MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • andiç75
    Katılımcı
    • 11 Eylül 2013
    • 91

Ola gardaşlar sizin başka işiz gücüz yok mi? Neye orya burya düşirsiz? Ati alan üsküdari geçti. Il oldi bitti. Neye boş yere birbirize düşirsiz. Elemanın biri cıkir bir söz atir ortaya hepiz peşinden gidirsiz. Yav gardaş iş oldi herşey bitti. Sermaye azaltım ve artırımı gerçekleşmesi an meselesi. Herşey prosedüre uygun bir şekilde yapıldı. Genel gurul oldi. Genel gurul bitti. Ayrılmak isteyen elemanlar geldi muhalefet şerhlerini düşti. Kayıtlar alındı. Kayıtlar incelendi. Kapa haberler yayınlandı. Okundu onaylandı. Daha ne istirsiz? Nevolacak? Genel gurula katılmayan arkadaşlar var ee gardaş ne yapak söyleyin bir çare düşünek genel gurula gelen geldi ayrıldi ee gelemeyende bedellliye katılacak. Daha başka Nevolacak. Niçin ortalığı velveleye verirsiz. Aklızi başıza toplayın onun bunun lafına bakıpta gündemi bölmeyin. Tekrar söylim iş oldi bitti. Gidin araci gurumunuza yapım virmanlarızi alın parazi goyun cebize. Birdahada bele kağıtlara özellikle bele elemanlara bulaşmayın. Genel gurula gelmeyip bedellliye katılan arkadaşlar sizedeYÜCE ALLAH yardım ede. Sabır acıdır meyvasi tatlıdır. Bekleyin bakalım. Nevolacak. Yanlız yine direm bu elemanlardan heçbişe olacagi yok. Bu elemanlar çarpmanın çırpmanın peşindeler. Bu elemanlar h birşey olacaği yok. Yığınla borç var. Öde öde bitmez. Söylenenlerin açıklanan haberlerin hepsi hikaye. Kerî bulmanın peşindeler. Her iki senede bir yap bir bedelli vur vurgunu çekil köşeye. Ohh ne güzel bir dünya. Ola gardaşlar kim ne gazandi bu şirketten. 1973 yılında gurulmuş hemen hemen 40 sene olmuş ortada ne var. Hava gazi. Aklızi başıza toplayın. Alın parazi goyun cebize. Birbirizinen atışmayın. Birdahada bele kagıtlara yatırım yapmayın. 10 lira olacagıni bülsez bile gidip almayın. Hayır gelmez. Vesselam.

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

3 lotu sakladım.... Senin konumundayım hala....

Onu da cahiliyetime verirsin!!! 2007 den beri bu senedi bilirim!!!

Yorum

• siname
        Bağımlı
        • 18 Eylül 2013
        • 1034

arkadaşlar bedeliden sonra gelicek haberler enerji şirketi devreye girecek halkbankası borcu ödenecek tekstil şirketi satılacak gayrimenkul inşaatlara başlayacak kârlar gelmeye başlayacak ve en sonunda bedelsiz verecek benim beklentilerim bunlar ytd değildir ben bunları bekliyorum

Yorum

• karot43
          Çalışkan
          • 17 Mart 2013
          • 2534

MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. / MEMSA [] 07.11.2013 13:08:59

altpaket - memsa hisse yorum Özel Durum Açıklaması (Genel)

tablo - memsa hisse yorum
          Ortaklığın Adresi : Mehmet Nezih Özmen Mah. Nadide Cad. No:27 Örs İş Merkezi Kat:1 D:4/B Güngören/ İstanbul
          Telefon ve Faks No. : Tel : 212 482 67 63 Fax: 212 482 90 14
          Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : Tel : 212 482 67 63 Fax: 212 482 90 14
          Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
          Özet Bilgi : Elektrik Piyasası Lisans Yönetmeliği Kapsamında Şirket Enerji Lisansının Yenilenmesi

metin - memsa hisse yorum AÇIKLAMA:
          Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Bilindiği üzere, şirketimizin kendisine ait 10,4 MW kurulu güce sahip bir enerji üretim tesisi ve bu tesisin işletilmesi için otoprodüktör lisansı bulunmaktadır. Şimdiye kadar yürürlükte bulunan mevzuat dahilinde yıllık enerji üretimimizin maksimum %40'ı kadar elektriğin dışarıya satışı ( ikili anlaşmalar yoluyla serbest tüketicilere iletimi) mümkün iken, 02/11/2013 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan Elektrik Piyasası Lisans Yönetmeliği'nin geçici 7. Maddesi ile yeni yapılan düzenlemeye göre, tüm otoprodüktör lisansları, mevcut lisans kapsamındaki haklar aynı kalmak suretiyle üretim lisansına dönüştürülecektir.

