MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

Başkaları gibi hisseden çıkıp burda da yazmaya devam etmeyiz... Hissenîn düşüşünü dört gözle beklemeyîz

Yorum

• horasanlı
      Seyirci Üye
      • 11 Eylül 2013
      • 57

nasıl bir duygu düşünceki kendi nefsin için istedigini başkası için istemezsin insanlar gelip geçicidir iyilik unutulur kötülük unutulmaz kişiligi oturmayan maddeyi ön pılanda tutan ve mayası sağlam olmayan simalar kazanımları çer çöp olmuş ve hayatlarının sonunda duvar köşelerinde unutuluvermişler banker castelli ölüm anında cenazesini kaldıracak kimse yoktu maddi yönden bitikti galiba devlet çukura atıvermişti bunu şunun için vurguladım zerre miktarınca iyilik zerre miktarınca kötülük hesabı görülecek zerre gözle görülürmü hayır o zaman ekmeye devam edelim ve unutmayalım gerçeklerle karşı karşıya gelecegimiz o günde yüzü kara olarak çıkmayalım huzura sonsuz kelimesi sözcügü beynimizde nasıl bir çağrışım yapıyor bunu bir test edelim ölmek yok herkes yaşantısıyla yüzleşecek

Yorum

• andiç75
        Katılımcı
        • 11 Eylül 2013
        • 91

Ola gardaşlar yol açıldi. Önümüzde biraz yol var. Haa şunide söyleyem yiğidi öldür hakkını yeme gardaş bu yoli spk açti. Eğer bu elemanlara kalsaydı ayrılma hakki 0.26 olacakti. Ve bu fiyattan ayaıracakti. Ky cebinden çekilen para hoppp cukka olacakti. Ama maalesef evdeki hesap çarsiya uymadi. Burdan ağır bir darbe yedi. Yüksekten maliyetlenen arkadaşlar eğer 0.22 0.30 bandından yüksek miktarda mal aldılarsa mecbur ellerine verecekler. Geri alacaklar. Yanlız çıkacak zamani ey analiz edin veri mali ellerine oynayıp dursunlar. Al gardaş ele çarpılmaz bele çarpılır. Get şindi neyidirsen et. ALLAH selemet vere. Vesselam.

Yorum

• anarat
          Katılımcı
          • 13 Eylül 2013
          • 86

anarat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          arkadaşlar ey mübarekler burada yazılan anlatılan verilen ögütler çabalar birileri tarafından okunuyor ve izleniyor bu izleyen adı faik olsun yada yandaşları spekler leyla ile mecnun olsun bunlar hergün gülüp geçiyorlardır neden mi çünki bizim elimizdeki 6 bilemedin 10 milyon hısse nedirki bir çırpıda alır faik önemli olan bunların ne planları oldugu bizim amaç ve gayemiz belli paramızı kurtarmak bu da inşaallah önümüzdeki süreçte hıssenin 0,60 bantlarına kadar bir seri yükselişin milletin satabildigi lakin alamadıgı bir yükseliş olacak diye düşünüyorum ve bizim burdaki çogu arkadaşımız bu fiyatlardan bu hısseden kaçıp kurtulacaktır geriye kalan 1 ve üstü arkadaşlarımız ise faik denen zatın yeni oyunlarına yada faikle beraber para kazanma şansına erecektir bunları neden düşünüyorum çünki genel kurul gene iptal olacak kanısındayım insan psikolojisinin sınırlarını zorlayan bu zat bunda başarılı olacaktır lakin 30 eylüle kadar açıklanacak bildirimlerde yalan beyanat yoksa varsa zaten gözaltındayız faik 3 sene gözaltına alınmadıysa bunada fırsat vermeyecektir bunu düşündügümüzde ya sinir harbine devam edip hakkı olan 31.12.2013 tarihine kadar bu sinir harbini devam ettirecek yada hıssede alıma geçerek ve piyasaya daha önceleri yaptıgı olumlu haber akışını saglayacaktır buda biz küçük yatırımcıların çogunun bu hısseden dökülmesine neden olacaktır hadi bunlar gerçekleşmedi ozaman genel kurula gelen her kardeşimiz ayrılma hakkı ve red oyunu kullanacak dilekçesini verecek ve ayrılma hakkı bedelinden hısseden ayrılacak bu ayrılma hakkı spk adaletli olursa sınırlandırma kanunen bu işleme uygulanamayacagı için sınırlandırmayı kaldıracak ve belirtilen 0,47 yada 0,50 civarı bir hak kullanımı olacak ancak spk kararı inşaallah bu yönde olacak işte dedigim gib bu haberle hısse alıma kapalı satışa açık bir şekilde tavan tavan giderek 0,47-0,49 arasına oturacak inşaallah bu tamamen benim 3 senelik sinir harbimin birer sesli düşüncesidir yatırım kararınızı buna göre degil kendi aklınızla alın Allah yar ve yardımcımız olsun şikayetlere devam inşaallah bu arada don işi türkiyede yapılmış bir eylem degildir bist önünde böyle bir eylem heleki bistin şahlandıgı bir zamanda kıyamet kopartır
          20.09.2013 100.sayfa yorumum inşaallah 0,50 leri ilk etapta görürüz

