşma koşullarının imza altına alınmasına ve imzalanacak protokollerin Sermaye Piyasası Kurulu'na sunulmasına,

- Sermaye Piyasası Kurulu kararının bir gereği olarak, anlaşma sağlanamayacak kişilerin şirketin mali performansı ve tarafların hukuki hakları hususunda aynı toplantıda bilgilendirilmelerine,
                            karar verilmiştir.

Bu amaçla Finansman servisimiz söz konusu kişiler ile irtibata geçecek olup, ilgililerin 09/12/2013 günü düzenlenecek toplantı duyurusunu takip etmeleri ve toplantıda hazır bulunmaları hususu önemle duyurulur.

Yorum

• Intelligent
                              Katılımcı
                              • 12 Eylül 2013
                              • 110

Buyrun, yeni ulutaşların yeni oyununa hoş geldiniz. Arada geçen zamanda olayın hukuki ve diğer boyutlarını inceledikten sonra şimdi yeni bir oyunla yatırımcıyı imza atmaya zorluyorlar.

KAP'daki açıklamayı hukuki olarak nasıl değerlendirmek lazım. Ben, hiçbir koşulda anlaşmak istemiyorum. Bu durumda, benim hisselerimi iade hakları var mıdır? İade ederlerse genel kurul kararları geçerliliğini korur mu? İadeyi kabul etmeme hakkım var mıdır?

Bu soruların cevaplarını bulabilirsem ona göre hareket edeceğim.

Yorum

• Intelligent
                                Katılımcı
                                • 12 Eylül 2013
                                • 110

Oyunu 3 faz olarak planlıyorlar sanırım,

Faz 1 : Çeşitli yöntemlerle (fiyat düşüşü, emel hanım "para yok" açıklamaları vb) yatırımcı üzerinde psikolojik baskı ve korku yaratmak. Bu sayede, yatırımcıya istediği anlaşma koşullarını rahatça dayatabilmek.
                                Faz 2 : Psikolojik baskı altındaki yatırımcıyı genel kurulda çeşitli yöntemlerle tamamen kontrol altına almak. "Para yok", "herşeyi size bırakıyoruz anlaşırsanız devam olmazsa hep beraber gideriz", ortama birkaç dedikodu "adamlar için farketmez gözaltına giderse tümünü nasılsa toplar vb gibi..." haber gönderip KY'yi tümüyle etkilemek ve sanki tek kurtuluşun bu imza olacağına inandırmak. En düşük hisse olan 32 kişiyi, size ödeme yapmak için diğerlerinin anlaşması lazım diyip kullanabilirler. Bu arkadaşlar aracılığıyla diğer KY'lar üzerinde baskı oluşturmaya çalışabilirler.

Faz 3 : Sermaye azaltımı / arttırımı ve sonrası süreçler. Arttırımı nasıl yaparlar bilemiyorum ama kişisel kanaatim KY'nın tekrar 0,26'dan girişini engellemek için ellerinden geleni yapıyorlar.

Pazarcı adlı arkadaşın, ulutaşların ödeme yapıldıktan sonra sermaya arttırım / azaltım talepleri SPK tarafından onaylanmayabilir korkusu sardığı hususunda bir görüşü olmuştu. Dolayısıyla, bunu garanti etmeden ödeme yapmak işlerine gelmiyor.

Tekrar ediyorum, hiçbir koşul ve şartta ulutaşlar ile anlaşma yapmayacağım. Gözaltı ile bizi korkutamazlar. Gidecekse de gitsin, biz değil onlar kaybeder. Bu aşamadan sonra mecburen ödeyecekler.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information