Bu durumda, şirketimiz, ürettiği tüm elektriği ikili anlaşmalar yoluyla serbest piyasada değerlendirebilecek olup, otoprodüktör lisansı kapsamındaki kısıtlamanın bu yeni düzenleme ile kaldırılması sayesinde şirketimiz, yaklaşık 40.000.000 KW/yıl elektrik enerjisini daha satma imkanına kavuşmaktadır. Faaliyete geçilmesi durumunda, bu yeni düzenlemenin şirketimiz gelirlerini yaklaşık 8.000.000 TL/yıl tutarında artıracağı hesaplanmaktadır.

Bağlı ortaklığımız Volt Enerji'nin halihazırda üretim lisansına sahip olmasından dolayı bu değişiklik ilgili iştirakimizin faaliyetlerini etkilemeyecek olmakla birlikte, gelişen bu yeni durum nedeniyle, otoprodüktör lisansının üretim lisansına dönüşümü esnasında EPDK'dan alınacak görüş ve izinlere bağlı olarak grubumuzun sahip olacağı 2 ayrı üretim lisansının tek lisans altında birleştirilmesi ve sahip olduğumuz 10 MW'lik tesisin Volt'a devredilerek tüm enerji faaliyetlerinin tek çatı altında toplanması yönünde çalışmalara başlanmıştır.

Gelişmeler hakkında kamuoyunun bilgilendirilmesine devam edilecektir.
          AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
          GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• siname
            Bağımlı
            • 18 Eylül 2013
            • 1034

bu benim görüşlerimi destekliyor galiba bu faik bana bir ev bir araba birde iş yeri birazda para kazandıracak emekli edecek hadi faik şu karıncadan yağ çıkarmayı bırak zamanın gidiyo en kıymetli şeyin zamandır

Yorum

• siname
              Bağımlı
              • 18 Eylül 2013
              • 1034

benim ön görüm tekstil şirketi satılacak yada kiraya verilecek tekstilden kurtulcaz gibi gözüküyor satarsan daha iyi olur ytd değildir

Yorum

• ayhan53
                Rallici Başkan
                • 27 Nisan 2009
                • 2657

kolay gelsin
                [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• siname
                  Bağımlı
                  • 18 Eylül 2013
                  • 1034

gördünüzmü ön görüm bile 0,28 i kaldırdı bazı gerçekler vardır inkar edilemez okan tekstil mağduruyum epey deneyim kazanmışım deyilmi daha mensa mensucatın adı değişecek ondan sonra istediği fiyatan pazarlarlar ytd değildir bunlar benim ön görülerim aç gözlü değilim bir ev bir araba birde iş yeri istiyorum ha birazda para

Yorum

• siname
                    Bağımlı
                    • 18 Eylül 2013
                    • 1034

gördünüzmü ön görüm bile 0,28 i kaldırdı bazı gerçekler vardır inkar edilemez okan tekstil mağduruyum epey deneyim kazanmışım deyilmi daha mensa mensucatın adı değişecek ondan sonra istediği fiyatan pazarlarlar ytd değildir bunlar benim ön görülerim aç gözlü değilim bir ev bir araba birde iş yeri istiyorum ha birazda para

Yorum

• gokalp80
                      Tecrübeli
                      • 11 Eylül 2013
                      • 522

bu kaliteli vatandaş Nasrettin hocanın borç ödeme taktiğini hatırlattı hani tel çekip yün meselesi bu da üretmediği çalıştırmadığı fab volt un yıllık 8 triyon gelirinin artacağını söylüyor oğlum bir üretime geç ondan sonra hesaba otur masabaşı hesap makinası işi çok iyi icraat ne yazı ki bol 00000000000000000000

Yorum

• ACEMİ
                        Katılımcı
                        • 12 Eylül 2013
                        • 153

Alıntı ACEMİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        evet memsa zadeler,
                        geldik günün sorusuna şöyle veya böyle itiaz şerhlerini düştük, bununla ilgili taleplerimizi memsa genel merkezine ilettik. ve sonuçta memsa da bizlere hisseleri bizim menküldeğerler aş aracı kurumundaki memsa hesabına devri için suresinde bildirirmini yaptı.
                        E şimdi al bizim hisseleri ver paramızı diyeceğiz, amma ya bununda bir usulu vardır dedim. sordum doğru imiş düşüncem.
                        aracı kurumum evvelkı uygulamalarda cağrıda bulunan firmaların yaptığı gibi bir devir işlemlerinin yapılacağı şekle ait bir form yayınlarmış.ve bizler bu formu doldurarak bankamıza veya aracı kurumumuza vererek işlemin tamamlanmasını sağlarmışız.
                        umarım bu form acele yayınlanır. yoksa iş arap saçına dönecek.
                        lütfen gereksiz ve sonuç vermeyen atışmalarla vakit geçireceğimize bu tur konularla ilgilenelim.
                        Arkadaşlar,anadolu şehirlerindeki bankacılar bu borsa işinden hiç anlamıyor desem yeridir...onun için bu işi araştırmak büyük şehirlerdeki arkadaşlarımıza düşüyor sanırım...)