Yorum

• exitus123
            Kıdemli
            • 17 Mart 2013
            • 3035

Andıç yoksa şu meşhur BİR DOST senmîsin bunu göremeyenler hala büyük yorumcu abilerinin dizinin dibindeler, çok anlattık bunları, anlamak istemeyenler, 0.32 den çıkandan medet umuyolar!!!

Sen de çok çektin bu patronlardan hep sesini kestiler yakın da ağa bir kararnameyle affeder, senin gidip öyle bir ortamın havasını koklayacağını zannetmem!! Yazdıklarından o görünüyor!!!

Ben en iyi zamanda çıkacam, oyunu ne tarz gülleyle oynadığımı izleyecem, ben çıkınca bu kağıt genelde uçuyor 1.5. Maliyetliler o zaman zararını çıkartabilirler, sermaye azaltımından sonra kalanlarla da çoook zor!! Üstadları hocaları, abilerin eşşiz yorumlarının onları uyuttuğunu görürler!!!!

Tek yol genel kurul da hayır demekten geçiyor, patrona en iyi ders genel kurullarda veriliyor, anonim şirket genel kurul yasasını okuyun, çoğunlukla neler yapabileceğimizi görün!!!!

Andıç bunlar laf anlamıyor

a
            andiç75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Ola gardaşlar yol açıldi. Önümüzde biraz yol var. Haa şunide söyleyem yiğidi öldür hakkını yeme gardaş bu yoli spk açti. Eğer bu elemanlara kalsaydı ayrılma hakki 0.26 olacakti. Ve bu fiyattan ayaıracakti. Ky cebinden çekilen para hoppp cukka olacakti. Ama maalesef evdeki hesap çarsiya uymadi. Burdan ağır bir darbe yedi. Yüksekten maliyetlenen arkadaşlar eğer 0.22 0.30 bandından yüksek miktarda mal aldılarsa mecbur ellerine verecekler. Geri alacaklar. Yanlız çıkacak zamani ey analiz edin veri mali ellerine oynayıp dursunlar. Al gardaş ele çarpılmaz bele çarpılır. Get şindi neyidirsen et. ALLAH selemet vere. Vesselam.

Yorum

• exitus123
              Kıdemli
              • 17 Mart 2013
              • 3035

Yaz dönemi gezi parkı olayları borsanın çöküş günlerini unutmadık tüm hisseler gibi memsa da yerlerdeydi!!
              Büyük hocamız bir yazıyla memsa da çöküşe de neden olmuş �� bunun nedenini göremiyecek kadar banaz yapılısın... Senin o günler kaç hissen yeşil renkteydi borsa kaça kafar düştü uyutmaya devam!! Geleceği gördünde ne oldu 0.33 gördü ama sen bızımleeee degıılsınnnn

Yakında borsa yıda düşürüp yükseltirip der bu zat!!!

Yorum

• İSTAKOZ
                Yeni Üye
                • 21 Eylül 2013
                • 16

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                27-09-2013 16:31 #573 mardin
                Profil bilgileri Yazdığı Mesajlar Özel Mesaj View Blog Entries Makalelerine Bak

Senior Member
                Teğmen
                Nereden:mardin
                Blog Entries:5
                adam forumdaki yorumlarımıza cevap yetiştiriyor hahahaha. la dr az üret yav az geleceği gör uğraşma bizle biz yapacağımızı yaptık yapıyoruzda yapacağızda sen işine bak bizde işimize bakalım.

EVET GENEL KURUL ÖNCESİ SATTIN HİSSELERİ ??? NEDEN ACABA??? BİR DOST PAYLAŞIMINDA ÇOK SÜPERDİ faik abin başka ne buyuruyor..

SEN silahşörleri genel kurula yolla ADAMLARIN ortalaması benim 3 katı kadar... Senin sözünü dinlemediğim için olabilir mi Faiğede her an itek... leyebilirim Benim hedef satış değerim orası hiç değil...
                Abine söylede çoook yükseltmesi lazım.... çooookkkk...
                sn Exitus123 harbi supersin olayi cozmussun simdi bizim maliyetin yarisina bile gelse bazi bebeler ve yandaslar birde sirtlanlar %100 kar edecek dtuyle cikip gidecekler bu AAA...M bizi daha perisan mi? edecek ulan sen nasil bir yaratiksin benim gozumde bizim sinagogun hahami daha musluman sizin dininiz bir cozemedim nasl bir putunuz var cok aksi: ) suratsiz.... bu melekette bir gayserili.....m ( kizmassam) banada hahamit skbas demesinler

Yorum

• karot43
                  Çalışkan
                  • 17 Mart 2013
                  • 2534

AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ...HAK VERİLMEZ,ALINIR DİYENLER...Her olasılığa karşı bizde sesimizi duyurmak ve yaşanan hırsızlık ve yolsuzlukları kamuoyuna/yazılı ve görsel basına duyurmak için:
                  şu ana kadar şirket merkezi ve spk önünde gerekli eyleme/basın açıklamasına varım diyenler...
                  1-karot43
                  2-intelligent
                  3-exitus
                  4-hakimbayram
                  5-siname
                  6-gökalp80
                  7-estergon
                  8-Erendiz
                  9-Tarık
                  10-ademali
                  11-destiny
                  12-sanat
                  13-kara_borsa
                  14-delikurt
                  15-anarat
                  16-

anımsadıklarım bunlar,unuttuklarım varsa özür...
                  AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                  GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• İSTAKOZ
                    Yeni Üye
                    • 21 Eylül 2013
                    • 16

bu senetten ciktigim gun ins. Allahin izniyle bu memlekette ana parami kurtarirsam abi imkanizda bir gayseriliye asla inanmamali heleki ticaret yapiyorsa kesinlikle 1 km uzagindan gecmeyi omrum olursa hayatim boyunca her gittigim yerde ese dosta tanidik tanimadik herkese bu MEMSA ve OYP vurgunu yalani dolani ile tanidigim durust kayserilere anlatacam serrfim uzerine memleketinize bu tip sahtekarlar bizleri siyasileri bankalari resmi kurum ve yayin organlarini kullanarak hepimizi dolandirdi bunlara firsat vermeyin diyecem ulan 3 senedir verdigin sozlere kandik her kurus ve gunum siz ve sizin gibilerin tirnagindan evladinizdan cok sevdiklerinizden ciksin iyi olmezsiniz ins. .......ler mahvettiniz hzurumuzu hainler.

Yorum

• exitus123
                      Kıdemli
                      • 17 Mart 2013
                      • 3035

Sana buda kapak olur inşallah, eee patron kolay maillerini neden cevaplamıyormuş, bizden selsm yazdın mı? Ne dansöz çıktın sende

Anlamadığın nokta ben topiklerde yazmaya büyük abin neden oldu!!!

Filler çarpışınken ezilen çim olduğunu fark et

BiR DOST , faiğe benden de selam!!!

Demek ki insanlar heran çıkarı için değişebilirmiş

Topiklerde yazan her türlü insanı bulabîlirsin ama sözünün eri insanı zor bulabiliriz

Karot abi ratax senin gözünde neyse bu da benim için öyle!!!

BLACKEYE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Merak etme biz faik dışında herkesle fikir alışverişinde bulunuruzzzz,, korkulu rüyan olmuşş bee, dua et tayinin falan MARDINE cıkmasın haa, sen kesin gitmessin orayaaa

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

Fazla mide bulamdırmadan, buranın hafasını bozmadan ait olduğum yere git!!!

Hakkım haram olsun sana!!!!

12-09-2013 22:45 #22 Blackeye
                        Junior Member
                        Onbaşı

mardin Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak içinBURAYI TIKLAYIN]
                        kenancığım öbür forumda karalama kampanyaları devam ediyor yorumlarım artı başarı yüzdem adamları çıldırtmış sözüm tek şahısa oda kendini biliyor dr olmuş ama adam olamış hala ben bu odama son kez yazıp konuyu kapıyorum klasımda bir adam değil klasımda yorum yapacak yorumlarımı çürütecek kapsitede biri değil nasıl doktor olmuş ona şaşırıyorum. her kes kendi yaptıklarından sorumludur. bende o ölçüde cevap veriyorum sen benim aldıma satığıma karışamazsın sen benim neyi yapmam gerektiğini neyi yapmam gerektiğini sorgulayamazsın genel kurul toplantısı olmuş bu toplantının olmayacağını bile bile 1000 km yol tepmenin manası ne çok akılısın ya analiz yapıyorsun ya iştiraklerin olmadığı bve gündem madelerinin olmadı bir genel kurulun yapılmayacağını senin anlaman lazımdı çapsız olmandan osmaniyeden istanbula kadar yol aldın avucunu yalayıp geri geldin ve şimdi ben gelmedim diye veryansın yapıyorsun sen ötmeye devam et..
                        kenancığım ben bedelinin mevcut yatırmcılara kulandırılacağını sanmıyorum. ileriki gümlerde bunla ilgi bir haberin kapa düşeceğini tahmin ediyorum bana göre bölünme sonrası hisse fiayatı 1,20 rücahnlarda 0,20kruştan acılacak ama şu bedelli olayı için daha erken biraz daha bekleyip netleşmesini görmemiz lazım.