[QUOTE=karot43;520745][B]Arkadaşlar,anadolu şehirlerindeki bankacılar bu borsa işinden hiç anlamıyor desem yeridir...onun için bu işi araştırmak büyük şehirlerdeki arkadaşlarımıza düşüyor sanırım.

1-merkezi istanbul olan yatırım bankası ne zamandır taşra olarak niteleniyor
                        2-sayın karot yazdıklarınızla kimliğinizi deşifre ettiğinizin farkındamısınız?
                        3-bütün bilgllere nedense önce siz ulaşıyorsunuz. çok faal olduğunuzdan sanırım.
                        4-adamlar ellerindeki hisseleri hiçbir kayda dayandırmadan devretsinler ,bedelini ne zaman alacaklarını
                        bilmeden veya alıp alamayacağını yada mahkemelerde sürünerek alacaklarını.
                        5- halk bankası ki alacağını alamadı (o kadar avukat ve mali güce rağmen) ayrıca bizim arkamızda hiçbir siyasi güç yokken.kaba kuvvet ise hiç netice vermez. en iyisi presürleri sağlam yakalamak
                        6-aracı kuruluş böyle diyorsa doğrudur.kanısındayım. ama siz diyorsanızki ben daha iyi bilirim!!!!!!!!!!!!!
                        7-
                        Last edited by ACEMİ; 08 Kasım 2013, 11:48. Sebep: eksik alıntı

Yorum

• siname
                          Bağımlı
                          • 18 Eylül 2013
                          • 1034

[QUOTE=ACEMİ;521783]
                          karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          [B]Arkadaşlar,anadolu şehirlerindeki bankacılar bu borsa işinden hiç anlamıyor desem yeridir...onun için bu işi araştırmak büyük şehirlerdeki arkadaşlarımıza düşüyor sanırım.

1-merkezi istanbul olan yatırım bankası ne zamandır taşra olarak niteleniyor
                          2-sayın karot yazdıklarınızla kimliğinizi deşifre ettiğinizin farkındamısınız?
                          3-bütün bilgllere nedense önce siz ulaşıyorsunuz. çok faal olduğunuzdan sanırım.
                          4-adamlar ellerindeki hisseleri hiçbir kayda dayandırmadan devretsinler ,bedelini ne zaman alacaklarını
                          bilmeden veya alıp alamayacağını yada mahkemelerde sürünerek alacaklarını.
                          5- halk bankası ki alacağını alamadı (o kadar avukat ve mali güce rağmen) ayrıca bizim arkamızda hiçbir siyasi güç yokken.kaba kuvvet ise hiç netice vermez. en iyisi presürleri sağlam yakalamak
                          6-aracı kuruluş böyle diyorsa doğrudur.kanısındayım. ama siz diyorsanızki ben daha iyi bilirim!!!!!!!!!!!!!
                          7-
                          güldürme beni adamın bilecikten vekaletini aldım ayrıca dediği doğru ben bankadan bankaya virman yapmak için üç gün uğraştım bilmedikleri için adam kütahyadan

Yorum

• ACEMİ
                            Katılımcı
                            • 12 Eylül 2013
                            • 153

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            bankadan bankaya virman yaptım o kadar zor deyildi öğlen ikiye kadar virman yapılabiliyor ama önemli olan parayı nasıl verecekleri orası kafamı kurcalıyor virman yapıp hemenmi alıyoruz parayı yoksa bir iki gün sonramı
                            sanırım buda sizin önceki yazınız. döküldünüz.

Yorum

• siname
                              Bağımlı
                              • 18 Eylül 2013
                              • 1034

öğrendikten sonra her şey kolaydır hoca sınavda çocuklara sorar sorular nasıldı zormuydu diye sorar.çocuklardan biri kalkar derki sorular kolaydı ama cevaplar zordu

Yorum

• siname
                                Bağımlı
                                • 18 Eylül 2013
                                • 1034

birde arkadaşlar spek muamelesi görmek istemiyorum keğıdı kim burda tutmaya çalışıyorsa o spektir. 67018 lotla spek olunmaz .ve şunu diyeyim bu keğıda 10 lirayı göstercekler ben batı biti mahvoldu çamura yatı demiyorum. yükselmemesinin tek sebebi bedeli olayıdır yoksa genel kuruldan sonra uçardı çocuk bilerek baskı altında tutuyor. ne olur olmaz diyerek ytd değildir diyorum

Yorum

Working...
                                X

Debug Information