CEVAP:

Abi aynen dediğin gbi hiç gerek yok,, seviyesine inme kimsenin, senin yorumların ortada zaman hepsini de bir bir ortaya koydu vede devam ediyorr, arkadaşın bu kadar takıntılı olmasını anlayamıyorumm , hala 7 ay öncesinde başladığı yerde, demekki hala konuşuyorsa sindiremediği, içini kemiren durumlar var demek sen anladın onuu, oda anladı,, yani özetle herşey kompleksli olduğundan kaynaklanıyorrr,, drrrrr gitsin abi biz işimize bakacağızzz, bundan sonra bunları da anmayalım artık tadımızz kaçmasın inan insanın midesi bulanıyorrr, aynı şeyleri umut sarıyada yaptıı sırf forumdan kovdu diyeeee, nasıl bir karekterseeee allaah iyi etsinn ,, bizim için artık memsa ve bu yolda zarını çıkartmak isteyen kyler için ciddi anlamda analiz ve yorumlara ihtiyacımız varrr, buadamlar insanlıktan çıkmışşş zatenn, bunlara karşı neyapabiliz ona bakalım bizzz,
                        ozman spk dan geleecek beklentili haber kime kullandırtılacağıı bu bedelinin, ona görede yorum yapılırr, yarın bununla ilgili haberin diüşmesini 4 gözle bekliyoruuzz,

Yorum

• OrkunLeo
                          FX ÇETE ÜYESİ
                          • 05 Ağustos 2008
                          • 281

Dr tespitlerin ve analizlerin için teşekkür ederim, bu hisseyi senin kadar iyi analiz eden görmedim. Yazdıklarınla, örneklerinle Memsa Doktoru olmuşsun.

Maliyetim 0.26, umarım zararda olan arkadaşlarda güzel karlarla kağıttan çıkarlar.

Karot Hocam da bir dava için ne gerekiyorsa esirgemediği için onada teşekkürlerimi sunuyorum.

Saygılarımla...
                          Eline, beline, diline sahip ol.

Yorum

• exitus123
                            Kıdemli
                            • 17 Mart 2013
                            • 3035

Yasaklısın , yakışan şekilde yazabilirsin!! Yukarıdaki sadece OKU!!!

Git abinin yanına!!! Git faiğ abine deki sen zamanında ayrılma 0.26 diyor, abi bu neden 0,36-0.46-0.47 oldu , onun fikir alışverişi yapın!!!

Şunuda sor 06.09.2013 tarihinde yönetim kurulu kararı aldınız , ondan önceki 1 aylık ortalama kaçmış!! Sana demîsin 0.30!!! Sen bu basitçe vurgunu göremiyecek kadar oksijensiz kalmış beyin hücrelerin!!

Abinin ninnileri, faiğin ninnileri çok tatlı!!!

Faiğe at maili!!!

Yorum

• exitus123
                              Kıdemli
                              • 17 Mart 2013
                              • 3035

Genel kurula gelmezsenizde vakaletle işi halledin, faik ne kadar çok görürse bizleri daha da piyasadan mal toplsmaya çalışır!! Hissede uçar

OrkunLeo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Dr tespitlerin ve analizlerin için teşekkür ederim, bu hisseyi senin kadar iyi analiz eden görmedim. Yazdıklarınla, örneklerinle Memsa Doktoru olmuşsun.

Maliyetim 0.26, umarım zararda olan arkadaşlarda güzel karlarla kağıttan çıkarlar.

Karot Hocam da bir dava için ne gerekiyorsa esirgemediği için onada teşekkürlerimi sunuyorum.

Saygılarımla...

Yorum

• exitus123
                                Kıdemli
                                • 17 Mart 2013
                                • 3035

2007 den beri burdayım, babasının faiğin huyunuda, yandaşlarınıda , dansözleride, ...... Vb yani her tipten insan tanıdım!!!

Tanımayada devam ediyorum!!!

Hedefimdeki değeri de gördüm mü çıkarım, ben şu şeref yoksunu însanlar için çaba sarfediyorum!! Bide nankörlük yapılıyor!!!! Uşaklık yapılıyor!!!

Genel kurul işi bittikten sonra bol bol abîlerinin , üstadlarının sözünü dînlerler!! Benim için daha değerli zamanı harcıyacağım günlere az kalmış olacak!!

OrkunLeo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Saygılarımla...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information